אני שמח שנותנים לרב במה מכובדת כזו. הוא בטוח ידבר כהרגלו על הנושאים החשובים בעניין הטכנולוגיה.בעקבות האסונות הקשים, ולרגל תחילת הזמן, תתקיים עצרת חיזוק במוצש"ק במסגרת שיעורו השבועי של מרן הראש"ל שליט"א.
את המשא המרכזי ישא מרן ראש הישיבה הגאון רבי משה צדקה שליט"א ראש ישיבת פורת יוסף
בס"ד אני זכיתי לדאוג להבאתו בפעם הראשונה להיות הרב המקדים למרן הראש"ל שליט"א.אני שמח שנותנים לרב במה מכובדת כזו. הוא בטוח ידבר כהרגלו על הנושאים החשובים בעניין הטכנולוגיה.
שכויח.בס"ד אני זכיתי לדאוג להבאתו בפעם הראשונה להיות הרב המקדים למרן הראש"ל שליט"א.
יגיד איזה תקנה מיוחדת אי"ההוא בטוח ידבר כהרגלו על הנושאים החשובים בעניין הטכנולוגיה.
כדרכו בקודש, לגבי המכשירים הטמאים... כמו שאמר גם כן בהלוויה של הגר"ש בעדני ע"ה.יגיד איזה תקנה מיוחדת אי"ה
איזה תקנה אמר בלוית הגרש"ב?כדרכו בקודש, לגבי המכשירים הטמאים... כמו שאמר גם כן בהלוויה של הגר"ש בעדני ע"ה.
בד"כ לא יוצא לי להקשיב לרב המקדים, היום התפנתי במיוחד להקשיב למו"ר ציס"ע חכם משה צדקאיגיד איזה תקנה מיוחדת אי"ה
לא צריך תקנה מיוחדת. גם אם הדברים שאמר לכאורה רמב"ם פשוטים. הצורה, הכאב, הלב שבדברים זה מה שעורר.בד"כ לא יוצא לי להקשיב לרב המקדים, היום התפנתי במיוחד להקשיב למו"ר ציס"ע חכם משה צדקא
אבל לא שמעתי שאמר איזה תקנה מיוחדת וכיו"ב, רק דיבר בחובת התפילה לעת צרה כזאת וכמובן על הכלים הטמאים, ומה עוד?