המחבר הוא הרב נתנאל שלום כהן שליט"אלאחרונה באו לידי כמה קונטרסים על מנהגי מועדי השנה בשם הנהגות המועדים? מישהו מכיר?
חושב שאני מכיר, אבל מן הסתם הרב @יצחק משען מכירלאחרונה באו לידי כמה קונטרסים על מנהגי מועדי השנה בשם הנהגות המועדים? מישהו מכיר?
לא זוכר. למה שאכיר?חושב שאני מכיר, אבל מן הסתם הרב @יצחק משען מכיר
עושה רושם שאתה מכיר הרבה דברים חשבתי אולי גם את זה..לא זוכר. למה שאכיר?
את עצמי אני לא מכיר לצעריעושה רושם שאתה מכיר הרבה דברים חשבתי אולי גם את זה..
אשמח אם באמת תברר לי עליואת עצמי אני לא מכיר לצערי
מה שאני מביא מודעות מכל המקומות זה אחרי שאני מבקש מאנשים [ורק שתבין כמה מקומות ביקשתי ולא שלחו לי]
אם תרצה אני יכול לברר גם עליו בשמחה
חזק וברוך נהניתי מאודבהקשר למה שהעלו פה בקשר להנהגות המועדים חבר שלי מכיר את הבחור שעומד מאחורי הקונטרסים הללו ובעזרת ה' יצא לאור ספר על כל המועדים בעזרת השם יתברך מה שכן לפני חודש וחצי הוא התחתן בשעה טובה ומוצלחת ולכבוד חתונתו הוא הוציא קונטרס הנהגות הנישאין ובו ביאורי טעמי רבותינו על מנהגי יום החתונה לכל מי שרוצה צירפתי את הקובץ
יש ברשותי קובץ עם כל מיני מנהגים מעניינים בענייני נישואין. (אך אין שם פלא'/מייל... אולי מישהו מכיר את המו"ל).בהקשר למה שהעלו פה בקשר להנהגות המועדים חבר שלי מכיר את הבחור שעומד מאחורי הקונטרסים הללו ובעזרת ה' יצא לאור ספר על כל המועדים בעזרת השם יתברך מה שכן לפני חודש וחצי הוא התחתן בשעה טובה ומוצלחת ולכבוד חתונתו הוא הוציא קונטרס הנהגות הנישאין ובו ביאורי טעמי רבותינו על מנהגי יום החתונה לכל מי שרוצה צירפתי את הקובץ
יש ברשותי קובץ עם כל מיני מנהגים מעניינים בענייני נישואין. (אך אין שם פלא'/מייל... אולי מישהו מכיר את המו"ל).
הצג קובץ מצורף 20610
הצג קובץ מצורף 20611
הצג קובץ מצורף 20612
השאלה איך אפשר ליצור איתו קשר בכדי לקבל את הקונטרס הזה. (אם באמת זה הוא, אולי יש שני אנשים באותו שם...)ארכיון הרב חיים שלום פריינד
www.dirshu.co.il
כעת השגתי את המספר פלאפון של החתן...(אך אין שם פלא'/מייל... אולי מישהו מכיר את המו"ל).
זה כתוב במייל שלו....כעת השגתי את המספר פלאפון של החתן...
איפה ראית מייל שלו?!זה כתוב במייל שלו....
באיזה עיר הוא גר?אשמח אם באמת תברר לי עליו
בתחילת הקונטרסאיפה ראית מייל שלו?!
הוא מדבר על הקונטרס של החכם האשכנזי.בתחילת הקונטרס