מ מרנא דבשמיא Active member 29 אפריל 2024 #1 אשמח לדעת אם מי אפשר לקבוע להביא חתן בר מצווה ביומו לתפילת שחרית עם מרן הראש"ל בבית הכנסת "אור חביב", אשמח לתשובה קצת דחופה תודה רבה
אשמח לדעת אם מי אפשר לקבוע להביא חתן בר מצווה ביומו לתפילת שחרית עם מרן הראש"ל בבית הכנסת "אור חביב", אשמח לתשובה קצת דחופה תודה רבה
בסיעתא דשמיא Well-known member 29 אפריל 2024 #2 מרנא דבשמיא אמר: אשמח לדעת אם מי אפשר לקבוע להביא חתן בר מצווה ביומו לתפילת שחרית עם מרן הראש"ל בבית הכנסת "אור חביב", אשמח לתשובה קצת דחופה תודה רבה לחץ כדי להרחיב... לא צריך לקבוע, פשוט מגיעים לבית הכנסת בבוקר. רק תבדוק אם מרן נמצא באותו יום או שהוא טס וכדו'. נערך לאחרונה: 29 אפריל 2024
מרנא דבשמיא אמר: אשמח לדעת אם מי אפשר לקבוע להביא חתן בר מצווה ביומו לתפילת שחרית עם מרן הראש"ל בבית הכנסת "אור חביב", אשמח לתשובה קצת דחופה תודה רבה לחץ כדי להרחיב... לא צריך לקבוע, פשוט מגיעים לבית הכנסת בבוקר. רק תבדוק אם מרן נמצא באותו יום או שהוא טס וכדו'.
מ מרנא דבשמיא Active member 29 אפריל 2024 #3 בסיעתא דשמיא אמר: לא צריך לקבוע, @פשוט מגיעים לבית הכנסת בבוקר. רק תבדוק אם מרן נמצא באותו יום או שהוא טס וכדו'. לחץ כדי להרחיב... את זה אני צריך לבדוק [אני פשוט גר רחוק]. יש"כ על המהירות.
בסיעתא דשמיא אמר: לא צריך לקבוע, @פשוט מגיעים לבית הכנסת בבוקר. רק תבדוק אם מרן נמצא באותו יום או שהוא טס וכדו'. לחץ כדי להרחיב... את זה אני צריך לבדוק [אני פשוט גר רחוק]. יש"כ על המהירות.
פ פשוט Well-known member 29 אפריל 2024 #4 בסיעתא דשמיא אמר: @פשוט לחץ כדי להרחיב... לָמָּה הִרְגַּזְתַּנִי לְהַעֲלוֹת אֹתִי
מ מרנא דבשמיא Active member 29 אפריל 2024 #5 בסיעתא דשמיא אמר: לא צריך לקבוע, @פשוט מגיעים לבית הכנסת בבוקר. רק תבדוק אם מרן נמצא באותו יום או שהוא טס וכדו'. לחץ כדי להרחיב... גם דברתי עם א' המשבקי"ם על הנחת תפילין של הרב לילד, והוא אמר לי או פעם הראשונה או ביומו.
בסיעתא דשמיא אמר: לא צריך לקבוע, @פשוט מגיעים לבית הכנסת בבוקר. רק תבדוק אם מרן נמצא באותו יום או שהוא טס וכדו'. לחץ כדי להרחיב... גם דברתי עם א' המשבקי"ם על הנחת תפילין של הרב לילד, והוא אמר לי או פעם הראשונה או ביומו.
בסיעתא דשמיא Well-known member 29 אפריל 2024 #6 פשוט אמר: לָמָּה הִרְגַּזְתַּנִי לְהַעֲלוֹת אֹתִי לחץ כדי להרחיב... מחילה, למה כבודו כועס על זה? אבל רצונו של אדם זהו כבודו ואני כעת מוחק! ושוב, מחילה וסליחה, ושכבודו ימחל בלב שלם.
פשוט אמר: לָמָּה הִרְגַּזְתַּנִי לְהַעֲלוֹת אֹתִי לחץ כדי להרחיב... מחילה, למה כבודו כועס על זה? אבל רצונו של אדם זהו כבודו ואני כעת מוחק! ושוב, מחילה וסליחה, ושכבודו ימחל בלב שלם.
פ פשוט Well-known member 29 אפריל 2024 #7 בסיעתא דשמיא אמר: מחילה, למה כבודו כועס על זה? אבל רצונו של אדם זהו כבודו ואני כעת מוחק! ושוב, מחילה וסליחה, ושכבודו ימחל בלב שלם. לחץ כדי להרחיב... לא כועס כלל. צחקתי.
בסיעתא דשמיא אמר: מחילה, למה כבודו כועס על זה? אבל רצונו של אדם זהו כבודו ואני כעת מוחק! ושוב, מחילה וסליחה, ושכבודו ימחל בלב שלם. לחץ כדי להרחיב... לא כועס כלל. צחקתי.
יצחק משען Well-known member 29 אפריל 2024 #8 פשוט אמר: לָמָּה הִרְגַּזְתַּנִי לְהַעֲלוֹת אֹתִי לחץ כדי להרחיב... הֲבֵן יַקִּיר לִי אֶפְרַיִם אִם יֶלֶד שַׁעֲשֻׁעִים כִּי מִדֵּי דַבְּרִי בּוֹ זָכֹר אֶזְכְּרֶנּוּ עוֹד עַל כֵּן הָמוּ מֵעַי לוֹ רַחֵם אֲרַחֲמֶנּוּ
פשוט אמר: לָמָּה הִרְגַּזְתַּנִי לְהַעֲלוֹת אֹתִי לחץ כדי להרחיב... הֲבֵן יַקִּיר לִי אֶפְרַיִם אִם יֶלֶד שַׁעֲשֻׁעִים כִּי מִדֵּי דַבְּרִי בּוֹ זָכֹר אֶזְכְּרֶנּוּ עוֹד עַל כֵּן הָמוּ מֵעַי לוֹ רַחֵם אֲרַחֲמֶנּוּ
יצחק כהן הי"ו Well-known member 29 אפריל 2024 #9 הערה חשובה מאוד כאשר מגיעים למרן להגיע מוכן שהשרוול כבר יהיה למעלה שהטלית כבר יהיה על הנער החתן בקיצור שהכל יהיה מוכן וכמובן לא לשכוח לצלם...
הערה חשובה מאוד כאשר מגיעים למרן להגיע מוכן שהשרוול כבר יהיה למעלה שהטלית כבר יהיה על הנער החתן בקיצור שהכל יהיה מוכן וכמובן לא לשכוח לצלם...