נ נוריאל Well-known member 18 אוגוסט (8) 2025 #41 ראובן בכורי אמר: המעונין ללמוד בשו"ת אשמח לשולחו לו במייל לחץ כדי להרחיב... אשמח מאוד nurielezra@gmail.com ואם יהיה זמין בחיפה אשמח גם לרכוש מודפס.
ראובן בכורי אמר: המעונין ללמוד בשו"ת אשמח לשולחו לו במייל לחץ כדי להרחיב... אשמח מאוד nurielezra@gmail.com ואם יהיה זמין בחיפה אשמח גם לרכוש מודפס.
נ נוריאל Well-known member 18 אוגוסט (8) 2025 #43 ראובן בכורי אמר: אשריך שלחתי לחץ כדי להרחיב... תודה רבה, שימחת אותי מאוד תבורך מפי עליון. אם מגיע לאיזור שלי אשמח שתעדכן.
ראובן בכורי אמר: אשריך שלחתי לחץ כדי להרחיב... תודה רבה, שימחת אותי מאוד תבורך מפי עליון. אם מגיע לאיזור שלי אשמח שתעדכן.
M mick New member 19 אוגוסט (8) 2025 #44 שלום אני מעוניין אפשר לשלוח אותי? mickaelmarciano2618@gmail.com
ר ראובן בכורי Active member 20 אוגוסט (8) 2025 #45 mick אמר: שלום אני מעוניין אפשר לשלוח לחץ כדי להרחיב... שלחתי אשריך
י יש תקוה Active member 20 אוגוסט (8) 2025 #46 ראובן בכורי אמר: שלחתי אשריך לחץ כדי להרחיב... כבודו יוכל לשלוח גם לי, שלחתי לכת"ר את המייל בהודעה פרטית
ראובן בכורי אמר: שלחתי אשריך לחץ כדי להרחיב... כבודו יוכל לשלוח גם לי, שלחתי לכת"ר את המייל בהודעה פרטית
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 20 אוגוסט (8) 2025 #47 ראובן בכורי אמר: המעונין ללמוד בשו"ת אשמח לשולחו לו במייל לחץ כדי להרחיב... כדאי להעלות לדרייב שלך, להגדיר את הקישור כפתוח לכולם, ולהעלותו לפה.
ראובן בכורי אמר: המעונין ללמוד בשו"ת אשמח לשולחו לו במייל לחץ כדי להרחיב... כדאי להעלות לדרייב שלך, להגדיר את הקישור כפתוח לכולם, ולהעלותו לפה.
ר ראובן בכורי Active member 20 אוגוסט (8) 2025 #48 יש תקוה אמר: כבודו יוכל לשלוח גם לי, שלחתי לכת"ר את המייל בהודעה פרטית לחץ כדי להרחיב... לא ראיתי את ההודעה נשלח עתה
יש תקוה אמר: כבודו יוכל לשלוח גם לי, שלחתי לכת"ר את המייל בהודעה פרטית לחץ כדי להרחיב... לא ראיתי את ההודעה נשלח עתה
ר ראובן בכורי Active member 20 אוגוסט (8) 2025 #49 בנימין לוריא אמר: כדאי להעלות לדרייב שלך, להגדיר את הקישור כפתוח לכולם, ולהעלותו לפה. לחץ כדי להרחיב... לצערי איני יודע איך עושים כל זאת
בנימין לוריא אמר: כדאי להעלות לדרייב שלך, להגדיר את הקישור כפתוח לכולם, ולהעלותו לפה. לחץ כדי להרחיב... לצערי איני יודע איך עושים כל זאת
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 20 אוגוסט (8) 2025 #50 ראובן בכורי אמר: לצערי איני יודע איך עושים כל זאת לחץ כדי להרחיב... כנס לפה, תלחץ בצד ימין למעלה על: , אח"כ על , ואז תבחר את הקובץמהמחשב שלך.
ראובן בכורי אמר: לצערי איני יודע איך עושים כל זאת לחץ כדי להרחיב... כנס לפה, תלחץ בצד ימין למעלה על: , אח"כ על , ואז תבחר את הקובץמהמחשב שלך.
ר ראובן בכורי Active member 20 אוגוסט (8) 2025 #52 חכמי פראג אמר: אשמח ג"כ לקבל במייל יישר כח לחץ כדי להרחיב... שלחתי אשריך
ר ראובן בכורי Active member 20 אוגוסט (8) 2025 #53 נ"ל שהבנתי. קישור של השו"ת בדרייב מצורף לכל המעוניין https://drive.google.com/file/d/1jrijK8t5mR7u7lh264lu2zHwKteZ86nT/view?usp=drive_link
נ"ל שהבנתי. קישור של השו"ת בדרייב מצורף לכל המעוניין https://drive.google.com/file/d/1jrijK8t5mR7u7lh264lu2zHwKteZ86nT/view?usp=drive_link
ר ראובן בכורי Active member 20 אוגוסט (8) 2025 #54 ראובן בכורי אמר: קישור של השות בדרייב מצורף לכל המעוניין לחץ כדי להרחיב... הרב בנימין לוריא נ"ל שהייתי צריך ליתן אישור בדרייב מראש לכל הרוצה להכנס לקישור בלי לתת אישור פרטני לכ"א האם זה ניתן לתיקון עתה?
ראובן בכורי אמר: קישור של השות בדרייב מצורף לכל המעוניין לחץ כדי להרחיב... הרב בנימין לוריא נ"ל שהייתי צריך ליתן אישור בדרייב מראש לכל הרוצה להכנס לקישור בלי לתת אישור פרטני לכ"א האם זה ניתן לתיקון עתה?
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 20 אוגוסט (8) 2025 #55 ראובן בכורי אמר: הרב בנימין לוריא נ"ל שהייתי צריך ליתן אישור בדרייב מראש לכל הרוצה להכנס לקישור בלי לתת אישור פרטני לכ"א האם זה ניתן לתיקון עתה? לחץ כדי להרחיב... כמובן. כעת אתה צריך להיכנס לפה, ושם תראה הרשימה את הקובץ שהעלית. תלחץ על הקובץ לחצן ימני, אח"כ תלחץ על "שיתוף" ושוב "שיתוף". ספוילר או שפשוט תלחץ עליו לחיצה רגילה, ואז תלחץ על זה: ואח"כ תלחץ על זה:
ראובן בכורי אמר: הרב בנימין לוריא נ"ל שהייתי צריך ליתן אישור בדרייב מראש לכל הרוצה להכנס לקישור בלי לתת אישור פרטני לכ"א האם זה ניתן לתיקון עתה? לחץ כדי להרחיב... כמובן. כעת אתה צריך להיכנס לפה, ושם תראה הרשימה את הקובץ שהעלית. תלחץ על הקובץ לחצן ימני, אח"כ תלחץ על "שיתוף" ושוב "שיתוף". ספוילר או שפשוט תלחץ עליו לחיצה רגילה, ואז תלחץ על זה: ואח"כ תלחץ על זה:
ר ראובן בכורי Active member 20 אוגוסט (8) 2025 #56 בנימין לוריא אמר: כמובן. כעת אתה צריך להיכנס לחץ כדי להרחיב... יש"כ. בוצע