עקיבא יעקובוביץ
Member
הגר"מ צדקהמי זה?
ועשית ככל אשר יורוך! תורמים עכשיו למרכז למורשת מרן. לחצו כאן לתרומה.
הגר"מ צדקהמי זה?
לקרוא לעצרת כזו עצרת פוליטית זה זלזול בעצם המעמד ובמי שעומדים מאחוריו מדובר בעצרת שבה משתתפים גדולי ישראל ראשי ישיבות רבני כוללים והמוני בני תורה זה לא פוליטיקה זו זעקה של עולם התורה כולו מול גזירות שמאיימות על עצם קיומוחברה אתם מבינים שיש כאן בעיה רצינית ביותר לא מרן שליט"א ולא מרן ראש הישבה הגר"מ שליט"א הביעו דעתם - זה אומר הרבה
אם אין הודעות ברורות מרבותינו הנ"ל אני לא יוצא לעצרת פוליטית זו וכך צריך לעשות כל בן תורה שדואג באמת לבחורים הספרדים
לא הבנתי מועצת חכמי התורה שמרן רבנו שליט"א נמצא בה חתמו ולא כללו אותו?לא בשמו?!חברה אתם מבינים שיש כאן בעיה רצינית ביותר לא מרן שליט"א ולא מרן ראש הישבה הגר"מ שליט"א הביעו דעתם - זה אומר הרבה
אם אין הודעות ברורות מרבותינו הנ"ל אני לא יוצא לעצרת פוליטית זו וכך צריך לעשות כל בן תורה שדואג באמת לבחורים הספרדים
אינו ראוי לומר שר' דוב לנדו ור' משה הלל הירש ואר גדו"י עסוקים בפוליטיקהאם אין הודעות ברורות מרבותינו הנ"ל אני לא יוצא לעצרת פוליטית צריך לעשות כל בן תורה שדואג באמת לבחורים הספרדים
תיעוד / מכתב???הבוקר לאחר שחרית אמר מרן הראש"ל פוסק הדור שליט"א - נשיא מועצת חכמי התורה,
כי על בני התורה להשתתף בעצרת התפילה מחר בכניסה לי-ם.
לקרוא לעצרת כזו עצרת פוליטית זה זלזול בעצם המעמד ובמי שעומדים מאחוריו מדובר בעצרת שבה משתתפים גדולי ישראל ראשי ישיבות רבני כוללים והמוני בני תורה זה לא פוליטיקה זו זעקה של עולם התורה כולו מול גזירות שמאיימות על עצם קיומו
העובדה שטרם יצאה הודעה רשמית ממרן שליטא או מהגרמ שליטא לא אומרת שהם מתנגדים ובוודאי לא נותנת לגיטימציה להטיל דופי בעצרת או להניא אחרים מלהשתתף בן תורה אמיתי לא מחפש תירוצים להישאר בבית אלא שואף להיות חלק מהציבור לחזק ולהתחזק
מי שבאמת דואג לבחורים הספרדים צריך להיות שם לא לשבת מהצד ולהתנער !!!
במילים אחרות,אתה צודק 100 אחוז- אבל רק אם אנחנו היינו מנהלים את העולם.
אבל היות והקב"ה מנהל את העולם בלבד וע"פ תורתו הקדושה בלבד, וציוה אותנו שנעשה ככל אשר יורונו, ואפילו שנראה לנו ששמאל הוא ימין... אז אם תצא הוראה ממרן שליט"א והמועצת לצאת - כמובן שכולנו נצא בגאון, ובזכות זה הקב"ה ידאג לנו. ואין לנו להשען על אף אשכנזי ועל אף אחד אלא על אבינו שבשמיים.
לשימת לב החברים,תיעוד / מכתב???
עדותו של הרב @מורשת מרן נחשבת כמו מכתבו או תיעודו של מרן שליט''א מתוך הצ'אט של מורשת מרןתיעוד / מכתב???

לא נראה לי שהתכוון עליהם.אינו ראוי לומר שר' דוב לנדו ור' משה הלל הירש ואר גדו"י עסוקים בפוליטיקה
בזמן שבחורי ישיבות יושבים בכלא צבאי ...