אשמח שתצלם לפחות ספר אחד או שניים כאלו. כבר כתבתי, כל ספרי הרב אופיר מלכא!
ע"ה ס"ט Well-known member 17 מאי (5) 2023 #21 בנימין לוריא אמר: אשמח שתצלם לפחות ספר אחד או שניים כאלו. לחץ כדי להרחיב... כבר כתבתי, כל ספרי הרב אופיר מלכא!
בנימין לוריא אמר: אשמח שתצלם לפחות ספר אחד או שניים כאלו. לחץ כדי להרחיב... כבר כתבתי, כל ספרי הרב אופיר מלכא!
ר רבינו Well-known member 17 מאי (5) 2023 #22 תורת מרן - אברכים אמר: נשמח שכבודו יעשה זאת, נקווה שתהיה תרומה לזה בהקדם. אם מתוך החברים כאן, ואם ממקום אחר ישלח שלומיו, ואם מבית ומחוץ תצפנו זהב טהור. עכ"פ הזוכים להיות חלק מפעולה ברוכה זו חלקם מבורך בזיכוי הרבים עצום שאין לו שיעור. לחץ כדי להרחיב... מעתה נמשיך בפרטי... לא באתר כמובן...
תורת מרן - אברכים אמר: נשמח שכבודו יעשה זאת, נקווה שתהיה תרומה לזה בהקדם. אם מתוך החברים כאן, ואם ממקום אחר ישלח שלומיו, ואם מבית ומחוץ תצפנו זהב טהור. עכ"פ הזוכים להיות חלק מפעולה ברוכה זו חלקם מבורך בזיכוי הרבים עצום שאין לו שיעור. לחץ כדי להרחיב... מעתה נמשיך בפרטי... לא באתר כמובן...
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 17 מאי (5) 2023 #23 עה סט אמר: כבר כתבתי, כל ספרי הרב אופיר מלכא! לחץ כדי להרחיב... ערכת את ההודעה שלך, לכן לא ראיתי בראשונה. עכ"פ, אין לי את ספריו, אך אם כן הדבר מאוד מעניין מדוע הספר לא עובר עריכה מקצועית...
עה סט אמר: כבר כתבתי, כל ספרי הרב אופיר מלכא! לחץ כדי להרחיב... ערכת את ההודעה שלך, לכן לא ראיתי בראשונה. עכ"פ, אין לי את ספריו, אך אם כן הדבר מאוד מעניין מדוע הספר לא עובר עריכה מקצועית...
א אברך מבני ברק Well-known member 17 מאי (5) 2023 #24 נראה לי שחבל על הביקורת הנ"ל הכתיבה והדיוק מצויין לגבי הדברים הקטנים אפשר להתייעץ עם הרב.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 17 מאי (5) 2023 #25 נתנאל קנתן אמר: נראה לי שחבל על הביקורת הנ"ל הכתיבה והדיוק מצויין לגבי הדברים הקטנים אפשר להתייעץ עם הרב. לחץ כדי להרחיב... אה"נ, זה כבר דיון לידיעה כללית, ולאו דווקא לעניין השיעור הנ"ל.
נתנאל קנתן אמר: נראה לי שחבל על הביקורת הנ"ל הכתיבה והדיוק מצויין לגבי הדברים הקטנים אפשר להתייעץ עם הרב. לחץ כדי להרחיב... אה"נ, זה כבר דיון לידיעה כללית, ולאו דווקא לעניין השיעור הנ"ל.
פותח הדיון פותח הדיון ת תורת מרן - אברכים Active member 17 מאי (5) 2023 #26 נשמח שיעבירו את הדיון השולי שהיה כאן למקום אחר, אם זה אפשרי, זה מסיח את הדעת מהנושא המיועד. גם בשביל התרומות שאולי יגיעו דרך כאן... סליחה, ותודה רבה
נשמח שיעבירו את הדיון השולי שהיה כאן למקום אחר, אם זה אפשרי, זה מסיח את הדעת מהנושא המיועד. גם בשביל התרומות שאולי יגיעו דרך כאן... סליחה, ותודה רבה