ממרן עד מרן...
New member
נא להביא תמונות ורשמים מהכינוסים לזכרו של ראש הישיבה.
בהוראת מנהל המערכת וע"פ השכל הישר אין לעלות תמונות כללנא להביא תמונות ורשמים מהכינוסים לזכרו של ראש הישיבה.
ה' יעזור.נא להשאיר את השרשור הזה רק על עדכונים על עצרות (חוץ מהמקום אחד), לא להיגרר פה לפטפטת מיותרת.
הקפידו, שלא נאלץ לנעול.
זכיתם פעם לעשות ברכת כהנים לצידו?כמה אני מתגעגע לברכת הכהנים של חכם שלום.
כבר דיברתי על זה, לפני כמה חודשים.היה חזן זהאריך בברכת כהנים בנעימה וזמרה, חכם שלום מחמת הקושי להחזיק את הידיים למעלה כל הזמן הזה, המשיך לומר הכל ללא שחיכה לחזן, (שנשאר בהלם, כמובן...)
מי הכותב?הרבה חומר מעניין על מרן זצ"ל כמה געגועים כמה הוא חסר ...
זכות לימוד בתורתו ביומא דהילולאבמלאות שנה לפטירתו: כל העדכונים על ההספדים וכן עשרות סרטונים ומאמרים לזכרו כנסו ושתפו
לקראת יום השנה של רבינו הראש ישיבה של הדור מרן רבן של כל בני הגולה הגר"ש כהן זצוק"ל אי"ה אם כל אחד יוכל לעלות שביבים והנהגות ומאמרים של ראש הישיבה, וכן הסרטות והקלטות ותכנים על מרן.forum.moreshet-maran.com
???כבר דיברתי על זה, לפני כמה חודשים.
אני לא זוכר את שמו זה יושב לי במחשב מה שבטוח אחד מהתלמידים של מרן אולי ההוא מתל ציון אני לא זוכר.מי הכותב?
למי שיודע הרב שמואל בצלאל לא הגיע לכנס כלל
באמת?
יש תיעוד אחר שהבאתי, שהוא בכנס אחר לזכרו
נא להשאיר את השרשור הזה רק על עדכונים על עצרות (חוץ מהמקום אחד), לא להיגרר פה לפטפטת מיותרת.
הקפידו, שלא נאלץ לנעול.
למי שיודע הרב שמואל בצלאל לא הגיע לכנס כלל
נא להשאיר את השרשור הזה רק על עדכונים על עצרות (חוץ מהמקום אחד), לא להיגרר פה לפטפטת מיותרת.
הקפידו, שלא נאלץ לנעול.