זה בלבל אותי... חשבתי שזה שבוע הבא כי היה כתוב בשבת הגדול והשבת זה לא היה שבת הגדול...בס"ד מרן שליט"א ישבות בשבת הגדול ביישוב מתתיהו ליד מודיעין עילית
זה בלבל אותי... חשבתי שזה שבוע הבא כי היה כתוב בשבת הגדול והשבת זה לא היה שבת הגדול...בס"ד מרן שליט"א ישבות בשבת הגדול ביישוב מתתיהו ליד מודיעין עילית
שבת הגדול מוקדם. וע' חזו"ע.זה בלבל אותי... חשבתי שזה שבוע הבא כי היה כתוב בשבת הגדול והשבת זה לא היה שבת הגדול...
בשבת מישהו ביקש ממני אם אפשר לדאוג שתצא מודעה מסודרת מטעם המרכז למורשת מרן עם כל השיעורים, כמו שעשו בחנוכה.כבר מעכשיו:
צריך שיעלו לפה את כל זמני קבלת קהל בפסח וחול המועד
וכל המקומות שיהיה בימי השבוע של חוה"מ
וכן כבר לפרסם על יום להקבלת פני מרן מנהיג הדור (וח"ו לעשות באיזה אולם ביכ"נ! עדיף שכבר לא יעשו!!...)
פרטים?היום מרן שליט"א יהיה באזור הצפון, חיזוק הקהלות, ומסירת שיעורים רבים בהלכה בעניני דיומא. בין היתר במגדל העמק, ולעת ערב גם בבני ברק.
הסבר-איזה בוסא הדביק המרא דאתרא למרן שליט''א. מה שהוא לא מצפה לקבל מספרדים קיבל מאשכנזני...
אני, לב''ב??!!חכם משען תיסע עם מרן לב"ב או שתישאר בצפון ??
יותר מאוחר אביא תמונה תביןהסבר-
בוסא, זה "נשיקה" [ויישקהו נקוד למעלה ג' פירושים וד"ל]הסבר-
על מי מדובר?המרא דאתרא
הגאון הרב יצחק דוד גרוסמןעל מי מדובר?
אנחנו מחכים...יותר מאוחר אביא תמונה תבין
בל''נ
אין כמו הרב גרוסמן! מרן אפילו אמר לו שרוצה שייבחר לרב ראשי יחד עם בנו (מרן תכנן שהוא יהיה הרב האשכנזי הראשי לישראל יחד עם מרן שליט"א). ואמר לו שאוהב אותו כמו שאוהב את בנו. וכתב אף מכתב לאביו שלא רצה שיהיה ברבנות, והיה מסע שלם בעקבות זה. ראה בספר אור מן העמק. צדיק וקדוש ואהבת ישראל ברמות שאין דברים כאלה!
לא נראה...כמדומני שיש שאלות ותשובות ברדיו קול חי היום בשעה 10:00 בבוקר עם מרן הראש''ל שליט''א מי שיודע בבירור שיעדכן שמעתי שיש היום אך אני לא בטוח על השעה המדויקת