?איך אפשר להשיג בביתר אני בב"ב. אם אדע (או אתה תדע) על מישהו שנוסע מהכא להתם - ניצור קשר.
פותח הדיון פותח הדיון ש שז"ה New member יום רביעי בשעה 20:41 #21 יהודה צדוק אמר: ?איך אפשר להשיג בביתר לחץ כדי להרחיב... אני בב"ב. אם אדע (או אתה תדע) על מישהו שנוסע מהכא להתם - ניצור קשר.
יהודה צדוק אמר: ?איך אפשר להשיג בביתר לחץ כדי להרחיב... אני בב"ב. אם אדע (או אתה תדע) על מישהו שנוסע מהכא להתם - ניצור קשר.
ס"ט Well-known member יום חמישי בשעה 10:55 #23 בנימין לוריא אמר: ב. למה לא להעלות את זה לכאן? לחץ כדי להרחיב... כי אז אף אחד לא יקנה
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות יום חמישי בשעה 13:47 #24 סט אמר: כי אז אף אחד לא יקנה לחץ כדי להרחיב... כבר נידון בעבר שאינה דומה קריאה במודפס לקריאה במחשב, ומהאי טעמא רוב המחברים מכניסים את ספריהם לאוצר החכמה, וגם שהדבר יביא פרסום, וכן זה זיכוי הרבים.
סט אמר: כי אז אף אחד לא יקנה לחץ כדי להרחיב... כבר נידון בעבר שאינה דומה קריאה במודפס לקריאה במחשב, ומהאי טעמא רוב המחברים מכניסים את ספריהם לאוצר החכמה, וגם שהדבר יביא פרסום, וכן זה זיכוי הרבים.
פותח הדיון פותח הדיון ש שז"ה New member יום חמישי בשעה 14:38 #25 בנימין לוריא אמר: כבר נידון בעבר שאינה דומה קריאה במודפס לקריאה במחשב, ומהאי טעמא רוב המחברים מכניסים את ספריהם לאוצר החכמה, וגם שהדבר יביא פרסום, וכן זה זיכוי הרבים. לחץ כדי להרחיב... טענה זו נראה שיותר שייכת ב"ספרים", אבל ב"קונטרס" שכ"א יכול בקלות להדפיסו לעצמו, בזה יצדקו דברי "ס"ט".
בנימין לוריא אמר: כבר נידון בעבר שאינה דומה קריאה במודפס לקריאה במחשב, ומהאי טעמא רוב המחברים מכניסים את ספריהם לאוצר החכמה, וגם שהדבר יביא פרסום, וכן זה זיכוי הרבים. לחץ כדי להרחיב... טענה זו נראה שיותר שייכת ב"ספרים", אבל ב"קונטרס" שכ"א יכול בקלות להדפיסו לעצמו, בזה יצדקו דברי "ס"ט".