• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ה. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

תפילות רבותיי

ההוצאה להורג המחרידה באיראן: ניסיונות הצלה חובקי עולם - שכשלו

ארווין נתנאל קהרמאני מהעיר קרמנשאה הי"ד צילום: באדיבות המצלם
ההוצאה להורג באיראן: הטרגדיה של הצעיר היהודי נתנאל קהרמאני הי"ד, בן 20 בלבד מקרמנשה, טלטלה את הקהילות היהודיות בכל העולם. קהרמאני הוצא להורג לאחר שנמצא אשם בהריגה בשוגג של מוסלמי שהיה עמו בסכסוך כספי.
למעלה משנה נמשך מאבק חסר תקדים להצלתו, כשפעילים מארה"ב וממדינות נוספות השקיעו מאמצים בינלאומיים רבים לדחות את גזר הדין, מתוך תקווה לרכך את לב משפחת הקורבן. הוצע להם סכום עתק של מיליון דולר כפיצוי על אובדנם, ונציגים פנו לכל גורם אפשרי במערכת האיראנית, מתוך תקווה להגיע להסדר ולהציל את נתנאל. אך באיראן החוק הקשוח קובע – רק בני משפחת הנרצח יכולים לסלוח ולקבל את הפיצוי.
ל'בחדרי חרדים' נודע כי אביו של הקורבן ניאות לקבל את הפיצוי ולוותר על דרישתו לעונש מוות, אך אמו סירבה בעקשנות. גם סכום הפיצוי העצום שהוצע לא הצליח לשנות את דעתה, והיא דרשה את מימוש העונש. הקהילה היהודית באיראן נותרה בהלם ושברון לב אל מול גזר הדין המזעזע.

בישראל ובאיראן התאספו רבים לתפילות קורעות לב, ובקבר רחל נאספו המונים לקרוע שערי שמיים למען נתנאל. תקוות גדולות ורגעי מתח ליוו את בני משפחתו ומכריו, אך למרות כל המאמצים, הגזירה לא התהפכה – הבוקר הוצא נתנאל להורג, והותיר אחריו כאב גדול.
בהודעת בית המשפט בקרמנשה צוין כי התיק עבר ל"מועצה ליישוב סכסוכים לשלום ופיוס", בה ניסה הממסד להביא את הצדדים להסכמה, אך הפשרה לא צלחה. עורכי דינו של קהרמאני עתרו שוב ושוב לדחיית גזר הדין, אך עם החלטת בית המשפט העליון, לא נותרה עוד תקווה, והגזירה בוצעה.
:cry:

חיילים שנפצעו קשה ברפיח והגיעו לבית החולים סורוקה
וזקוקים ממש! להרבה רחמי שמים |📖 📖 📖

בראל בן הילה
רעי בן לואיז
רון בן אבישג
אלקנה יצחק בן רונית
אמיר בן אלה
ניצן משה בן מאיה דניאלה
עמית בן בלה
לירון בן חווה
איתי בן לילך
אלון בן אילנה
אחיה בן יעל חיה
ערד בן איילת

והן קל כביר לא ימאס תפילת רבים!
📖

חיילים שנפצעו קשה ברפיח והגיעו לבית החולים סורוקה
וזקוקים ממש! להרבה רחמי שמים |📖 📖 📖

בראל בן הילה
רעי בן לואיז
רון בן אבישג
אלקנה יצחק בן רונית
אמיר בן אלה
ניצן משה בן מאיה דניאלה
עמית בן בלה
לירון בן חווה
איתי בן לילך
אלון בן אילנה
אחיה בן יעל חיה
ערד בן איילת

והן קל כביר לא ימאס תפילת רבים!
📖
אמרו כעת לכל הפחות פרק תהלים!

מצורף כאן מכתב שקיבלנו, ומבקשים מאד בערב הקדוש הזה להתפלל לרפואת: תהילה בת סוניה. "והן אל כביר לא ימאס תפילת רבים".

להלן המכתב:

אני פונה אליכם מתוך לב שבור ודמעות של בעל ואבא לקטנטנים.
אשתי היקרה והצדיקה, תהילה בת ה-29, אישה צעירה, אמא לארבעה ילדים קטנטנים – הגדולה בת חמש, והקטנה רק בת שנה!!! מתמודדת עם לוקמיה קשה, שגילתה בערב חג הפסח ומאז עברה ארבעה חודשים של טיפולים קשים וכואבים שאין דרך במילים לתאר את הכאב הפיזי העז בטיפולי כימותרפיה קשים מנשוא.
ואז הגיע הרגע המייחל של השתלת מח עצם בה חודשיים לפני ההשתלה היא בבידוד מוחלט עם טיפולים של לפני השתלה שגומרים כל חלקיק בגוף בכאב חזק.
אבל אישתי חדורת מטרה לחזור בריאה ושלימה ולטפל בילדים ששכחו איך אמא נראת, לאכול מהאוכל של אמא לקבל חיבוק ונשיקה בלילה…..
חצי שנה שתהילה האור של הבית כבה, היא לא איתנו, הכאב הנפשי העמוק שנוצר אצלה מכל המקרה הקשה הזה הוא חור שחור חזק בלב שלה ושל כולנו.
לאחר חצי שנה תהילה השתחררה לבית ב״ה עם ביקור באישפוז יום ותרופות, מעקבים ובדיקות
לאט לאט חזר לה החיוך לפנים ולנו חזר האוויר והשמחה לבית.
תהילה כל כך חיכתה לחנוכה לחג הזה הכל כך משפחתי,התכוננה עם הילדים למסיבה והזמינה יצירות אבל השם רצה אחרת
ולפני כחודש באחת הבדיקות גילו שהמחלה חזרה בצורה אכזרית וקשה, שאין עוד דרך של טיפול להציע למצב שלה.
תהילה הייתה צריכה לטוס לטיפולים בארה״ב אך כמה שעות לפני הטיסה מצבה התדרדר והיא התעלפה פעמיים, כל המדדים צנחו ולא היה ניתן להטיס אותה,
מאז המצב רק החמיר והסתבך,
כרגע מנסים להגיע למצב שתהילה תוכל לנשום בכוחות עצמה (היא מחוברת לחמצן) ושנצליח להתגבר על דלקת ריאות קשה שהתפתחה וכל מיני קשיים שנוספו למצב הלא פשוט שלה -
היא כרגע לא מטופלת למחלה!! והזמן מתקתק,
אני רוצה לראות את אישתי חוזרת לתינוקת שבקושי מכירה ולילדים שלא מבינים איך אמא ככה נעלמה
כשכולם יושבים מול נרות החנוכה, אישתי מקבלת עוד טיפול כואב ועוד רשימה של תרופות שרק מחלישות יותר את הגוף החלש והמתחנן לרפואה
בבקשה אני מתחנן בדמעות הערב זאת חנוכה
זמן מסוגל עם כל כך הרבה סגולות וניסים
חייב לקרוע את השמים עבורה!!

כל מי שיכול מעומק הלב להתפלל עבור אישתי היקרה ולקבל קבלה משמעותית שנצליח לעורר הרבה רעש בשמים ביום הזה בשבילה
אני בוכה ומבקש תחשבו על הילדים שלי שבבית מה הם עוברים, מה ההורים והמשפחה של תהילה עוברים יום ולילה
שמה לתפילה: תהילה בת סוניה לרפואה שלמה בתוך שאר חולי ישראל.
אולי בזכות התפילות והמעשים שלכם היא תקום ממיטת חוליה, תתחזק ותשוב לילדיה, לביתה, ולחיים שהיא כל כך רוצה לחיות.

בתודה ובכאב גדול,
בעלה.
כדאי להדליק נר לכבוד רבי מאיר בעל הנס, ולתת פרוטה לצדקה לרפואת תהילה בת סוניה בתוך שאר כל חולי עם ישראל.

מצורף כאן מכתב שקיבלנו, ומבקשים מאד בערב הקדוש הזה להתפלל לרפואת: תהילה בת סוניה. "והן אל כביר לא ימאס תפילת רבים".

להלן המכתב:

אני פונה אליכם מתוך לב שבור ודמעות של בעל ואבא לקטנטנים.
אשתי היקרה והצדיקה, תהילה בת ה-29, אישה צעירה, אמא לארבעה ילדים קטנטנים – הגדולה בת חמש, והקטנה רק בת שנה!!! מתמודדת עם לוקמיה קשה, שגילתה בערב חג הפסח ומאז עברה ארבעה חודשים של טיפולים קשים וכואבים שאין דרך במילים לתאר את הכאב הפיזי העז בטיפולי כימותרפיה קשים מנשוא.
ואז הגיע הרגע המייחל של השתלת מח עצם בה חודשיים לפני ההשתלה היא בבידוד מוחלט עם טיפולים של לפני השתלה שגומרים כל חלקיק בגוף בכאב חזק.
אבל אישתי חדורת מטרה לחזור בריאה ושלימה ולטפל בילדים ששכחו איך אמא נראת, לאכול מהאוכל של אמא לקבל חיבוק ונשיקה בלילה…..
חצי שנה שתהילה האור של הבית כבה, היא לא איתנו, הכאב הנפשי העמוק שנוצר אצלה מכל המקרה הקשה הזה הוא חור שחור חזק בלב שלה ושל כולנו.
לאחר חצי שנה תהילה השתחררה לבית ב״ה עם ביקור באישפוז יום ותרופות, מעקבים ובדיקות
לאט לאט חזר לה החיוך לפנים ולנו חזר האוויר והשמחה לבית.
תהילה כל כך חיכתה לחנוכה לחג הזה הכל כך משפחתי,התכוננה עם הילדים למסיבה והזמינה יצירות אבל השם רצה אחרת
ולפני כחודש באחת הבדיקות גילו שהמחלה חזרה בצורה אכזרית וקשה, שאין עוד דרך של טיפול להציע למצב שלה.
תהילה הייתה צריכה לטוס לטיפולים בארה״ב אך כמה שעות לפני הטיסה מצבה התדרדר והיא התעלפה פעמיים, כל המדדים צנחו ולא היה ניתן להטיס אותה,
מאז המצב רק החמיר והסתבך,
כרגע מנסים להגיע למצב שתהילה תוכל לנשום בכוחות עצמה (היא מחוברת לחמצן) ושנצליח להתגבר על דלקת ריאות קשה שהתפתחה וכל מיני קשיים שנוספו למצב הלא פשוט שלה -
היא כרגע לא מטופלת למחלה!! והזמן מתקתק,
אני רוצה לראות את אישתי חוזרת לתינוקת שבקושי מכירה ולילדים שלא מבינים איך אמא ככה נעלמה
כשכולם יושבים מול נרות החנוכה, אישתי מקבלת עוד טיפול כואב ועוד רשימה של תרופות שרק מחלישות יותר את הגוף החלש והמתחנן לרפואה
בבקשה אני מתחנן בדמעות הערב זאת חנוכה
זמן מסוגל עם כל כך הרבה סגולות וניסים
חייב לקרוע את השמים עבורה!!

כל מי שיכול מעומק הלב להתפלל עבור אישתי היקרה ולקבל קבלה משמעותית שנצליח לעורר הרבה רעש בשמים ביום הזה בשבילה
אני בוכה ומבקש תחשבו על הילדים שלי שבבית מה הם עוברים, מה ההורים והמשפחה של תהילה עוברים יום ולילה
שמה לתפילה: תהילה בת סוניה לרפואה שלמה בתוך שאר חולי ישראל.
אולי בזכות התפילות והמעשים שלכם היא תקום ממיטת חוליה, תתחזק ותשוב לילדיה, לביתה, ולחיים שהיא כל כך רוצה לחיות.

בתודה ובכאב גדול,
בעלה.
כדאי להדליק נר לכבוד רבי מאיר בעל הנס, ולתת פרוטה לצדקה לרפואת תהילה בת סוניה בתוך שאר כל חולי עם ישראל.
למי שלא קורא את כל האריכות
מבקשים ומתחננים ממש להתפלל
עבור תהילה בת סוניה לרפו"ש בתוך שאר חולי ישראל

רבותי צריך להתפלל על הגשם

נסעתי עכשיו עם איש אדמה מאחד המושבים וסיפר לי שלפני חודש וחצי הם זרעו חיטה, ירד מעט גשם וכל החיטה נבטה, וכיון שלא ירד עוד גשם נרקבה כל החיטה, ועקרו הכל וזרעו מחדש, ושוב פעם נבטה בגשם האחרון ואם ח''ו לא ימשיך הגשם לרדת המצב של המצות והלחם יהיה קשה חלילה

תפילות בבקשה
על החטופים שנמצאים בעזה בידי מרצחים אכזריים.
תתפללו על החטופים שיחזרו בריאים ושלמים במהרה בקרוב ממש!!!

אמרו כעת לכל הפחות פרק תהלים!!!

📖📖📖

רבותיי
תפילות

שיבנה בית המקדש ויבוא משיח צדקנו
ונזכה לגאולה השלמה במהרה בימנו אמן 🥲

תפילות!!! 1737329192348.png
להתכוון על זה חזק בתפילות
ולהתפלל גם כעת

עם ישראל רוצה משיח עכשיו!

אמרו לכל הפחות כעת פרק תהלים שיר למעלות אשא עיני אל ההרים וכו'

ביקשו לפרסם:

לקרוע שערי שמיים! |
בשעות קשות וגורליות אלו חייו של בחור הישיבה הצעיר בן ה - 22

דויד יהונתן בן ברוריה בסכנה ממשית!!!
ובפרט לעניין שני ידיו ושני רגליו שדעת הרופאים שאין מנוס מלכרותם רח"ל!!!
(היו לא תהיה בעזהשי"ת)

חייו של בחור צעיר עומדים לו מנגד! איך תוכל להתעלם?!?!

הצטרפו עכשיו לאלפי מזמורי לתודה הנאמרים לרפואתו חייגו עכשיו -0733027701
העבירו הודעה זו לכמה שיותר אנשים ולכל מקום אפשרי
זכרו!!! "כל המציל נפש אחת מישראל כאילו קיים עולם מלא"

חזור
חלק עליון