דבק בתורת מרן
Well-known member
לא צחקתי... לחצתי על פרצוף קורץזה השפה שלי מה זה מצחיק?
אוהב אותך כאהבת הקב"ה לבניו, ולא ח"ו לצחוק
לא צחקתי... לחצתי על פרצוף קורץזה השפה שלי מה זה מצחיק?
קיבלתי למייל תמונות מהשיעור הערב: צילום ידידיה מ.
משום מה הקובץ גדול ואין אני יכול לעלות
כשזכיתי להיות לפני זמן מה אצל מרן בבי"כ שוחחתי עם הנהג והוא אמר לי שראש הלשכה (שכחתי את שמו) מעודכן בכל העניינים הנ"ל ואולי כדאי שמישהו שאיתו בקשר דרך קבע יוכל להביא לכאן את המידעשמעתי אתמול שהשבוע הולך להגיע מרן שליט"א לאופקים.
חבל שאין מישהו מבפנים שצמוד למרן שליט"א שיכתוב כל פעם היכן הולך להיות בשבוע הקרוב.
מחר יום ג' בצפת
היום ברמלה, שיעור לפני הסליחות.
כנס גבאים היסטורי בבית שמש: ערב חיזוק וגיבוש שלא היה כמותו
לראשונה בבית שמש, המועצה הדתית מקיימת ערב גיבוש מיוחד עבור גבאי בתי הכנסת של העיר.
האירוע יערך ביום חמישי, כ"ג אלול - 26.9, באולמי 'לורנסה' רח' בן צבי 24 בית שמש.
מדובר באירוע חיזוק וגיבוש שלא היה כמותו בעיר, במעמד מרנן ורבנן ובראשם הראש"ל הגאון הגדול הרב יצחק יוסף שליט"א, ראש ישיבת 'אבני נזר' הגאון הגדול הרב זמיר כהן שליט"א.
כמו כן, את האירוע יכבדו בנוכחותם שר הדתות הרב מיכאל מלכיאלי הי"ו, ראש העיר הרב שמואל גרינברג הי"ו, ממונה המועצה הדתית הרב אלדד גדסי הי"ו, סגן ומ"מ ראש העיר הרב יצחק אלמליח הי"ו.
הגבאים יהנו מישיבה מיוחדת סביב שולחנות ערוכים כיד המלך ומופע מוזיקלי עם הזמר אמיר אליהו ותזמורתו באווירת הימים.
מדובר באירוע שטרם נראה כמותו בעיר והוא מציע הזדמנות ייחודית לגבאים להתחבר, לשתף ולחזק את הקשרים ביניהם לטובת הקהילה.
כחלק מהאירוע, כל משתתף יקבל שי ייחודי, מה שמוסיף לנופך המיוחד של ערב זה.
הכניסה חינם לגבאי בתי הכנסת בלבד, בהרשמה מראש באתר המועצה הדתית או בטל' 052-447-8479 בימים א'-ה' בין השעות 10:00-12:00 ועד ליום 22.9.24. ההרשמה חובה!
אל תפספסו את ההזדמנות להיות חלק מהערב המיוחד הזה שיביא עמו חיזוק רוחני וחברתי לקהילת בית שמש!
*להרשמה לכנס: https://form.mbe-plus.com*
הצג קובץ מצורף 25205
מהיכן הכח בלעה''ר