ההשואה שלך היא אפילו לא מצחיקהאולי גם פה הבד"צ אשם?
אין אדם בעולם שחושב שההכשר אחראי על רמת ההיגיניה במפעל ובאיזה חומר
חיטוי משתמשים אבל כולם חושבים שהכשר אחראי על המרכיבים של המוצר
נערך לאחרונה על ידי מנחה:
ההשואה שלך היא אפילו לא מצחיקהאולי גם פה הבד"צ אשם?
זה לא נראה הגיוני שהכשרות בודקת רק מה נכנס למפעל ולא על היצור בפועל כלל..הם בודקים שכל הרכיבים הנכנסים למפעל כשרים. מה בעל המפעל רושם על התווית זה כבר ענינו שלו.
ומי אמר לך שהם לא אחראים על המרכיבים. הם יודעים מה המרכיבים. אבל למה הם צריכים להיות אלו שאחראים על אחוזי השמן הזה או הזה? הגזמתם מידיי.ההשואה שלך היא אפילו לא מצחיקה
אין אדם בעולם שחושב שההכשר אחראי על רמת ההיגיניה במפעל ובאיזה חומר
חיטוי משתמשים אבל כולם חושבים שהכשר אחראי על המרכיבים של המוצר
יש לך צד שהם ידעו ולא דיווחו אם כן אל תאכל מההכשר כ הם מטומטמיםומי אמר לך שהם לא אחראים על המרכיבים. הם יודעים מה המרכיבים. אבל למה הם צריכים להיות אלו שאחראים על אחוזי השמן הזה או הזה? הגזמתם מידיי.
אפילו אם היה משקה ללא סוכר שהיו מערבים בו סוכר ובד"צ מכובד ככל שיהיה יודע מזה, זה לא אחריותו? מקסימום שהמשגיח ילשין למי שאחראי על זה במשרד הבריאות.
ואגב. מי אמר לך שהמשגיח במקרה דנן לא עשה זאת? לתת הכשר זה דבר אחד. ומצד השבת אבידה או איזה מצוה שזו תהיה אולי הלך כיהודי ירא שמים ודיווח שמוכרים שמן מהול בשמן...
מעניין איך התברר לך?וכשפתחנו את זה לסעודת שבת התברר שכולם!!! היו חלות קמח לבן עם הרבה סוכר !!!!!!!
אז עכשיו אותו דבר, אם היה כזה זיוף, יכול להיות גם לגבי הרכיבים, הפרשת חלה, תולעים בקמח וכו' ...
בית יוסף הביאו כשרות על רכיבי השמן. מהיכן הם אמורים לדעת מה בעל הבית יכתוב על המוצר?נתנו הכשר על זה??? אין פיקוח??
פשוט הרב לנדא נותן כשרות על המרכיבים לא על הבריאותמסכים באמת שערוריה.
כמו כן יש לפנות לרב לנדא איך נותן הכשר לקולה הרי זה מלא דברים נוראיים ולא בריאים והכמויות של הסוכר הם פשוט מבהילות!
גם בכוסמין יש כוסמין לבן.אני מכה על חטא, אני הייתי מאחד הראשונים שדיבר נגד ההכשר בית יוסף לגבי חשש זה של הזיוף שמן זית שלא עלו על זה, עכשיו קיבלתי על הראש כשבשבת הזה קניתי שלוש חלות בהכשר העדה החרדית של כוסמין [כשהמחיר הוא פי שלוש!], וכשפתחנו את זה לסעודת שבת התברר שכולם!!! היו חלות קמח לבן עם הרבה סוכר !!!!!!!
אז עכשיו אותו דבר, אם היה כזה זיוף, יכול להיות גם לגבי הרכיבים, הפרשת חלה, תולעים בקמח וכו' ...
הכי טוב זה לאכול הכי הרבה דברים שהאשה מכינה בבית !!!!
עכשיו אני מבין שאין שום הכשר שהוא חסין לשום טעות או זיוף !!!
לחיי ולבריאות.אני אוכל כוסמין כבר הרבה שנים, ובפרט אותם חלות של אותה חברה, ויודע מה שאני מדבר....