ע עבד ה׳ Well-known member 27 דצמבר (12) 2022 #1 חבר שלי אמר שיצא שות חדש של מרן הרב יצחק. מישהו יודע על איזה שו"ת מדובר?
מורשת מרן Administrator חבר צוות 27 דצמבר (12) 2022 #2 נתנאל2006 אמר: חבר שלי אמר שיצא שות חדש של מרן הרב יצחק. מישהו יודע על איזה שו"ת מדובר? לחץ כדי להרחיב... לא יצא כלום.
נתנאל2006 אמר: חבר שלי אמר שיצא שות חדש של מרן הרב יצחק. מישהו יודע על איזה שו"ת מדובר? לחץ כדי להרחיב... לא יצא כלום.
ע עבד ה׳ Well-known member 28 דצמבר (12) 2022 #4 בנימין לוריא אמר: אולי הוא מתכוון לקובץ בית יוסף... לחץ כדי להרחיב... חבר שלי יברר את זה עם המפיץ בעיר שלנו
בנימין לוריא אמר: אולי הוא מתכוון לקובץ בית יוסף... לחץ כדי להרחיב... חבר שלי יברר את זה עם המפיץ בעיר שלנו
מורשת מרן Administrator חבר צוות 28 דצמבר (12) 2022 #5 בנימין לוריא אמר: אולי הוא מתכוון לקובץ בית יוסף... לחץ כדי להרחיב... על זה לא חשבתי.
י ישראל Well-known member 29 דצמבר (12) 2022 #6 נתנאל2006 אמר: חבר שלי אמר שיצא שות חדש של מרן הרב יצחק. מישהו יודע על איזה שו"ת מדובר? לחץ כדי להרחיב... כנראה מתכוין לשו"ת בהלכות טהרה (למעלה ממאתים עמודים), שיצא לאור ככה"נ בחודש הקרוב ויודפס בסוף הספר על הלכות נדה.
נתנאל2006 אמר: חבר שלי אמר שיצא שות חדש של מרן הרב יצחק. מישהו יודע על איזה שו"ת מדובר? לחץ כדי להרחיב... כנראה מתכוין לשו"ת בהלכות טהרה (למעלה ממאתים עמודים), שיצא לאור ככה"נ בחודש הקרוב ויודפס בסוף הספר על הלכות נדה.