ישועה ורחמים
Well-known member
עדיף שלא לדבר עליהם עכשיואתה מאמין להם???
ומה עם השנים עברו הזכרון של האנשים כאן מאוד מאוד קצר............. או שהם צעירים מאוד מאוד
אבל הנזק שנגרם להם מהחוברת הזאת, גדול מהתועלת. ואכמ"ל.
עדיף שלא לדבר עליהם עכשיואתה מאמין להם???
ומה עם השנים עברו הזכרון של האנשים כאן מאוד מאוד קצר............. או שהם צעירים מאוד מאוד
איפה בדיוק מחקו????הרב @מורשת מרן למה את השירשור על מאור התורה מחקת
ואת השירשור הזה אתה לא מוחק???????????????????????????
נכון עדיף לא לדבר כלל על שום ת"חעדיף שלא לדבר עליהם עכשיו
אבל הנזק שנגרם להם מהחוברת הזאת, גדול מהתועלת. ואכמ"ל.
כתוב מפורש בסוף "ננעל" עיין שם היטבאכן לא נמחק
מחאה אדירה! זעזוע ושאט נפש מהדברים המחרידים אשר נכתבו נגד מרן רבינו עובדיה יוסף זיע"א מורשתו ותלמידיו בחוברת 'מן המאור' של ישיבת 'מאור התורה'
למי שיש תחת ידו את החוברת של ישיבת מאור התורה שיצאת לאור בניסן האחרון שיעלה את זה כאן פשוט שמעתי שדיברו על כך עם מרן הראש''ל שליט''א בשבת האחרונה והרב כעס מאוד על הנכתב שםforum.moreshet-maran.com
כתוב מפורש בסוף "ננעל" עיין שם היטב
מי שלא מוחק את זה כאילו כתב בעצמוראיתי עכשיו פעם ראשונה את השרשור הזה
ובאמת צחקתי למראה עיני
בראותי אחד הנקרא בשם רב
וממש רואה עצמו כאחד מן האמוראים
ולכל אלו הצדיקים האומרים שיפה השתיקה בכגון דא
דעו לכם שהשתיקה שלכם היא זלזול ברבותינו הראשונים
תראו איך הוא מדבר על רבינו הרא"ש כאילו הוא חבר שלו בגן
אין מקום למחות על כבודו של ברדא
ואדרבא ואדרבא מצוה להוקיע אותו ככל האפשר
חוצפה !!!אין מקום למחות על כבודו של ברדא
ואדרבא ואדרבא מצוה להוקיע אותו ככל האפשר
מחילה!מאור התורה הבהירו שזה לא היה על דעת ראש הישיבה
תחשוב לפני שאתה כותבחוצפה !!!
ואני מוחה על כך
מי אתה בכלל שתכתוב כזה דבר תניח לגדולי ישראל ולמרן הראש''ל שליט''א
אני לא נכנס לוויכוח, אבל אני לא מבין מה יש לכם, שנינו יודעים שהוא לא נפק"מ, כולם היום הולכים אחרי אורו ותורתו של מרן שליט"א. מה שנהיה זה, שאתם סתם נותנים לרב ברדא במה. זה באמת לא משנה מה אתם חושבים, אבל המעשה הזה הוא טיפשי לענ"ד.תחשוב לפני שאתה כותב
קראת את הספר של ברדא
איך הוא נותן בחוצפתו מוסר לרבינו הרא"ש והראשונים
מה יש לדון בזה בכלל
איבדנו את המצפן המוסרי
נכון שלא כדאי לדבר על גדולי ישראל אפילו במקום שנראה לך שהוא שמאל
אבל עד כאן, יש דברים כתובים שחור על גבי לבן
ואם יש מישהו גדול ככל שיהיה
שמעיז לתת מוסר לרבינו הרא"ש והראשונים
אז חובה גמורה למחות בו ולזלזל בו ככל האפשר
ומי שלא מוחה בו הוא פשוט מזלזל בעצמו ברא"ש
תזהר לך כבודו של הרא"ש עומד כאן בכף המאזניים מול כבודו של ברדא המחוצף
חשבתי טוב טוב ידידי היקר ועדין אני סבור שאברכים צעירים לא יכולים כך לדבר על רבנים ובפרט שמדובר בפורום שפתוח לכלל הציבור זה דבר שנתון לגדולי ישראל לדבר כך ומרן הראש''ל עושה זאת ללא מורא ופחד וללא שום התחנפות לאף אחדתחשוב לפני שאתה כותב
קראת את הספר של ברדא
איך הוא נותן מוסר לרבינו הרא"ש והראשונים
מה יש לדון בזה בכלל
איבדנו את המצפן המוסרי
נכון שלא כדאי לדבר על גדולי ישראל אפילו במקום שנראה לך שהוא שמאל
אבל עד כאן, יש דברים כתובים שחור על גבי לבן
ואם יש מישהו גדול ככל שיהיה
שמעיז לתת מוסר לרבינו הרא"ש והראשונים
אז חובה גמורה למחות בו ולזלזל בו ככל האפשר
ומי שלא מוחה בו הוא פשוט מזלזל בעצמו ברא"ש
תזהר לך כבודו של הרא"ש עומד כאן בכף המאזניים מול כבודו של ברדא
חשבתי טוב טוב ידידי היקר ועדין אני סבור שאברכים צעירים לא יכולים כך לדבר על רבנים ובפרט שמדובר בפורום שפתוח לכלל הציבור זה דבר שנתון לגדולי ישראל לדבר כך ומרן הראש''ל עושה זאת ללא מורא ופחד וללא שום התחנפות לאף אחד
אני חלילה לא מצדיק כי הוא זה את מה שהרב הנ''ל כתב שם יש דרך וצורה איך למחות אבל אנחנו לא זה שנשפוט אתו על כך וגם אם כן שופטים אתו אין לנו לחרוץ את דינו וגם אם כן ודאי שזה כאן לא המקום
ומכאן אני מתפלא על חברי ומנהלי הפורום שתמיד שהיה פגיעה אפילו קלה באיזה חכם כל שהוא מיד מחקו זאת בטענה
שזה נוגד את הכלל של הפורום
''ד. יש לנהוג בלשון נקייה ומכובדת בהתכתבויות בין החברים עצמם, אין לכתוב בצורה אישית, אלא לגופו של עניין. גם כאשר תלמידי מרן רבנו הגדול זיע"א ומרן הראש"ל שליט"א הנמצאים בפורום רואים לנכון להוקיע גברא, או דרך שמייצג, עליהם להיזהר מלזלזל באישיותו, אלא להתמקד בבעיתיות שיש בדרך שמייצג, או בהנהגה שנוהג או מנהיג, ותו לא. ואת אותה דרך או הנהגה, אם צריך אפילו להוקיע בדברים קשים ולדבר נגידם אה"נ, אבל לא על האישיות. זולת אם רבותינו גמרו אומר להוציאו מחוץ למחנה ישראל באופן מוצהר וכדומה, שבזה אין כל חשש כמובן.'' ע''כ ע''ש
ומה קרה כאן שתיקה !!!...............
הטרלול הראשי שמצווה לצחוק עליו בפורום כאןאני רואה שמחקו את הכותרת של השרשור הזה אז אפשר לכתוב
הרב היחידי שאפשר לדבר נגדו בפורום כאן .......
אני באמת מרחם עליך אתה לא מפחד על החיים שלך כבדו נראה לי צעיר עדיןהטרלול הראשי שמצווה לצחוק עליו בפורום כאן