מורשת מרן Administrator חבר צוות 25 יולי (7) 2019 #1 יש כאן משהו שנבחן לרבנות במועד ניסן תשע"ט וקיבל תשובה לגבי הציון? עברו יותר מ3 חודשים, ועדיין אני לא רואה אצלי תוצאות...
יש כאן משהו שנבחן לרבנות במועד ניסן תשע"ט וקיבל תשובה לגבי הציון? עברו יותר מ3 חודשים, ועדיין אני לא רואה אצלי תוצאות...
שילה אפרהימי Moderator חבר צוות 26 יולי (7) 2019 #2 אחד מהכולל שלנו גם עשה בניסן (על נדה) אני אשאל אותו.
מורשת מרן Administrator חבר צוות 26 יולי (7) 2019 #3 מכון קול יוסף אמר: אחד מהכולל שלנו גם עשה בניסן (על נדה) אני אשאל אותו. לחץ כדי להרחיב... תודה.
מורשת מרן Administrator חבר צוות 26 יולי (7) 2019 #5 מכון קול יוסף אמר: הוא גם לא קיבל. לחץ כדי להרחיב... מעניין...
שילה אפרהימי Moderator חבר צוות 31 יולי (7) 2019 #6 מורשת מרן אמר: עברו יותר מ3 חודשים, ועדיין אני לא רואה אצלי תוצאות... לחץ כדי להרחיב... תיקון טעות, הזמן הוא 90 ימי עסקים ולא 3 חודשים, א"כ זה יוצא בערך בכ' אב.
מורשת מרן אמר: עברו יותר מ3 חודשים, ועדיין אני לא רואה אצלי תוצאות... לחץ כדי להרחיב... תיקון טעות, הזמן הוא 90 ימי עסקים ולא 3 חודשים, א"כ זה יוצא בערך בכ' אב.