למה קרעו שם חליפות?
יצחק כהן הי"ו Well-known member 25 אוקטובר 2023 #42 ישועה ורחמים אמר: למה קרעו שם חליפות? לחץ כדי להרחיב... כיון שהבגדים היו עליהם כל הזמן ולכאורה הם ברכו על זה דיין האמת וחייב לקרוע כל בגד שעליהם כך אני חושב ואומר
ישועה ורחמים אמר: למה קרעו שם חליפות? לחץ כדי להרחיב... כיון שהבגדים היו עליהם כל הזמן ולכאורה הם ברכו על זה דיין האמת וחייב לקרוע כל בגד שעליהם כך אני חושב ואומר
י ישועה ורחמים Well-known member 26 אוקטובר 2023 #43 יצחק כהן היו אמר: כיון שהבגדים היו עליהם כל הזמן ולכאורה הם ברכו על זה דיין האמת וחייב לקרוע כל בגד שעליהם כך אני חושב ואומר לחץ כדי להרחיב... בש"ע סימן שמ פסק שלא לקרוע וכך מנהג הספרדים האשכנזים קורעים הכל
יצחק כהן היו אמר: כיון שהבגדים היו עליהם כל הזמן ולכאורה הם ברכו על זה דיין האמת וחייב לקרוע כל בגד שעליהם כך אני חושב ואומר לחץ כדי להרחיב... בש"ע סימן שמ פסק שלא לקרוע וכך מנהג הספרדים האשכנזים קורעים הכל
ה הרב יוסף חיים אוהב ציון Active member 26 אוקטובר 2023 #46 מרן הראש"ל שליט"א בא לכבוד מוא אשר שימש את מרן זיעא שנים רבות במסירות ועוד חזון למועד.
יצחק כהן הי"ו Well-known member 26 אוקטובר 2023 #47 הרב יוסף חיים אוהב ציון אמר: מרן הראש"ל שליט"א בא לכבוד מוא אשר שימש את מרן זיעא שנים רבות במסירות ועוד חזון למועד. לחץ כדי להרחיב... וכן את בנו הגאון רבי יעקב יוסף זיע"א, לא?
הרב יוסף חיים אוהב ציון אמר: מרן הראש"ל שליט"א בא לכבוד מוא אשר שימש את מרן זיעא שנים רבות במסירות ועוד חזון למועד. לחץ כדי להרחיב... וכן את בנו הגאון רבי יעקב יוסף זיע"א, לא?