• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ו. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

בקשה לעריכת מעמד "הקבלת פני רבו" פסח תשפ"ה

תראה זה קצת בעיה לערוך הקבלת פני רבו רצינית לרב אחד שיש לך עוד גדולי ספרדים במועצת אני בעד הקבלת פני רבו משותפת לכלל חברי המועצת זה יהיה אירוע בקנה מידה אחר לגמרי !!!

תראה זה קצת בעיה לערוך הקבלת פני רבו רצינית לרב אחד שיש לך עוד גדולי ספרדים במועצת אני בעד הקבלת פני רבו משותפת לכלל חברי המועצת זה יהיה אירוע בקנה מידה אחר לגמרי !!!
הבעיה שלזה צריך את שס
ובכך יש תסבוך למיהו המנהיג בשס [כמובן תסבוך שלהם לנו ברור]
צריך להקביל רב מוגדר כבזמן חכם שלום

צריך להקביל רב מוגדר כבזמן חכם שלום
נדוש לא שייך אם אתה מאחד את הציבור הספרדי של הרב עובדיה עם המרביצי המשודרגים שכח מזה
לכן בנתונים הקיימים זה או שאתה עושה הקבלת פני רבו משותפת לכל חברי המועצת או שלא

בסדר אבל הקבלת פני רבו צריך גם לעשות לרבינו שליט"א לבד

אם זה לא עם כל המועצת זה לא שווה ובמיוחד שכינוסים מעין אלו הם ביטוי להנהגה לא לעשות פירוד בהנהגה
אבל זה בלתי אפשרי
צריך לדבר עם ר' אריה בשביל זה
לפחות למורנו ורבנו
ואין סיבה לפרוד כבר נעשה בעבר לכל אחד ממועצת בנפרד
גם מרבצי עשו לבד בסוכות
אם לא נדאג לרבותנו כלום לא יתקדם

נושאים דומים בפורום

חזור
חלק עליון