יצחק משען Well-known member 8 אפריל 2023 #2 בקושי יש שם אנשים, אין מקום מיוחד לנשים, אבל בעיני זה מצוה גדולה לעבור שם, ואני אישית משתדל בל"נ כל פעם שנמצא באזור בית שמש להאריך את הדרך לעבור משם
בקושי יש שם אנשים, אין מקום מיוחד לנשים, אבל בעיני זה מצוה גדולה לעבור שם, ואני אישית משתדל בל"נ כל פעם שנמצא באזור בית שמש להאריך את הדרך לעבור משם
ע עבד ה׳ Well-known member 8 אפריל 2023 #3 יצחק משען אמר: בקושי יש שם אנשים, אין מקום מיוחד לנשים, אבל בעיני זה מצוה גדולה לעבור שם, ואני אישית משתדל בל"נ כל פעם שנמצא באזור בית שמש להאריך את הדרך לעבור משם לחץ כדי להרחיב... אבל אשה יכולה לבוא ולשבת שם בצד?
יצחק משען אמר: בקושי יש שם אנשים, אין מקום מיוחד לנשים, אבל בעיני זה מצוה גדולה לעבור שם, ואני אישית משתדל בל"נ כל פעם שנמצא באזור בית שמש להאריך את הדרך לעבור משם לחץ כדי להרחיב... אבל אשה יכולה לבוא ולשבת שם בצד?