מתחיל ב: בעקבות פרסום בגיליון תבונות שדה
פותח הדיון פותח הדיון מ משה נקי Member 18 אוקטובר 2024 #3 הרב @תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" יכול לעזור בענין.
ת תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" Active member 18 אוקטובר 2024 #4 משה נקי אמר: הרב @תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" יכול לעזור בענין. לחץ כדי להרחיב... מה אני קשור? אם הייתי יכול היתי מסייע
משה נקי אמר: הרב @תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" יכול לעזור בענין. לחץ כדי להרחיב... מה אני קשור? אם הייתי יכול היתי מסייע
פותח הדיון פותח הדיון מ משה נקי Member 20 אוקטובר 2024 #5 תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: מה אני קשור? אם הייתי יכול היתי מסייע לחץ כדי להרחיב... כבודו מזכיר את החכם הרבה בפורום.
תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: מה אני קשור? אם הייתי יכול היתי מסייע לחץ כדי להרחיב... כבודו מזכיר את החכם הרבה בפורום.
ת תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" Active member 20 אוקטובר 2024 #7 משה נקי אמר: כבודו מזכיר את החכם הרבה בפורום. לחץ כדי להרחיב... נו ו.... מה אמר שאני קשור דע לך שהוא אחד מגאוני הדור לשנו בקי בכל ההלכות מאבן העזר חשון משפט ועד יורה דעה אורח חיים והכל בענווה צרופה לא סתם מרן זצ"ל העריך אותו ומינהו לכהן כהראשון לציון ומרן זצ"ל שיבחו בתארים נפלאים שלא כל אחד זוכה
משה נקי אמר: כבודו מזכיר את החכם הרבה בפורום. לחץ כדי להרחיב... נו ו.... מה אמר שאני קשור דע לך שהוא אחד מגאוני הדור לשנו בקי בכל ההלכות מאבן העזר חשון משפט ועד יורה דעה אורח חיים והכל בענווה צרופה לא סתם מרן זצ"ל העריך אותו ומינהו לכהן כהראשון לציון ומרן זצ"ל שיבחו בתארים נפלאים שלא כל אחד זוכה