אפשר לעשות כמו בפורומים אחרים, שרק משתמש לאחר זמן שרואים שהוא רציני, שאז ההודעות יתפרסמו ללא אישור ההנהלה.אם אני מתרשם נכון, כל הודעה מעתה מחכה לאישור מנהל?
בימים האחרונים יצאנו לפסק זמן קצר, כדי לעשות בדק בית וחשבון נפש כיצד הפורום יוכל להגיע לנקיות גדולה יותר בעניין כבוד חכמים, בעקבות תקלה שקרתה, חרף הצעדים וההגבלות שננקטו בעבר. כעת בסיעתא דשמיא, לאחר היוועצות עם דעת תורה, הגענו למתווה שבע"ה יהיה לתועלת לכולנו, להיות בפורום נקי יותר, בו יוכלו הרבנים הגאונים שליט"א מכלל המגזרים לדון בדברי תורה, כדרכה של תורה, ללא חשש של היכשלות חלילה בכבוד חכמים. הנהלים הוחמרו, וננקטו גם פעולות טכניות לשם כך. ואנו שמחים לבשר על פתיחת הפורום בחזרה במתכונתו החדשה. תיתכן אולי אי נוחות קטנה, אבל הרווח הוא של כולנו: פורום נקי וזך! כאן המקום לבקש מהציבור לשים יותר לב על כפתור הדיווח שבכל הודעה, ולדווח על תוכן שלדעתם אינו מתאים, ובפרט בתוכן ישן (שאולי חרף ההגבלות הישנות נשאר בטעות). אנו תקווה שבע"ה נזכה להיות מחכמי ארץ ישראל שנוחים זה לזה בהלכה, ולהגדיל תורה ולהאדירה בדרך התורה אשר דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום. ונסיים בתודה לכל הפונים בתקופה הזו, ושלחו את חיזוקיהם. תודה על האיכפתיות והשותפות, בע"ה יחד נמשיך להגדיל את בית המדרש הדיגיטלי הנוכחי, אשר מביא ברכה לרבבות אלפי ישראל. חזקו ואמצו!
אפשר לעשות כמו בפורומים אחרים, שרק משתמש לאחר זמן שרואים שהוא רציני, שאז ההודעות יתפרסמו ללא אישור ההנהלה.אם אני מתרשם נכון, כל הודעה מעתה מחכה לאישור מנהל?
אין נפק"מ מה כתבו ובמי זה פגע. וכי שוב נרצה להציף זלזול בחכמי ישראל.מה קרה שבגללו נסגר הפורום? מה כתבו ובמי זה פגע?
הלשון במודעה כללית מדי ולא מובנת
לא התכוונתי לצטט את כל המילים שהיו, רק באופן כללי מה קרה. כי לא ברור לי מה היה ולכן גם לא ברור לי מה הנהלים השונים מכאן והלאהאין נפק"מ מה כתבו ובמי זה פגע. וכי שוב נרצה להציף זלזול בחכמי ישראל.
היתה תקלה למרות ההגבלות והצעדים שנקטנו בעבר, ולקחנו פסק זמן לבחון איך ניתן לעצור את זה לגמרי.
אני מאמין שכולנו רוצים להיות במקום נקי וזך, שמשרה אווירה נעימה בכתיבה ללא השמצות, כ"ש על חכמי ישראל.
מישהו ביזה חכמים בצורה מחפירה. ולכן יש הקפדה יתירה על כך כעת.לא התכוונתי לצטט את כל המילים שהיו, רק באופן כללי מה קרה. כי לא ברור לי מה היה ולכן גם לא ברור לי מה הנהלים השונים מכאן והלאה
אני גם בעד ההצעה הנ״ל.אפשר לעשות כמו בפורומים אחרים, שרק משתמש לאחר זמן שרואים שהוא רציני, שאז ההודעות יתפרסמו ללא אישור ההנהלה.
וכבודו יכול לראות לבינתיים במשך היום שכל מי שכתב הודעה אולי המתין לאישור בין 0 דקות למקסימום 3-4 דקות כרגע אף אחד כאן לא נביא לדעת כל רז סודך וסודות חברך ויתכן שכבודו באמת זך ונקי ועם הזמן באמת ויתכן שיעשו כן אולם עכשיו מי שנכווה ברותחין נזהר בצונניןבמצב הנוכחי אין לי הרבה חשק לדון בפורום.
באופן הכללי בתקופה האחרונה בקושי היה לי זמן לשבת על המחשב.וכבודו יכול לראות לבינתיים במשך היום שכל מי שכתב הודעה אולי המתין לאישור בין 0 דקות למקסימום 3-4 דקות כרגע אף אחד כאן לא נביא לדעת כל רז סודך וסודות חברך ויתכן שכבודו באמת זך ונקי ועם הזמן באמת ויתכן שיעשו כן אולם עכשיו מי שנכווה ברותחין נזהר בצוננין
זה חזק.אפשר לעשות כמו בפורומים אחרים, שרק משתמש לאחר זמן שרואים שהוא רציני, שאז ההודעות יתפרסמו ללא אישור ההנהלה.
השאלה אם כאשר יש הודעה די מיותרת (כגון טענה שכבר נטענה וענו עליה) גם לא יאשרו אותה, או רק הודעות בעייתיות לא יאשרו.אולי הפיקוח החדש ימנע גם ביטול תורה. נכון שהרבה הודעות הן תורניות אבל הרבה לא ולפעמים בגלל היכולת להגיב מיד אפילו שממהרים או רוצים לישון או רוצים ללמוד דבר מה נגררים להגיב ושוב להגיב בו בזמן שיכלו להתפנות לעיסוקים חשובים יותר. ובמתכונת הנוכחית שלוקח זמן להגיב מגיבים ופנויים לשאר דברים.
נ.ב -וגם בהודעות תורניות לפעמים זה די מיצה את עצמו ובכל זאת נגררים להגיב שוב ושוב בחינם למרות שכל אחד הבהיר יפה את צדדיו.
עבורי הפורום זה מקום לבלות בו את הזמן בין הסדרים. אם על כל דיון יקח חצי שעה בגלל האישורים, אז זה לוקח לי את הזמן הזה.אולי הפיקוח החדש ימנע גם ביטול תורה. נכון שהרבה הודעות הן תורניות אבל הרבה לא ולפעמים בגלל היכולת להגיב מיד אפילו שממהרים או רוצים לישון או רוצים ללמוד דבר מה נגררים להגיב ושוב להגיב בו בזמן שיכלו להתפנות לעיסוקים חשובים יותר. ובמתכונת הנוכחית שלוקח זמן להגיב מגיבים ופנויים לשאר דברים.
נ.ב -וגם בהודעות תורניות לפעמים זה די מיצה את עצמו ובכל זאת נגררים להגיב שוב ושוב בחינם למרות שכל אחד הבהיר יפה את צדדיו.
המפקחים כאן מוסרים נפש שהודעות יעלו כמה שיותר מהר.וכבודו יכול לראות לבינתיים במשך היום שכל מי שכתב הודעה אולי המתין לאישור בין 0 דקות למקסימום 3-4 דקות כרגע אף אחד כאן לא נביא לדעת כל רז סודך וסודות חברך ויתכן שכבודו באמת זך ונקי ועם הזמן באמת ויתכן שיעשו כן אולם עכשיו מי שנכווה ברותחין נזהר בצוננין
(שלא יצא טעות מהודעותיי, אני לא נגד פיקוח ואישור תגובות, אני רק חושב שזה צריך להיות למשתמשים חדשים בלבד, ולמשתמשים ותיקים בפורום לא. אני כאן בפורום משנת תשפ״א, האם יש חשד בדבריי או בדבריי @נוריאל @קורסיה @אהרן כהן @מרדכי מיכאלי (לא יודע אם הוא ותיק אבל פשוט אני מכירו במציאות) ועוד שכרגע איני זוכר את שמם, שיצא ממנו תקלה?)@לביא כבר כתב לך הרב @מתלמידי מרן הראש"ל
המפקחים כאן מוסרים נפש שהודעות יעלו כמה שיותר מהר.
ובע"ה כנראה נוסיף עוד מפקחים ומאשרים.