שושנים לדוד
Member
לא הגבתי כך בקום האשכול, הגבתי כך כשהוא התחיל להיות במה למטרות הפוכות ממטרתו הנוכחית...אני דוקא חושב שזה מחזיר אותנו לפורפורציות!!!
לא הגבתי כך בקום האשכול, הגבתי כך כשהוא התחיל להיות במה למטרות הפוכות ממטרתו הנוכחית...אני דוקא חושב שזה מחזיר אותנו לפורפורציות!!!
היום אנשים כותבים 'העניו המפורסם',יש גאונים ענוים בירושלים
חכם משה צדקה
מוהרי''ח סופר
ר''א ירחי
לא צריך יחצנות
מרן הראש"ל שליט"א מספר שמרן הגר"ע זצוק"ל היה יוד למכולת בבוקר לקנות לחם, וחוזר לבית בלא הלחם, אבא איפה הלחם? אמר להם איפה המכולת אז לא שנהג בשררה אלא היה השקדן של הדורויש שדווקא נהגו בשררה וגדלות כדוגמת מרן רבנו עובדיה ורוב גדולי ישראל האשכנזים.
באמת מדהים אשרי הדור שככה לואגב הנהג של ראש הישיבה פעם שאלתי למורנו איזו שאלה על הנהגה בברכות, למה אינו מברך בישיבת פו"י ברכה מסויימת, והוא ענה לי בפשטות שהוא לא משלם לנהג כלום אלא זה בהתנדבות, ולכן הוא "שומר" את הברכה לרכב שאז הנהג עונה אמן וע"ז כתוב שהשכר של עונה אמן הוא "עשרה זהובים"
לי זה היה מפעים לראות היכן עומדת דעתו!!!
לא יודע על איזה חנות אתה מדבר, אבל אני ראיתיו קונה בחנות של הירקן כדורי.ובאותה החנות גם הגרי"ח סופר קונה לשבת והולך ללמוד באור הצפון
יש עוד תמונה שהרב עולה לטרקטור
הגרי"ח ז"ל היה ר"מ בישיבת פורת יוסף.הגרח"י קופשיץ זצוק"ל משגיח בישיבת פורת יוסף
המשגיח היה הגרמ"ח שלנגר ז"ל.
זה היה ממש מעשים שבכל יום, זכיתי לחזות בעיני.חבר מועצת חכמי התורה הרב שמואל בצלאל שליט"א מסייע לנהג המונית לשאת את הגרח"י קופשיץ זצוק"ל משגיח בישיבת פורת יוסף
הצג קובץ מצורף 20446
מה ראית? תספר.זה היה ממש מעשים שבכל יום, זכיתי לחזות בעיני.
שהיה מסייע לרב קופשיץ לעלות ולרדת מהמונית. (אני בכלל לא רואה בזה ענוה, אלא התנהגות נורמלית).מה ראית? תספר.