א אורי הכהן Active member 31 Mar 2025 #1 דרוש לי מקובץ משנת יוסף תשרי תשע"ה מעמוד תה עד תח (כולל)אשמח אם יוכלו לעלות תודה רבה וים טוב לכל עמ"י
דרוש לי מקובץ משנת יוסף תשרי תשע"ה מעמוד תה עד תח (כולל)אשמח אם יוכלו לעלות תודה רבה וים טוב לכל עמ"י
ב בשורות טובות Well-known member 31 Mar 2025 #2 תבקש מהרב @יהודה בן דוד - משנת יוסף הוא ישמח לשלוח לך ובהזדמנות זו אנו מברכים את הרב @יהודה בן דוד - משנת יוסף על הסיעתא דשמיא העצומה אתמול בלילה שהצליחו לגייס לקהילת מנין אברכים רמה ד' 3 בית שמש מליונים למען בנין בית מקדש מעט לכבוד ה' יתברך וכן לאיש הציבור הרב @ע"ה ס"ט שפעל רבות ונצורות להצלחת המערכה שם
תבקש מהרב @יהודה בן דוד - משנת יוסף הוא ישמח לשלוח לך ובהזדמנות זו אנו מברכים את הרב @יהודה בן דוד - משנת יוסף על הסיעתא דשמיא העצומה אתמול בלילה שהצליחו לגייס לקהילת מנין אברכים רמה ד' 3 בית שמש מליונים למען בנין בית מקדש מעט לכבוד ה' יתברך וכן לאיש הציבור הרב @ע"ה ס"ט שפעל רבות ונצורות להצלחת המערכה שם
תלמיד מר"ן Well-known member 31 Mar 2025 #3 מצורף. קבצים מצורפים משנת יוסף.pdf משנת יוסף.pdf 293.4 KB · צפיות: 18
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 1 אפריל 2025 #5 אורי הכהן אמר: דרוש לי מקובץ משנת יוסף תשרי תשע"ה מעמוד תה עד תח (כולל)אשמח אם יוכלו לעלות תודה רבה וים טוב לכל עמ"י לחץ כדי להרחיב... להבא תדע שתוכל למצוא כאן את כל הגיליונות.
אורי הכהן אמר: דרוש לי מקובץ משנת יוסף תשרי תשע"ה מעמוד תה עד תח (כולל)אשמח אם יוכלו לעלות תודה רבה וים טוב לכל עמ"י לחץ כדי להרחיב... להבא תדע שתוכל למצוא כאן את כל הגיליונות.