מ מרדכי מיכאלי Well-known member 18 Mar 2024 #2 שכחו לציין פרט קטן מאוד שולי ולא חשוב כל כך, את השעה....
ה הרב יוסף חיים אוהב ציון Active member 19 Mar 2024 #3 זה ביטול תורה לשמוע שירים לדעת רבינו הגדול כנראה סתם כתבו את רבינו
יצחק משען Well-known member 19 Mar 2024 #4 מצאתי מי היה חמיו של חכם משה צדקא [אני לא מוצא את הדיון שהיה כאן] והוא פלא, ושמא איחלף ליה
ה הרב יוסף חיים אוהב ציון Active member 19 Mar 2024 #5 יצחק משען אמר: מצאתי מי היה חמיו של חכם משה צדקא [אני לא מוצא את הדיון שהיה כאן] והוא פלא, ושמא איחלף ליה הצג קובץ מצורף 18606 לחץ כדי להרחיב... זה חכם משה צדקה שובי נפשי וחבל שמעיינים בספרי ..
יצחק משען אמר: מצאתי מי היה חמיו של חכם משה צדקא [אני לא מוצא את הדיון שהיה כאן] והוא פלא, ושמא איחלף ליה הצג קובץ מצורף 18606 לחץ כדי להרחיב... זה חכם משה צדקה שובי נפשי וחבל שמעיינים בספרי ..
ה הרב יוסף חיים אוהב ציון Active member 19 Mar 2024 #8 חמיו של מרן הגר"מ צדקה מיהו???? במכלול נראה שהוא חתן של חכם יעקב מונסה האם אכן מדובר בחכם יעקב מונסה מדמשק חמיו של ר' שלום סופר ואבי הרבנים לבית סופר? forum.moreshet-maran.com
חמיו של מרן הגר"מ צדקה מיהו???? במכלול נראה שהוא חתן של חכם יעקב מונסה האם אכן מדובר בחכם יעקב מונסה מדמשק חמיו של ר' שלום סופר ואבי הרבנים לבית סופר? forum.moreshet-maran.com
ה הרב יוסף חיים אוהב ציון Active member 19 Mar 2024 #9 והכא איירי בחכם משה חבושה שחמיו הר"ד צבי לרפו"ש.
א אליאב צוף Well-known member 19 Mar 2024 #10 הרב יוסף חיים אוהב ציון אמר: זה חכם משה צדקה שובי נפשי וחבל שמעיינים בספרי .. לחץ כדי להרחיב...
מתלמידי מרן הראש"ל Moderator 19 Mar 2024 #11 הרב יוסף חיים אוהב ציון אמר: זה ביטול תורה לשמוע שירים לדעת רבינו הגדול כנראה סתם כתבו את רבינו לחץ כדי להרחיב... אם אתה כ''כ כזה מתמיד שכל דקה עסוק בתורה ואתה אף פעם לא יוצא לחופשים טיולים וכדו' אה''נ
הרב יוסף חיים אוהב ציון אמר: זה ביטול תורה לשמוע שירים לדעת רבינו הגדול כנראה סתם כתבו את רבינו לחץ כדי להרחיב... אם אתה כ''כ כזה מתמיד שכל דקה עסוק בתורה ואתה אף פעם לא יוצא לחופשים טיולים וכדו' אה''נ
יצחק משען Well-known member 15 אפריל 2025 #14 מכיון שאין לי כוח לפתוח נושא חדש אני מצרף כאן הופעה נוספת שמרן חכם יצחק נוכח בה, לא ראי זה כראי זה שהבאתי למעלה, הצד השוה שבהם שרבינו נמצא והוא זיוה הודה והדרה
מכיון שאין לי כוח לפתוח נושא חדש אני מצרף כאן הופעה נוספת שמרן חכם יצחק נוכח בה, לא ראי זה כראי זה שהבאתי למעלה, הצד השוה שבהם שרבינו נמצא והוא זיוה הודה והדרה