&&&&&&&&&&&&&&&&&&
א אד יעלה Well-known member 14 ספטמבר (9) 2023 #2 ת''ח מתנצחים מה לנו להכניס ראשנו בין ההרים הרמים בטח לא יומיים לפני ר''ה
פותח הדיון פותח הדיון י ישראל Well-known member 14 ספטמבר (9) 2023 #3 אד יעלה אמר: ת''ח מתנצחים מה לנו להכניס ראשנו בין ההרים הרמים בטח לא יומיים לפני ר''ה לחץ כדי להרחיב... בהחלט. הוא אשר אמרנו מלאכתם נעשית "על ידי אחרים" דייקא.
אד יעלה אמר: ת''ח מתנצחים מה לנו להכניס ראשנו בין ההרים הרמים בטח לא יומיים לפני ר''ה לחץ כדי להרחיב... בהחלט. הוא אשר אמרנו מלאכתם נעשית "על ידי אחרים" דייקא.
ש שלמה כהן Active member 14 ספטמבר (9) 2023 #4 ישראל אמר: בהחלט. הוא אשר אמרנו מלאכתם נעשית "על ידי אחרים" דייקא. לחץ כדי להרחיב... הההההלו אתה הוא הצדיק (או כולנו השסניקים) וגדולי ישראל הם האחרים???? אני מתלבט מה יותר חמור זה או עצם ההתערבות בדיוני גדו"י
ישראל אמר: בהחלט. הוא אשר אמרנו מלאכתם נעשית "על ידי אחרים" דייקא. לחץ כדי להרחיב... הההההלו אתה הוא הצדיק (או כולנו השסניקים) וגדולי ישראל הם האחרים???? אני מתלבט מה יותר חמור זה או עצם ההתערבות בדיוני גדו"י
פותח הדיון פותח הדיון י ישראל Well-known member 14 ספטמבר (9) 2023 #5 שלמה כהן אמר: וגדולי ישראל הם האחרים???? לחץ כדי להרחיב... כן. זו בדיוק כוונתי.
פותח הדיון פותח הדיון י ישראל Well-known member 14 ספטמבר (9) 2023 #6 ובכוונה כותב את ההמשך בהודעה נפרדת. כי מה זלזול יש בזה אם אני כותב שאתה אחר ממני . זה בא לגרוע ממני או ממך. אחר הוא מציאות. מישהו שהוא לא אני. וקל מאוד להבין. גם מרן הרב עובדיה הוא איש אחר ממך. וגם ממני, וגם ממנו. באמת לא זכיתי להבין תמיהתך.
ובכוונה כותב את ההמשך בהודעה נפרדת. כי מה זלזול יש בזה אם אני כותב שאתה אחר ממני . זה בא לגרוע ממני או ממך. אחר הוא מציאות. מישהו שהוא לא אני. וקל מאוד להבין. גם מרן הרב עובדיה הוא איש אחר ממך. וגם ממני, וגם ממנו. באמת לא זכיתי להבין תמיהתך.
ע עבדא דקודשא בריך הוא Active member 14 ספטמבר (9) 2023 #7 בתחילה מינו את רבי דוד כהן וגם הוא אמר שצריך לקיים את ההסכם, מה קרה פתאום?