• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

פלא גדול

פשוט מאוד.
הוא כתב בסוף ההודעה שלו קישור
ולא תרמו לו וזה כל התגובות, ב"ה ישראל נתבעים ונותנים אך כל אחד לעניי עירו וקהילתו.
בהצלחה
כן אני הבנתי. רק ראיתי שאחד מתוסכל שלא מבין.
מה פלא ומי עניי עירך????

דברו בלי ססמאות
אז החלטתי לענות לו ש.

הכל פה על פי תורת הסוד.

זה אני ה"מתוסכל שלא הבנתי...."

פשוט יש לו את זה מתחת לכל תגובה וכבר פתחתי לראות
ולכן לא הבנתי מה חדש ופלא כ"כ גדול

ולאותו חכם, אם אתה עושה דבריפם למען זיכוי הרבים אל תחסוך במילים כי אח"כ יחסכו אחרים בכסף.

מה שיש לך לומר תשפוך תסביר למה חסר למה צריך את עזרת הציבור.
מקווה שיצא תועלת.

(בסוף אני הארכתי במקומך, אם יגיעו תרומות תזכור מי היה הקמפיינר שלך;))

אוקיי, יש צדק בדבריכם, אז אני אעשה סדר ויה"ר שהדברים יהיו לתועלת.
יש לנו ארגון בכרמיאל בשם 'מרכז התורה כרמיאל' - כמובן עמותה מסודרת עם סעיף 46 המוכר לצרכי מס.

במסגרת העמותה אני משתדל מדי חג לקיים 'חלוקה' גדולה לעשרות (בד"כ כ50!) משפחות של עמלי תורה. מחלקים עופות בשר דגים ועוד...
כל משפחה מקבלת כמות יפה בשווי מאות שקלים וצפונה.
אין אצלי שום קריטריון של מוצא ומגזר: מקבלים אשכנזים, ספרדים (כולל כמה שמות שחברי הפורום היקרים מכבדים מאוד ומעריכים ואכמ"ל) ותימנים. כולל ת"ח מופלגים העמלים בתורה מתוך הדחק. מה שמניע אותי זה ההבנה שלפחות בחג גם האברך צריך להרגיש בסעודה כמלך
וגם אשתו המתמסרת ללימוד התורה לאורך כל השנה יכולה לשמוח בחג מבלי שתתגנב בליבה אפילו הרגשה קטנה של 'חבל שהוא לא מביא יותר כסף' רח"ל...
ואני מנסה בכל דרך לגייס ממון למטרה הקדושה הזו, שכמובן מצריכה עשרות אלפי שקלים וזו מלאכה קשה מאוד
אז אני פונה ומבקש מכל באי הפורום היקרים דכאן
כל אחד שיש לו אפשרות לתמוך, אם ברב אם במעט, והעיקר שיכוון ליבו ויתן ה' ויחתמהו לטובה ביום הדין בזכות הצדקה לעמלי התורה.
לתרומה לעמלי תורה - תרומה מוכרת לצרכי מס - נא לציין כתובת מייל עבור הקבלה

הרב @ישועה ורחמים איננו פה עמנו היום
אבל הקריאה היא לכלל חכמי הפורום, אנא, אמנם אני לא מבטיח ישועות וקסמים אבל הקב"ה כבר הבטיח 'אם אתה משמח את שלי אני משמח את שלך'.
ובפרט במקום כמו כרמיאל שהאברכים הללו אינם זוכים לקבל חלוקות מחלוקות שונות והעזרה מאיתנו היא העזרה העיקרית שלהם לחג
אנא, התעוררו במידת הרחמים ותזכו לאתערותא דלעילא במידה כנגד מידה
שתהיה לכל אחד שנה טובה ושפע ברכה והצלחה
יעקב י קראוס

חזור
חלק עליון