אושרי רביב
Well-known member
יש למישהו מושג מאיפה אפשר להשיג את העיתונים האלו? כל העיתונים של יום ליום מחיי מרן. דחוף לי מאוד - מאוד!בעונג שבת של יום ליום ראיון עמו, עוד בחיי מרן רבינו זיע"א).
יש למישהו מושג מאיפה אפשר להשיג את העיתונים האלו? כל העיתונים של יום ליום מחיי מרן. דחוף לי מאוד - מאוד!בעונג שבת של יום ליום ראיון עמו, עוד בחיי מרן רבינו זיע"א).
בזמנו היה דיבור שיכנס לאוצה"ח, אולי רבי @אהרן כהן יוכל לעזור בזה.יש למישהו מושג מאיפה אפשר להשיג את העיתונים האלו? כל העיתונים של יום ליום מחיי מרן. דחוף לי מאוד - מאוד!
הלוואי!!!!! היה שם פינות קבועות ומרתקות ממה שהיה מתרחש אצל מרן? אני כבר לא זוכר.... זוכר משהו כזה?בזמנו היה דיבור שיכנס לאוצה"ח, אולי רבי @אהרן כהן יוכל לעזור בזה.
בינתיים אין אישור עדיין מצידם. יש אצלי כמות גדולה מאד של ענג שבת. מחכה לאישור. יהי רצון.בזמנו היה דיבור שיכנס לאוצה"ח, אולי רבי @אהרן כהן יוכל לעזור בזה.
מן הסתם יש להם את זה בקבצי פידיאף.בינתיים אין אישור עדיין מצידם. יש אצלי כמות גדולה מאד של ענג שבת. מחכה לאישור. יהי רצון.
50,000 ש"ח...מן הסתם יש להם את זה בקבצי פידיאף.
מה הם רוצים בתמורה?
ברצינות?50,000 ש"ח...
לא בטוח כלל שיש להם הכל מסודר...מן הסתם יש להם את זה בקבצי פידיאף
כן.ברצינות?
אכי"ריה"ר שבסוף ירדו מהעץ ויסכימו.
אני זוכר שהיה יושב בסדיגורא וחוזר על ק"ש בדקדוק עצוםהיה משגיח או ר"מ בחזון עובדיה?
כן זה הוא שהיה נושא במשרה תורנית בחזון עובדיה.אני זוכר שהיה יושב בסדיגורא וחוזר על ק"ש בדקדוק עצום
כבודו למד בחזו''ע?כן זה הוא שהיה נושא במשרה תורנית בחזון עובדיה.
אני זוכר אותו קורא קריאת שמע כבריסקר בבית כנסת אור הצפון.
כמדומני שפעם איזה ישמעאלי ימ"ש ניסה לחטוף אותו או משהו כזה.
בכלל לא, בזמני היה רק כולל.כבודו למד בחזו''ע?