צהלי ורוני עיה"ת בני ברק כי גדול בקרבך

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
מרן שליט"א אמר לחתן בעת החופה, אוי למה קנו לך טלית עם פסים שחורים, ולא כמו המנהג שלנו. טוב, תגיד לחמיך (בנו של מרן) שיקנה לך עוד אחת עם פסים לבנים..
עוד אמר לו: תברך שהחיינו על הטלית, ותכוין לפטור את ה וכו' וכו', וגם את הפראק "אפילו שהוא רק חד פעמי"...
וגם אמר לו "לא תענה ברוך הוא וברוך שמו, אפי' שאתה מרוקאי תנהג כמנהגנו..."

מה יש לי בבני ברק......
עיר עם המון מעלות, עיר שזכתה שגם בה יש הרבה גדולי תורה, עיר התורה והחסידות היא נקראת.
עיר שזכתה שהשבת הגיעו אליה מרן רבינו יצחק יוסף ומרן הגרש"מ עמאר ועוד ת"ח חשובים.
ועוד ועוד.

(אני לא דובר של העיר "בני ברק" אבל בכל דבר כמעט אם תחפש אתה תראה את החסר, השאלה על מה אתה מסתכל ומתבונן, על היש או על האין, על המלא או על החסר. זו הארה ולא הערה ח"ו)

נערך לאחרונה:
כתבו כאן שהראשל"צ הגאון רבי דוד יוסף אמר על הגאון רבי אברהם סלים שהוא מנהיג עולם התורה
מאידך יש את מרן הראשל"צ רבי יצחק
ואלו ואלו דברי אלוקים חיים
שניהם בנים של מרן, שניהם ממשיכי דרכו כפי שמרן העיד בכמה דוכתי
ידוע שלפני הרב אברהם יוסף, מרן זצ"ל הציע לרבי דוד להיות הרה"ר והראשל"צ, כיון שהוא יותר תקיף ומתאים להילחם בתפקיד
רבי דוד סרב כי רצה לכבד את אחיו הגדולים כפי שאכן כך היה
ולכן דבר זה מסור לגדולים, והרצוי הוא שכולם יהיו יחד במועצת כאיש אחד בלב אחד
וכך גם הכיוון שיהיה למי שיודע
אגב, נראה לי שמן הראוי שיהיה קטגוריה או מדור נפרד לראשל"צ רבי דוד שגם הוא ממשיך דרכו של מרן
והוסיף שכאשר נפגשו שני הראשל"צ סכמו לפעול יחד להמשיך את מורשת מרן
ולכן הפורום מורשת מרן מקום הראוי לכך להמשיך את המורשת בכל הכח והעוז

צריך לעשות כאן מחאה רבתית!
אנשי ... ובפרט י.ד. כותבים כאן את דעותיהם תחת הסוואה,
מנסים לשנות ולשכתב את ההיסטוריה בכל מיני הזדמנויות,
והיא לא תצלח.

נערך לאחרונה על ידי מנחה:
כתבו כאן שהראשל"צ הגאון רבי דוד יוסף אמר על הגאון רבי אברהם סלים שהוא מנהיג עולם התורה
מאידך יש את מרן הראשל"צ רבי יצחק
ואלו ואלו דברי אלוקים חיים
ידוע שלפני הרב אברהם יוסף, מרן זצ"ל הציע לרבי דוד להיות הרה"ר והראשל"צ, כיון שהוא יותר תקיף ומתאים להילחם בתפקיד
רבי דוד סרב כי רצה לכבד את אחיו הגדולים כפי שאכן כך היה
ולכן דבר זה מסור לגדולים, והרצוי הוא שכולם יהיו יחד במועצת כאיש אחד בלב אחד
וכך גם הכיוון שיהיה למי שיודע
אגב, נראה לי שמן הראוי שיהיה קטגוריה או מדור נפרד לראשל"צ רבי דוד שגם הוא ממשיך דרכו של מרן
והוסיף שכאשר נפגשו שני הראשל"צ סכמו לפעול יחד להמשיך את מורשת מרן
ולכן הפורום מורשת מרן מקום הראוי לכך להמשיך את המורשת בכל הכח והעוז
בלה בלה בלה

איך אתה יכול לכתוב באותה הודעה שהגר''ד אמר עע הרב סאלים שהוא מנהיג עולם התורה ושורה אחרי לכתוב שהרב דוד ממשיך דרכו של אביו זה תרתי דסתרי
אני לא יודע בן כמה אתה וכמה היסטורייה אתה יודע מה שהיה עם המרביצי ז"ל
אבל אם הרב סאלים מנהיג עולם התורה כיום אתה בעצם אומר שכל מורשת אפשר לקוברה ותם עידן מורשת מרן

נערך לאחרונה על ידי מנחה:
סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
חזור
חלק עליון