• לחכמי ורבני הפורום הע"י,

בימים האחרונים יצאנו לפסק זמן קצר, כדי לעשות בדק בית וחשבון נפש כיצד הפורום יוכל להגיע לנקיות גדולה יותר בעניין כבוד חכמים, בעקבות תקלה שקרתה, חרף הצעדים וההגבלות שננקטו בעבר.

כעת בסיעתא דשמיא, לאחר היוועצות עם דעת תורה, הגענו למתווה שבע"ה יהיה לתועלת לכולנו, להיות בפורום נקי יותר, בו יוכלו הרבנים הגאונים שליט"א מכלל המגזרים לדון בדברי תורה, כדרכה של תורה, ללא חשש של היכשלות חלילה בכבוד חכמים.

הנהלים הוחמרו, וננקטו גם פעולות טכניות לשם כך. ואנו שמחים לבשר על פתיחת הפורום בחזרה במתכונתו החדשה. תיתכן אולי אי נוחות קטנה, אבל הרווח הוא של כולנו: פורום נקי וזך! כאן המקום לבקש מהציבור לשים יותר לב על כפתור הדיווח שבכל הודעה, ולדווח על תוכן שלדעתם אינו מתאים, ובפרט בתוכן ישן (שאולי חרף ההגבלות הישנות נשאר בטעות).

אנו תקווה שבע"ה נזכה להיות מחכמי ארץ ישראל שנוחים זה לזה בהלכה, ולהגדיל תורה ולהאדירה בדרך התורה אשר דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום.

ונסיים בתודה לכל הפונים בתקופה הזו, ושלחו את חיזוקיהם. תודה על האיכפתיות והשותפות, בע"ה יחד נמשיך להגדיל את בית המדרש הדיגיטלי הנוכחי, אשר מביא ברכה לרבבות אלפי ישראל.

חזקו ואמצו!

מרן הראש"ל שליט"א בדברים חריפים בעניין הגיוס כנגד מפלגות הימין!

מרן שליט"א אומר דברים חרפים לא מפחד מאף אדם.
"יותר טוב בשמאל" | הרב יצחק יוסף בשיעורו השבועי: "אם היינו הולכים עם השמאל? הרבה יותר טוב היה! אבל דבוקים לימין, לא יודע מה מצאו בימין! יום חמישי הגיע אלי בחור עם צו גיוס וצו מעצר, אני לקחתי ואני קרעתי לו את זה! ימין ימין ימין? משוגעים".

"יותר טוב בשמאל" | הרב יצחק יוסף בשיעורו השבועי: "אם היינו הולכים עם השמאל? הרבה יותר טוב היה! אבל דבוקים לימין, לא יודע מה מצאו בימין! יום חמישי הגיע אלי בחור עם צו גיוס וצו מעצר, אני לקחתי ואני קרעתי לו את זה! ימין ימין ימין? משוגעים".
מרן שליט''א אומר בקול את מה שכולם חושבים בשקט ....

רעידת אדמה!! מרן שליט"א רמז כעת שהוא לא מבין מה נצמדים לממשלת ימין הזו שיש לנו ממנה רק צרות!! אנכי מזמן תמהתי מה יצא לנו מכל הממשלה הזו, גזירות הכי גרועות יותר מהגדולים שבאויבינו כל שנות קיום המדינה! תראו איזה אסונות וצרות, אני מקוה שדבריו יקבלו את כבודם הנכון ויתחילו להתעשת כל עדר הכבשים הפוליטיקאים ויבינו שיש כאן גדול בישראל שאומר את דברו!

רעידת אדמה!! מרן שליט"א רמז כעת שהוא לא מבין מה נצמדים לממשלת ימין הזו שיש לנו ממנה רק צרות!! אנכי מזמן תמהתי מה יצא לנו מכל הממשלה הזו, גזירות הכי גרועות יותר מהגדולים שבאויבינו כל שנות קיום המדינה! תראו איזה אסונות וצרות, אני מקוה שדבריו יקבלו את כבודם הנכון ויתחילו להתעשת כל עדר הכבשים הפוליטיקאים ויבינו שיש כאן גדול בישראל שאומר את דברו!
בקשתך התקבלה:

לכאורה תמייה ליה דהרי כול השמואלנים מה שהם צועקיםזה 0 לומדי תורה ורק אנטידת רח"ל ומה יעזרו לנו?
כבודו שכח את הדף הריק הלבן שעליו חתום מר גנץ וכן ממשלת השמאל של רבין שקיבלו אין ספור תקציבים למוסדות תורה ברגע האמת בשביל הכיסא שלהם יעשו הכל

לכאורה תמייה ליה דהרי כול השמואלנים מה שהם צועקיםזה 0 לומדי תורה ורק אנטידת רח"ל ומה יעזרו לנו?
רק תיתן להם להיות בשלטון, יתנו לך כל מה שאתה רוצה.
כמו שמרן קיבל מרבין 441 כיתות לתלמודי תורה (כמניין "אמת" - פתק המפלגה שלהם), מה שאף אחד בימין לא נתן.
מזה הוקם בזמנו ת"ת כמעט בכל עיר.
ומשם המהפכה הגדולה של עולם התורה.

כמו שמרן קיבל מרבין 441 כיתות לתלמודי תורה (כמניין "אמת" - פתק המפלגה שלהם), מה שאף אחד בימין לא נתן.
אם זוכרני אף מרן זצ"ל אמר שאנחנו תמיד עם הימין בגלל הלב בחם שלהם למסורות כך זוכרני אבל לא בטוח

אם זוכרני אף מרן זצ"ל אמר שאנחנו תמיד עם הימין בגלל הלב בחם שלהם למסורות כך זוכרני אבל לא בטוח
ומה עוזר לנו כעת הלב ה"חם" שלהם?
התורה רק הולכת ונשרפת.
גיוס, מעונות, שכר המלמדים בת"ת, ועוד...

רמז עבה מידי...

רמז עבה מידי...
יותר מזה בדיוק השבת שני בעלי בתים מעיר חילונית ידועה אמרו לי אני לא מבין למה לא יושבים ודופקים על השולחן היחידי שעושה את זה זה מרן הראש''ל שליט''א והוסיפו ואמרו לי שלפי איך שהם זוכרים את מרן זצוק''ל פשוט להם שהוא היה קם וצועק ואף בוכה על המצב את זה אמרו לי שני אנשים שאין ולא היה להם קשר לעולם הישיבות

לא זכיתי להבין, דלכאורה תמייה ליה דהרי כול השמואלנים מה שהם צועקים זה 0 לומדי תורה ורק אנטי דת רח"ל ומה יעזרו לנו?
מקווה שאני אזכה להסביר ל

הדברים פשוטים - השמאל רוצה להיות בשלטון כמו כל אחד שרוצה כסא וכבוד!!!
הבעיה שאין להם רוב בציבור (כי היום גם החרדים מדברים מדיני ימין ביטחון וכו' לצערנו) ובשביל הכסא כל הרצונות בטלים
משא"כ כשאנחנו יושבים עם הימין ביבי בטוח שלא נקום ונלך אז אין לו פחד שבני התורה בצרה וצוקה

איך שנרצה לעזוב תראה פטור מגיוס אבל רק בהבטחה לפעם אחרת

נושאים דומים בפורום

חזור
חלק עליון