תבורך מפי עליון
Member
איך אפשר להתקשר לעורכי הסידור חזון עובדיה לא בדרך הטלפון שנמצא בסידור? (מייל וכדומה)
תודה
תודה
תתקשר ותבקש מיילאיך אפשר להתקשר לעורכי הסידור חזון עובדיה לא בדרך הטלפון שנמצא בסידור? (מייל וכדומה)
תודה
כיו"ב נאמר לי לפני כשנה בערך, ועד עכשיו לא יצא כלום.בקרוב יהיה מהדורה חדשה בס"ד ובעז"ה.
עכשיו זה קרוב יותר ממה שהיה אז.כיו"ב נאמר לי לפני כשנה בערך, ועד עכשיו לא יצא כלום.
לאיזה מספר טלפון ובאיזה שעות?תתקשר ותבקש מייל
אני שולח לך באישי.לאיזה מספר טלפון ובאיזה שעות?
לענ''ד היום כבר מוצאים הרבה סידורים ומחזורים בנוסח לפי פיסקו של מרן הראש''ל שליט''א לכך אין דחף להוציא דווקא סידור של חזון עובדיה על אף שאני לעצמי הייתי מעדיף להתפלל בסידור שעבר תחת ידי הרב מתחילה ועד סוףיצא בשבועות שנה שעברה מחזור מאוד מהודר ויפה לעינים.
לענ''ד היום כבר מוצאים הרבה סידורים ומחזורים בנוסח לפי פיסקו של מרן הראש''ל שליט''א לכך אין דחף להוציא דווקא סידור של חזון עובדיה על אף שאני לעצמי הייתי מעדיף להתפלל בסידור שעבר תחת ידי הרב מתחילה ועד סוף
הוא שאמרתי שזה ודאי עדיף רק הסיבה שכנראה זה לא יוצא לפועל משום שאין דחף להוציא כמו בעבר שלא היה סידורים בנוסח של מרן כמו שהרב מזכיר זאת בכמה הזדמנויות שהרבה העתיקו מסידור חזו''ע שהוא היה הנחשון הראשון וממנו נסללה הדרך לשאר הסידורים כמבואר בהקדמה וכן בהסכמה לסידור יחוה דעתלמה עדיף חזון עובדיה של הרב אישית!
ישר כח על הדברים!הוא שאמרתי שזה ודאי עדיף רק הסיבה שכנראה זה לא יוצא לפועל משום שאין דחף להוציא כמו בעבר שלא היה סידורים בנוסח של מרן כמו שהרב מזכיר זאת בכמה הזמניות שהרבה העתיקו מסידור חזו''ע שהוא היה הנחשון הראשון וממנו נסללה הדרך לשאר הסידורים כמבור בהקדמה וכן בהסכמה לסידור יחוה דעת
רק הכריכה חדשהשמעתי יצא עתה סידור חזון עובדיה במהדורה חדשה. מי יודע פרטים?
גם קריאה"ת מחודשתרק הכריכה חדשה
0503660033המהדורה האחרונה שעודכנה הייתה בשנת תשע"א? איפה ניתן להשיג סידור כזה?(אפילו כיד 2)
תודה רבה!0503660033