בימים האחרונים יצאנו לפסק זמן קצר, כדי לעשות בדק בית וחשבון נפש כיצד הפורום יוכל להגיע לנקיות גדולה יותר בעניין כבוד חכמים, בעקבות תקלה שקרתה, חרף הצעדים וההגבלות שננקטו בעבר. כעת בסיעתא דשמיא, לאחר היוועצות עם דעת תורה, הגענו למתווה שבע"ה יהיה לתועלת לכולנו, להיות בפורום נקי יותר, בו יוכלו הרבנים הגאונים שליט"א מכלל המגזרים לדון בדברי תורה, כדרכה של תורה, ללא חשש של היכשלות חלילה בכבוד חכמים. הנהלים הוחמרו, וננקטו גם פעולות טכניות לשם כך. ואנו שמחים לבשר על פתיחת הפורום בחזרה במתכונתו החדשה. תיתכן אולי אי נוחות קטנה, אבל הרווח הוא של כולנו: פורום נקי וזך! כאן המקום לבקש מהציבור לשים יותר לב על כפתור הדיווח שבכל הודעה, ולדווח על תוכן שלדעתם אינו מתאים, ובפרט בתוכן ישן (שאולי חרף ההגבלות הישנות נשאר בטעות). אנו תקווה שבע"ה נזכה להיות מחכמי ארץ ישראל שנוחים זה לזה בהלכה, ולהגדיל תורה ולהאדירה בדרך התורה אשר דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום. ונסיים בתודה לכל הפונים בתקופה הזו, ושלחו את חיזוקיהם. תודה על האיכפתיות והשותפות, בע"ה יחד נמשיך להגדיל את בית המדרש הדיגיטלי הנוכחי, אשר מביא ברכה לרבבות אלפי ישראל. חזקו ואמצו!
כבר כמה חודשין אני אני אמרתי שרואים פניו צהובין ומאד דאגתי עליו וכן שמעתי מחתנו שכבר כמה חודשין חולה רפו"ש בע"ה.ממתי החכם לא מרגיש טוב? לא שמענו כלום לפני יום שישי
מעניין שכבר שלושה חודשים לא מוסר!נראה מהשיעורים שמוסר בגמ'. ראה כאן.
לא נראה לי שזה מתאים לומר ברוך ה' (ב''ה) הידרדרות במצבו וכו'....... אפילו שכל דבר זה ברוך ה' אבל רגילות לשון בני אדם שעל בשורות טובות אומרים זאתב''ה.
הידרדרות במצבו של הרב יהודה דרעי,
אז למה לכתוב פעמים בעזרת ה'בע''ה ב''ה.
הידרדרות במצבו של הרב יהודה דרעי,
מצורפת ההקלטה.הרב יצחק דרעי בנו של הגאון הרב רפאל יהודה דרעי בחצות בזירת החדשות: לצערי לא איש בשורה אנוכי, אני פונה לכולם מדם ליבי המצב שלו לא טוב, מבחינה רפואית הוא חי בנס. אנחנו זקוקים לתפילות של עם ישראל לקרוע רחמי שמים - שמו לתפילה הרב רפאל יהודה בן אסתר
להאזנה חייגו 0795-500-500
לדבריו: "אבא הוא תלמיד מובהק לרבו הגאון רבי ברוך מרדכי אזרחי, למרבה הפלא גם במצב הרפואי הם דומים האחד לאחד. הגרב"מ סבל מאי ספיקת לב וגם אבא סובל מזה, שניהם סבלו ממים ברגליים, שניהם קיבלו שושונה ברגל, שניהם השושונה גרמה לזיהום, ולשניהם השושנה גרמה לזיהום בכל הגוף, ושניהם היו מורדמים ומונשמים ב'הדסה', ובשניהם טיפל אותו הרופא".
ההבדל היחיד", הוסיף: "שלרב אזרחי היו מחלות רקע ולאבא אין מחלות רקע, את אבא חיברו לאקמו, הוא בן 67, יש סיכויי החלמה.
ברחמיך הרבים ה' אלוקינו חוס ורחם והושיעהדרשה לפרשת קרח
יצא ממכבש הדפוס היום או אתמול ספר חדש של הרב דרעי שה' ישלח לו רפו"ש בקרוב ממש מאוצר מתנת חינם.
דרך אגב, אתמול ספרו החדש יצא ממכבש הדפוס
שנתבשר בשורות טובותהצג קובץ מצורף 22076