ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 4 אוקטובר 2023 #21 פרי חדש אמר: הרב אליהו אוזן שליט"א שהיה חזנו של מרן זצ"ל. יש לו גם הרבה סיפורים מכלי ראשון עם מרן. שלדעתי אין פייטן ת"ח ובן תורה כמוהו! לחץ כדי להרחיב... יצחק משען אמר: אולי יחזקאל מזרחי גם הוא יש לו זכרונות נפלאים ממרן לחץ כדי להרחיב... אולי מתאים לכתוב זאת גם כאן...
פרי חדש אמר: הרב אליהו אוזן שליט"א שהיה חזנו של מרן זצ"ל. יש לו גם הרבה סיפורים מכלי ראשון עם מרן. שלדעתי אין פייטן ת"ח ובן תורה כמוהו! לחץ כדי להרחיב... יצחק משען אמר: אולי יחזקאל מזרחי גם הוא יש לו זכרונות נפלאים ממרן לחץ כדי להרחיב... אולי מתאים לכתוב זאת גם כאן...
מ מאן דהו Active member 4 אוקטובר 2023 #22 יש תקוה אמר: ר' דוד שירו (חולון) לחץ כדי להרחיב... הוא מניו יורק - בעל שם עולמי. אני הכי אוהב לשמוע אותו... אא"כ תרי דוד שירו איכא וכוונתך על מישהו אחר. אגב יש גם את ר' אלעד כהן.
יש תקוה אמר: ר' דוד שירו (חולון) לחץ כדי להרחיב... הוא מניו יורק - בעל שם עולמי. אני הכי אוהב לשמוע אותו... אא"כ תרי דוד שירו איכא וכוונתך על מישהו אחר. אגב יש גם את ר' אלעד כהן.
יצחק משען Well-known member 4 אוקטובר 2023 #23 מאן דהו אמר: אא"כ תרי דוד שירו איכא וכוונתך על מישהו אחר. לחץ כדי להרחיב... אכן יש שתיים והם בני דודים
מאן דהו אמר: אא"כ תרי דוד שירו איכא וכוונתך על מישהו אחר. לחץ כדי להרחיב... אכן יש שתיים והם בני דודים
י יש תקוה Active member 4 אוקטובר 2023 #24 מאן דהו אמר: הוא מניו יורק - בעל שם עולמי. אני הכי אוהב לשמוע אותו... אא"כ תרי דוד שירו איכא וכוונתך על מישהו אחר. אגב יש גם את ר' אלעד כהן. לחץ כדי להרחיב... אכן, כוונתי על בן דודו מחולון
מאן דהו אמר: הוא מניו יורק - בעל שם עולמי. אני הכי אוהב לשמוע אותו... אא"כ תרי דוד שירו איכא וכוונתך על מישהו אחר. אגב יש גם את ר' אלעד כהן. לחץ כדי להרחיב... אכן, כוונתי על בן דודו מחולון
יצחק משען Well-known member 7 אוקטובר 2023 #26 פגשתי עתה פייטן צעיר וכשרוני מאוד בעל ידע גדול וגם ידו אוחזת בעוד, ושמו דניאל בן עמי, ומאוד התרשמתי ממנו לטובה
פגשתי עתה פייטן צעיר וכשרוני מאוד בעל ידע גדול וגם ידו אוחזת בעוד, ושמו דניאל בן עמי, ומאוד התרשמתי ממנו לטובה
י יהודה N New member 8 אוקטובר 2023 #27 מורשת מרן אמר: מחפש פייטן בן תורה להילולת מרן, אשמח לרעיונות. אלחנן משמרתי תפוס אשר בן דוד תפוס משה דוויק תפוס לחץ כדי להרחיב... אחד הפייטנים שמתחיל ת'קריירה עכשיו זה אלקנה אדרי, מתחרות 'המאסטרו' ויש לו יכולות ווקאל הזויות, הוא מאד מומלץ
מורשת מרן אמר: מחפש פייטן בן תורה להילולת מרן, אשמח לרעיונות. אלחנן משמרתי תפוס אשר בן דוד תפוס משה דוויק תפוס לחץ כדי להרחיב... אחד הפייטנים שמתחיל ת'קריירה עכשיו זה אלקנה אדרי, מתחרות 'המאסטרו' ויש לו יכולות ווקאל הזויות, הוא מאד מומלץ
מורשת מרן Administrator חבר צוות 8 אוקטובר 2023 #28 תודה לכל המגיבים בעקבות המצב ההילולא אולי לא תתקיים בשורות טובות