יוזמי העצומה, מבקשים מהנהלת רדיו 103FM, לפטר מיידית את השדר נתן זהבי.
העצומה עלתה לאוויר בעקבות הדברים שאמר בשידור (מתוך כתבה ב ynet):
"כל הדרעקס האלה מצטטים לי פסוקים מהתנ"ך - תתפללו, תניחו תפילין, תדליקו נרות שבת, תפרישו חלה, תלכו לבושים צנוע. לכו קיבינימט עם הצניעות ועם החלות ועם הדלקת הנרות ועם התפילין. הייתי שמח לו כמה מכם היו קושרים את התפילין לגרון שלהם ותולים את עצמם מרוב שהם לא עושים כלום אבל הם נציגי ציבור".
יוזמי העצומה אינם מקבלים את השעייתו ודורשים את פיטוריו לאלתר.
תומכים?
חתמו על העצומה, ושתפו אותה עם חברים ומשפחה.
זה נוסח העצומה:
אנחנו תושבי מדינת ישראל מבקשים מכם לפטר לאלתר את מר נתן זהבי מהרדיו.
הבנאדם לא מפסיק להסית, והפעם דיבר באנטישמיות כלפי מניחי התפילין.
www.atzuma.co.il
www.hidabroot.org
hm-news.co.il
www.kore.co.il
www.tehillim-center.co.il
kol-barama.co.il
העצומה עלתה לאוויר בעקבות הדברים שאמר בשידור (מתוך כתבה ב ynet):
"כל הדרעקס האלה מצטטים לי פסוקים מהתנ"ך - תתפללו, תניחו תפילין, תדליקו נרות שבת, תפרישו חלה, תלכו לבושים צנוע. לכו קיבינימט עם הצניעות ועם החלות ועם הדלקת הנרות ועם התפילין. הייתי שמח לו כמה מכם היו קושרים את התפילין לגרון שלהם ותולים את עצמם מרוב שהם לא עושים כלום אבל הם נציגי ציבור".
יוזמי העצומה אינם מקבלים את השעייתו ודורשים את פיטוריו לאלתר.
תומכים?
חתמו על העצומה, ושתפו אותה עם חברים ומשפחה.
זה נוסח העצומה:
לפטר את נתן זהבי מרדיו 103
לכבוד הנהלת רדיו 103FMאנחנו תושבי מדינת ישראל מבקשים מכם לפטר לאלתר את מר נתן זהבי מהרדיו.
הבנאדם לא מפסיק להסית, והפעם דיבר באנטישמיות כלפי מניחי התפילין.

עצומה - לפטר את נתן זהבי מרדיו 103
לכבוד הנהלת רדיו 103FM אנחנו תושבי מדינת ישראל מבקשים מכם לפטר לאלתר את מר נתן זהבי מהרדיו. הבנאדם לא מפסיק להסית, והפעם דיבר באנטישמיות כלפי מניחי התפילין. ...

כמו אחרון האנטישמים: נתן זהבי השתלח בשידור חי במניחי תפילין
שדרן רדיו 103FM, נתן זהבי, חולל סערה כשהתבטא בגסות ובבוטות נגד מניחי תפילין. בארגון בצלמו קראו לרשות השנייה להטיל קנס כספי על התחנה ולפטר את זהבי
ככלב שב אל קיאו: שדר הרדיו פער את פיו נגד החרדים | המחדש
שדרן "רדיו ללא הפסקה" נתן זהבי שוב פוער את פיו נגד קודשי ישראל ונגד הציבור החרדי

כל רגע - ההסתה לשיא: "שמניחי התפילין יתלו את עצמם"
שדרן הרדיו הקיצוני נתן זהבי חצה היום במהלך שידור רדיו את הגבולות של עצמו כשקרא למניחי התפילין לתלות את עצמם למוות ברצועות התפילין. ארגון בצלמו: "מדובר בחציית קו אדום"

"לכו לכל הרוחות עם התפילין": נתן זהבי חוצה קו אדום
שדרן הרדיו נתן זהבי חוצה שוב קו אדום כאשר במהלך תוכניתו ברדיו 103FM הוא אמר דברים קשים ובוטים כנגד הדתיים ומניחי התפילין. הגולשים ברשת לא נותרו אדישים

התגובה הראשונה של נתן זהבי - קול ברמה
בין 2 ל4 התקשר ישראל כהן לנתן זהבי לבקש תגובה על דבריו המחרידים | האזינו