• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ו. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

בקשה לעריכת מעמד "הקבלת פני רבו" פסח תשפ"ה

צריך משהו ענק בהכיל הפיס שם עם תזמורת ועוד
ואז לבקש מר' אליהו שושון שיעזור
ועוד חסויות מועצה דתית שם וכ'ו
ניסינו.
הדיבור כרגע אם יתנו 2000 שח או לא.

צריך אירוע במקום אני קורא לזה אסטרטגי במושגים אנחנו מכוונים אליהם. טדי או בריכת הסולטן כמו שאמרת זה הדיבור ! חבל שאין לי איזה גוף מוכר שיהיה מוכן ללכת איתי ולתת את הגב לזה חבל מאוד אם לא נעשה משהו בהתחייבות אין התפתחות בזה כלל אירוע כזה ישנה את המשוואה !!! אחרי מה שראיתי בפרס הראשון לציון אני אומר לכם אנחנו מפסידים שח מט

צריך אירוע במקום אני קורא לזה אסטרטגי במושגים אנחנו מכוונים אליהם. טדי או בריכת הסולטן כמו שאמרת זה הדיבור ! חבל שאין לי איזה גוף מוכר שיהיה מוכן ללכת איתי ולתת את הגב לזה חבל מאוד אם לא נעשה משהו בהתחייבות אין התפתחות בזה כלל אירוע כזה ישנה את המשוואה !!! אחרי מה שראיתי בפרס הראשון לציון אני אומר לכם אנחנו מפסידים שח מט
אם אין עזרה מהמפלגה, לא יעזור כלום.
אא"כ תביא תורם שיתרום 200 אלף שח להרים אירוע נורמלי.
מוכנים ללכת איתך בצורה רצינית, רק תביא הממון.

טדי נראה לי השכרה של מאות אלפי שקלים תלוי בעייריה ובריכת הסולטן 50.000 עד 150.000 הגברה סאונד מסכים מיקרופונים רמקולים יעלה באזור 70.000 גם תאורה זה 45.000 והסעות יכול להיות 50.000 אבטחה 70.000 או 30.000 תלוי בכמות סדרנים, שירותים נידיים בערך 10.000 גם ניהול הפרוייקט כלומר הפקה כללית תעלה בערך 100.000 פרסום זה עוד 30.000 צילום זה עד 50.000 לא יותר
באצטדיון טדי האירוע יכול להגיע 1,200,000
ובבריכת הסולטן 700,000
וזה בתרחיש של הביוקר כלומר ללכת על אירוע ברמה גבוהה מאוד אפשר לזלזל ולהוריד בתאורה וכו ולקצץ משמעותית את העסק
תחשבו על זה זה לא קשה

אבל בעצם אתם צודקים אם אנחנו לא נילך עם מפלגה פוליטית כלומר מעצמה פוליטית כמו שם שיכולה להביא מימון גם ממשרד הדת וגם ממשרד למסורת הרב עובדיה ועוד לא נוכל ללכת על אירוע כזה ענק אבל אירוע בבניני האומר סביר יותר מאי פעם

אבל בעצם אתם צודקים אם אנחנו לא נילך עם מפלגה פוליטית כלומר מעצמה פוליטית כמו שם שיכולה להביא מימון גם ממשרד הדת וגם ממשרד למסורת הרב עובדיה ועוד לא נוכל ללכת על אירוע כזה ענק אבל אירוע בבניני האומר סביר יותר מאי פעם
ניתן לנסות לפנות לש'ס
לא ילך נלך על בניני האומה
גם קשה ניתן לעשות באיזה הכיל פיס 1000 איש משהו באזור
אבל שיהיה עם הרבנים לא סתם איזה רבני קיהלות [לא מזלזל אבל צריך סדר גודל]
ומובן עם איזה תזמורת אפ'י פשוטה
אבל משהו שכולםםםם יבאו לכבודו של מרן

הרעיון זה להבין שצירך לעלות את הרף
ולא באיזה בית כנסת קטן בבני ברק עם רבנים לא מוכרים
מורשת מרן ואיגוד האברכים לתשומת ליבכם
זה בית כנסת גדול, נכנסים שם מאות אנשים.
וגם הבית כנסת משתתף קצת בעלויות.
זה המצב כשאין תקציבים.