נ.ב. צ'אט זה מאושר בנטפרי.
ואם הם כן הולכים מסיבה עלומה, מה זה מוכיח בקשר לגאולה או למשהו אחראני לא רואה מה אפשר ללמוד מהסיבובים הנ"ל. העיזים הולכות מסביב לאיזשהו מכשול עגול. חוץ מזה שידוע שעיזים וכבשים הולכות בעדרים כך שמספיק שאחת תחליט לטייל מסביב וכולם ישר אחריה. והטיגריס כלוא בשטח קטן כך שאם הוא רוצה ללכת רציף עליו ללכת במעגל לצערו הרב....[יש מחלה שגורמת לבעלי חיים להסתובב במעגלים יתכן וזה מה שיש לטיגריס].
דבר נוסף לא ראיתי בסרטון הנ"ל שזו תופעה עולמית רק העדר של העיזים הנ"ל והטגריס הזה[שאין לי מושג מתי צולם ואולי זה בכלל לפני כמה שנים] ותו לא.
דבר נוסף הרשת בפרט יוטיוב הם מקום לשרלטנים שכל מה שהם רוצים זה שיצפו בסרטונים שלהם דבר שמניב לרבים גם ככל הנראה הרבה כסף. ולא פעם מדובר בזיופים ויתכן שיש כאן התערבות שגורמת להם ללכת כך.[לפי מה שהם אומרים רק העדר הזה הולך כך כל שאר העדרים שלו לא כך שבהחלט יתכן שהוא גרם להם ללכת כך ליצור עניין.
דגים וציפורים עושים את זה בלהקות כל הזמן שום דבר חדש.בא נראה מה יקרה שיבוא המשיח, אולי תגידו שזה גם בובה חמודה???? למה הרב ארוש שליט"א למשל שהוא רואה את זה הוא מתפעל ואומר שזה גאולה, ואתם אומרים שזה קשקושים!!! מעניין מאד!!! מה מניע אותכם לבוא תמיד ולהיות עם ראש "איפכא מיסתברא"!!!
בסרטון הזה רואים בחוש שזה תופעה שמימית בכל העולם, ולא דוקא משהו ארעי!!!
כשיבוא המשיח אני אומר שבא המשיחבא נראה מה יקרה שיבוא המשיח, אולי תגידו שזה גם בובה חמודה???? למה הרב ארוש שליט"א למשל שהוא רואה את זה הוא מתפעל ואומר שזה גאולה, ואתם אומרים שזה קשקושים!!! מעניין מאד!!! מה מניע אותכם לבוא תמיד ולהיות עם ראש "איפכא מיסתברא"!!!
בסרטון הזה רואים בחוש שזה תופעה שמימית בכל העולם, ולא דוקא משהו ארעי!!!
דפח"ח.אני שואל שאלה יותר נוקבת
למה הכלבים בעיר שלנו הולכים ישר?
למה כל התנרגולים בלולים לידינו לא זזות
לא הפרות ולא העגלים ולא הכבשים אף אחד?
אם ה' רוצה לבשר שהמשיח בא על ידי כבשים מסתובבים הם צריכים להסתובב גם כאן ולא רק שם
גם אם היו מסתובבים כאן, למה זה אומר שהמשיח בא?אם ה' רוצה לבשר שהמשיח בא על ידי כבשים מסתובבים הם צריכים להסתובב גם כאן ולא רק שם
זה לא נכון! כל הסרטונים שהסריטו זה מחיות שנמצאות בטבע ובגונגלים שלא נגעה בהם יד אדם, הם חיות ובהמות אמיתיות, וזה סימן וראיה שהם עושים את זה מתוך הארה מסויימת שנכנסה שבהן, כאן החיות והבהמות עברו אילופים, משמעת, הם כלואות בתוך עצמם, ואינם מרגישים חופשי כלל, וממילא אין מזה שום ראייה! וכמו שכתוב בגמ' שדובים שהרגו את הילדים שקילל אלישע נעשה נס ונעקר יער ממקומו כדי שירגישו בבית, ויוכלו לטרוף! אם אריה יהיה כלוא כאן 10 שנים, הוא לא אריה וכן הלאה! אז השאלה שלך היא לא במקום ידידי!!!אני שואל שאלה יותר נוקבת
למה הכלבים בעיר שלנו הולכים ישר?
למה כל התנרגולים בלולים לידינו לא זזות
לא הפרות ולא העגלים ולא הכבשים אף אחד?
אם ה' רוצה לבשר שהמשיח בא על ידי כבשים מסתובבים הם צריכים להסתובב גם כאן ולא רק שם
בציטוטים של הספרים מבואר גם בליקוטי מוהר"ן שהמלאך הממונה על הגאולה הוא בחינת עיגולים, וכמו שהראו להרה"צ הרב ארוש שליט"א ולכן התפעל שזה מרמז על הגאולה. ואגב, שיש בדרך כלל משהו רע, הם רצות לעומק היער... ולא מסתובבות סביב עצמם!!! תשאל כל מדען יגיד לך!!!גם אם היו מסתובבים כאן, למה זה אומר שהמשיח בא?
אולי זה 'הודעה' על משהו אחר?
(אולי דווקא ח"ו משהו רע?)
קודם כל תראה את כל סרטונים שהבאתי ואחרי זה תברבר מה שאתה רוצהכשיבוא המשיח אני אומר שבא המשיח
כשחיות מסתובבות אני אומר שחיות מסתובבות
אבל כשבא המשיח אני לא אומר שחיות מסתובבות, וכן להפך.......
לא ראיתי את הסרטון, איך מקשרים בין שני הדברים!?
ב"ה שאתה לא מבין ברשתות, אבל היום הכל מגיע בשניות דרך הפייסבוק ושאר מרעין בישין, אנשים רואים ומצלמים, ורואים שזה תופעה עכשווית, זה לא מיוטיוב, תראה לי מהיוטיוב כזה סרטון אני יתן לך מה שאתה רוצה, אנשים בדקו וראו שזה מגיע באופן מסודר אחד אחרי השני מאנשים שמצלמים ברחבי העולם!!! ככה שזה הופך את זה לתופעה שמימית!!!דגים וציפורים עושים את זה בלהקות כל הזמן שום דבר חדש.
בחלק מהסרטון רואים בבירור שהעיזים/כבשים וכדו' מסתובבים סביב אגם או משהו במרכז.
דבר נוסף לא ברור ממתי כל הסרטונים הללו מי אמר שכולם מהחודש הנוכחי אולי חלקם ליקוט משנים קודמות וזו לא תופעה?
הרה"ג הרב ארוש שליט"א הציגו בפניו ואמרו לו אולי שזה תופעה כלל עולמית ייתכן והוא האמין להם.
אני לא איפכא מסתברא שבענו מהסרטונים הללו כל שנה מנפיצים משהו חדש[ובסוף לא דובים ולא יער] אם רוצים שנאמין להם צריך שזה יהיה יותר משכנע.
זה לא נכון מה שאתה אומר. הטיגריס הוא בשבי העיזים הם עדר של איזה סיני אחד ועוד ועוד. ובלאו הכי העירו כאן כמה הערות נכונות ודו"ק.זה לא נכון! כל הסרטונים שהסריטו זה מחיות שנמצאות בטבע ובגונגלים שלא נגעה בהם יד אדם, הם חיות ובהמות אמיתיות, וזה סימן וראיה שהם עושים את זה מתוך הארה מסויימת שנכנסה שבהן, כאן החיות והבהמות עברו אילופים, משמעת, הם כלואות בתוך עצמם, ואינם מרגישים חופשי כלל, וממילא אין מזה שום ראייה! וכמו שכתוב בגמ' שדובים שהרגו את הילדים שקילל אלישע נעשה נס ונעקר יער ממקומו כדי שירגישו בבית, ויוכלו לטרוף! אם אריה יהיה כלוא כאן 10 שנים, הוא לא אריה וכן הלאה! אז השאלה שלך היא לא במקום ידידי!!!
מה זה משנה מאיפה זה מגיע. בכל הפלטפורמות הללו יש עניין של פרסום ויש הרבה זיופים והדברים פשוטים יש גם כאלה שסתם נהנים להתל באנשים ואיך שלא יהיה כל שנה מיצרים עניין על משהו אחר ובסוף לא קורה כלום.ב"ה שאתה לא מבין ברשתות, אבל היום הכל מגיע בשניות דרך הפייסבוק ושאר מרעין בישין, אנשים רואים ומצלמים, ורואים שזה תופעה עכשווית, זה לא מיוטיוב, תראה לי מהיוטיוב כזה סרטון אני יתן לך מה שאתה רוצה, אנשים בדקו וראו שזה מגיע באופן מסודר אחד אחרי השני מאנשים שמצלמים ברחבי העולם!!! ככה שזה הופך את זה לתופעה שמימית!!!
אני שוב מדגיש אני לא מחפש בכח שתאמינו שי פה רמז לגאולה... ומצידי שלא תאמינו כלל, רק בבקשה תכתבו דברים הגיוניים או שתביאו מקורות לכאן ולכאן ואל תנסו סתם לפרוך, אתם אנשים רציניים!!!
סימן ל"ולמען ייטב לך על האדמה אשר ה' אלהיך נתן לך", וד"ל.ורק אני רואה סביבי אנשים שמסתובבים סביב עצמם....
מי יודע סימן למה זה?!
כבודו קורא התכתבויות פרטיות?סימן ל"ולמען ייטב לך על האדמה אשר ה' אלהיך נתן לך", וד"ל
לא זכיתי להבין.(וגם "נתן ה' רוח שקר בפי כל נביאיך". כנ"ל)
למה? מה כתבת לי?כבודו קורא התכתבויות פרטיות?
בדיוק כמו הראשון. (אא"כ גם אותו לא זכית להבין...)לא זכיתי להבין.