• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

שיעורי תורה ברחבי הארץ ביום שלישי ו' אייר בר בי רב דחד יומא מתעדכן! (מבקשים מכולם לעדכן למען יגדיל תורה ויאדיר!)

אותי מצער לראות שישנם אברכים דרשנים בחסד עליון שלא רואים אותם במודעות בגלל שאין להם יחצן, וכבר אמר לי זאת בצער גדול מרן הראש"ל שליט"א
שאינו מבין תופעה זו והוסיף עוד ואיני יכול להאריך.

אותי מצער לראות שישנם אברכים דרשנים בחסד עליון שלא רואים אותם במודעות בגלל שאין להם יחצן, וכבר אמר לי זאת בצער גדול מרן הראש"ל שליט"א
שאינו מבין תופעה זו והוסיף עוד ואיני יכול להאריך.
מספיק שיתן להם 5 דק' ביזדים...

יש לכתוב דברים חריפים ביותר על הייחס כלפי הזמנת רבנים היום ועל הממון שממלאים את כיסם (לא באגוזים) אבל לא זה המקום.
אם זה כסף שיוצא מהעירייה (וכך הוא ע"פ הרוב), מה הבעיה בזה.
במקום שילך לכל מיני זמרים, עדיף שילך לאברכים ורבנים שמחרפים נפשם כל השנה למען התורה והעם, ופעם בשנה יש להם אפשרות לקבל כמה "גרושים", לעומת עבודתם המאומצת לאורך שנים.

אם זה כסף שיוצא מהעירייה (וכף הוא ע"פ הרוב), מה הבעיה בזה.
במקום שילך לכל מיני זמרים, עדיף שילך לאברכים ורבנים שמחרפים נפשם כל השנה למען התורה והעם, ופעם בשנה יש להם אפשרות לקבל כמה "גרושים", לעומת עבודתם המאומצת לאורך שנים.
הרב מורשת מרן הם כל השנה עושים כסף הסנדטיפיטים האלה, ויש אברכים עם הרבה תוכן שיושבים בפינה וזה אמר לי מרן שליט"א כמה פעמים בכאב.

הרב מורשת מרן הם כל השנה עושים כסף הסנדטיפיטים האלה, ויש אברכים עם הרבה תוכן שיושבים בפינה וזה אמר לי מרן שליט"א כמה פעמים בכאב.
אם זה סטנדפיסט אז מבחינתי הוא כמו זמר, או כל בעל מקצוע אחר.
אני מתכוון על הרבנים, שיש להם לשון לימודים, וזו הזדמנות בשבילם.
למה לא...

חזור
חלק עליון