מתלמידי מרן הראש"ל
Moderator
מרן הראש"ל רבינו יצחק יוסף שליט"א ומרן זקן המועצת הגר"מ מאיה שליט"א והגה"צ חכם ניסים בן שמעון שליט"א בהתייעצות ביחידות לאחר הכינוס של מכון דורות.
מרן הראש"ל רבינו יצחק יוסף שליט"א ומרן זקן המועצת הגר"מ מאיה שליט"א והגה"צ חכם ניסים בן שמעון שליט"א בהתייעצות ביחידות לאחר הכינוס של מכון דורות.
![]()
?מדוע הושמטה התמונה?
איזה תמונה כבודו מדבר ?מדוע הושמטה התמונה?
איזה תמונה כבודו מדבר ?
קודם כל כבודו לא שם את את זה כאן כבודו הביא את זה באשכול של תמונת של הרב וגם זה הובא פעמים הביאו את זה כבר לפניך כמדומני @יצחק כהן וגם כאן הבאתי את זה לפני כן אז למען הסדר הטוב בתקווה להבנה אני יודע שטורחים ומעלים ושאח''כ מוחקים זה מבאס אבל גם אני יוצא לי לא אחת ולא שתים שמוחקים לי או אפילו אני בעצמי מוחק אחר שאני רואה את מה שהבאתי כבר הביאו וזה עדיף למען הסדר הטוב לנו ובשבילנו ואין זה עניין אישי חלילה לאף אחדאתמול הועלתה תמונה מתוך החדר פנימי במכון דורות
מפגש בין מרן רשכבה"ג נשיא המועצת שליט"א לזקן המועצת הגאון הגדול רבי משה מאיה שליט"א ביחידות
בעינינים העומדים על הפרק.
לכבוד הרה"ג הכותב שליט"א:קודם כל כבודו לא שם את את זה כאן כבודו הביא את זה באשכול של תמונת של הרב וגם זה הובא פעמים הביאו את זה כבר לפניך כמדומני @יצחק כהן וגם כאן הבאתי את זה לפני כן אז למען הסדר הטוב בתקווה להבנה אני יודע שטורחים ומעלים ושאח''כ מוחקים זה מבאס אבל גם אני יוצא לי לא אחת ולא שתים שמוחקים לי או אפילו אני בעצמי מוחק אחר שאני רואה את מה שהבאתי כבר הביאו וזה עדיף למען הסדר הטוב לנו ובשבילנו ואין זה עניין אישי חלילה לאף אחד
בברכה ואחר המחילה הרבה ובתקוה להבנה .
חנוכת המקווה הייתה בעיר נתיבותטהרת יהודה: מרן הראשון לציון רבינו יצחק יוסף בחנוכת מקוה טהרה לזכרו של רבי יהודה דרעי רבה של באר שבע עם מים שהגיעו מנהר הדנובה סמוך לציון בעל 'הפלא יועץ' זיע"א ע"י הרב יהודה דרעי בעצמו. מרן ביקש אף שיסיפו לכיתוב בשלט ראב"ד העיר באר שבע.
מה הקטע של המים שאובים מהדנובה?טהרת יהודה: מרן הראשון לציון רבינו יצחק יוסף בחנוכת מקוה טהרה לזכרו של רבי יהודה דרעי רבה של באר שבע עם מים שהגיעו מנהר הדנובה סמוך לציון בעל 'הפלא יועץ' זיע"א ע"י הרב יהודה דרעי בעצמו. מרן ביקש אף שיסיפו לכיתוב בשלט ראב"ד העיר באר שבע.