• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • הודפס מחדש ע"י 'המרכז למורשת מרן' הספר "ילקוט יוסף - פורים משולש", עם מגילת אסתר בתוספת ביאורים ממנהיג הדור מרן הראש"ל שליט"א. מחיר מיוחד לזיכוי הרבים: 15 ש"ח בלבד. >> לרכישה ישירה באתר לחצו כאן

📖מעמד חיזוק לקראת ימי בין הזמנים במעמד מרנן ורבנן רבותינו ראשי הישיבות שליט"א ובראשם מנהיג הדור מרן הראש"ל רבינו יצחק יוסף שליט"א היום (בליל שישי)!!!

שוב אתה חוזר על זה למרות שמסבירים לך.
לא חסר מחלוקות בעם ישראל. אם רצונך להיות מכת קורח, בכבוד. יערב לך.
לענ"ד מורשת מרן לא צריכה להגיב לכל ממורמר.

אני כעת רואה שהודעה תמימה שלי יצרה בלאגן כ"כ גדול...
התכוונתי רק לשלוח פירגון לידידנו הדגול ממשיך מורשתו של מרן תרתי משמע הגאון הגדול רבי אליהו דניאל אוזן שליט"א מרבני בית המדרש 'אור חביב' שבנשיאות מרן רבינו נשיא המועצת שליט"א המכונה באתרא דידן כהרב @מורשת מרן על עבודתו הרבה שעות ע"ג שעות למען הכנס הזה ולמען יוכלו אלפי בני התורה לראות את השיעור בשידור חוזר עם עריכה מקצועית כשולחן ערוך.
ואם זה באמת מעניין מישהו... אז מדובר בכמה דברים שאם יצאו החוצה יש סיכוי שהתקשורת תחגוג על זה ותוציא הדברים מהקשרם, כמו שהם מחפשים כל העת, ויוצר עי"ז אולי חילול ה'.

@הרב נחום חנן, מראשי הכוללים החברים באיגוד.
ידידנו בנש"ק הגאון רבי נחום חנן שליט"א מר דיינא דנחית לעומקא דדינא, ת"ח גדול ואהוב מאד על מרן שליט"א.
ראש כולל תורת ארם צובא, ומכון להוצאת ספרים נכבדים וחשובים, בעיקר של חכמי אר"ץ, אך לא רק.
שמעתי ממרן שליט"א לפני כמה חודשים שאמר לנוגעים בדבר שהוא רוצה את החכם הנ"ל לרב עיר...

ידידנו בנש"ק הגאון רבי נחום חנן שליט"א מר דיינא דנחית לעומקא דדינא, ת"ח גדול ואהוב מאד על מרן שליט"א.
ראש כולל תורת ארם צובא, ומכון להוצאת ספרים נכבדים וחשובים, בעיקר של חכמי אר"ץ, אך לא רק.
שמעתי ממרן שליט"א לפני כמה חודשים שאמר לנוגעים בדבר שהוא רוצה את החכם הנ"ל לרב עיר...
ומחבר ספרים חשובים. ומתוקים מאוד.

מחילה אבל אני לא מבין מה בכלל כל הדיון על כך שהורידו קטע מן השיעור, אני ראיתי בעיני כמה פעמים איך מרן שליט"א מבקש שלא יפרסמו הקלטות מסויימות, והיו פעמים שאדרבה מרן ביקש שכן יפרסמו, יש דברים שמרן מבקש שלא יפרסמו אז מה הבעיה, ומתחיל דיון, אלו בקשות של מרן ולא של אף אחד. ועל כך יוכל להעיד ידידינו רבי דניאל אוזן

חזור
חלק עליון