אם מישהו מהחברים כאן ראה כתוב לגבי מנהג לומר קדיש לאחר ההבדלה בבית הכנסת?
A abc123 Well-known member 25 Mar 2024 #1 אם מישהו מהחברים כאן ראה כתוב לגבי מנהג לומר קדיש לאחר ההבדלה בבית הכנסת?
פותח הדיון פותח הדיון A abc123 Well-known member 26 Mar 2024 #3 חתחתול אמר: זה לא ראיתי, אבל ראיתי מישהו שלאחר פרק תהילים ותפילת אחינו אמר קדיש... לחץ כדי להרחיב... חתול מתפלל?
חתחתול אמר: זה לא ראיתי, אבל ראיתי מישהו שלאחר פרק תהילים ותפילת אחינו אמר קדיש... לחץ כדי להרחיב... חתול מתפלל?
פ פשוט Well-known member 26 Mar 2024 #4 abc123 אמר: אם מישהו מהחברים כאן ראה כתוב לגבי מנהג לומר קדיש לאחר ההבדלה בבית הכנסת? לחץ כדי להרחיב... כאן הראש"ל שליט"א אומר שאין המנהג כיום להבדיל בבית הכנסת.
abc123 אמר: אם מישהו מהחברים כאן ראה כתוב לגבי מנהג לומר קדיש לאחר ההבדלה בבית הכנסת? לחץ כדי להרחיב... כאן הראש"ל שליט"א אומר שאין המנהג כיום להבדיל בבית הכנסת.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 26 Mar 2024 #5 פשוט אמר: כאן הראש"ל שליט"א אומר שאין המנהג כיום להבדיל בבית הכנסת. לחץ כדי להרחיב... פחמע"ד.
פ פשוט Well-known member 26 Mar 2024 #6 בנימין לוריא אמר: פחמע"ד. לחץ כדי להרחיב... אני לא זוכר שראיתי מבדילים בבתי כנסיות. ואולי במוסיוף כן נוהגים כפי שאומר הראש"ל שליט"א, ואיני יודע.
בנימין לוריא אמר: פחמע"ד. לחץ כדי להרחיב... אני לא זוכר שראיתי מבדילים בבתי כנסיות. ואולי במוסיוף כן נוהגים כפי שאומר הראש"ל שליט"א, ואיני יודע.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 26 Mar 2024 #7 פשוט אמר: אני לא זוכר שראיתי מבדילים בבתי כנסיות. ואולי במוסיוף כן נוהגים כפי שאומר הראש"ל שליט"א, ואיני יודע. לחץ כדי להרחיב... אני מכיר על כמה בתי כנסת (באזור שלי) באשדוד שמבדילים בכל מוצ"ש
פשוט אמר: אני לא זוכר שראיתי מבדילים בבתי כנסיות. ואולי במוסיוף כן נוהגים כפי שאומר הראש"ל שליט"א, ואיני יודע. לחץ כדי להרחיב... אני מכיר על כמה בתי כנסת (באזור שלי) באשדוד שמבדילים בכל מוצ"ש