כל יום שלשי בב''ב בית הכנסת אליהו הנביא מה השעות של השיעור?
יוסף דהן Well-known member 11 Nov 2024 #1 כל יום שלשי בב''ב בית הכנסת אליהו הנביא מה השעות של השיעור?
ת תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" Active member 11 Nov 2024 #2 מישהו יודע איף אפשר להזמין את מו"R הגר"א יוסף לשיעור?
פותח הדיון פותח הדיון יוסף דהן Well-known member 11 Nov 2024 #3 תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: מישהו יודע איף אפשר להזמין את מו"R הגר"א יוסף לשיעור? לחץ כדי להרחיב... רוצה טלפון ? 035051951 יש גם פקס אם תצטרך
תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: מישהו יודע איף אפשר להזמין את מו"R הגר"א יוסף לשיעור? לחץ כדי להרחיב... רוצה טלפון ? 035051951 יש גם פקס אם תצטרך
ת תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" Active member 11 Nov 2024 #5 יוסף דהן אמר: 035051951 לחץ כדי להרחיב... זה פלאפון נכון כי זה נראה לי שלא...
פותח הדיון פותח הדיון יוסף דהן Well-known member 11 Nov 2024 #6 תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: זה פלאפון נכון כי זה נראה לי שלא... לחץ כדי להרחיב... זה לא פלאפון זה הבית שלו או משהו כזה כך היה כתוב בהסכמה שנתן לספר מלך שהשלום שלו מיל אין לי
תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: זה פלאפון נכון כי זה נראה לי שלא... לחץ כדי להרחיב... זה לא פלאפון זה הבית שלו או משהו כזה כך היה כתוב בהסכמה שנתן לספר מלך שהשלום שלו מיל אין לי
ת תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" Active member 11 Nov 2024 #7 יוסף דהן אמר: זה לא פלאפון זה הבית שלו או משהו כזה לחץ כדי להרחיב... התכונתי טלפון זה לא עובד ממש הוא לא מחייג בכלל לשם אבל בכל אופן תודה רבה
יוסף דהן אמר: זה לא פלאפון זה הבית שלו או משהו כזה לחץ כדי להרחיב... התכונתי טלפון זה לא עובד ממש הוא לא מחייג בכלל לשם אבל בכל אופן תודה רבה
ת תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" Active member 11 Nov 2024 #9 תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: אולי @אברימיל לחץ כדי להרחיב... לא זה אחר אחר שהו תלמיד של הגר"א
Z Zohar Active member 12 Nov 2024 #11 אם יעזור, הגר"א יוסף מעביר גם שיעור בסודאי כל יום שני ב19 נערך לאחרונה: 12 Nov 2024
פותח הדיון פותח הדיון יוסף דהן Well-known member 12 Nov 2024 #12 Zohar אמר: אם יעזור, הגר"א יוסף מעביר גם שיעור בסודאי כל יום שני ב19 לחץ כדי להרחיב... איפה זה סודאי
S s.cohen Member 12 Nov 2024 #13 גם בבית יעקב בת ים בימי רביעי ב19:00 במספר הנ"ל הרב עונה בדר"כ בשעות הבוקר
Z Zohar Active member 12 Nov 2024 #14 יוסף דהן אמר: איפה זה סודאי לחץ כדי להרחיב... גם בחולון, רוטשילד 12