נ.ב. צ'אט זה מאושר בנטפרי.
יתכן שעובדים מהבית ולכן לא זמינים בטלפוןעדיין לא קיבלתי ציון של חשון תשפ"ה
כבר שבוע שאני מתקשר ואחרי חצי שעה של המתנה מקבל הודעה אוטומטית שלא ניתן לבצע את הפעולה כעת ומתנתק.
מישהו יודע אם זמינים שם בעיקרון?
הבנתי שעובדים כי שמעתי מאחרים שקיבלו אתמול גיליון ציונים למשל
ב"הרפורמה במבחני דיינות
![]()
רפורמה במבחני הדיינות: הציונים יתפרסמו כבר השבוע - כל רגע
מועצת הרבנות הראשית אישרה מהלך יוצא דופן - מעל 400 נבחנים יקבלו את ציוניהם לאחר עיכוב ממושך. מלכיאלי: "מברך את הנבחנים הרבים". מנכ"ל הרבנות: "מדובר בצעד ראשון ברפורמה רחבה"www.kore.co.il
מי אמר את זה?האם זה נכון שבגלל שהם הריצו בדיקות הם נתנו ציונים נמוכים מדאי ????
אם זה ריצה איני יודע מה קצב ההליכה שםהאם זה נכון שבגלל שהם הריצו בדיקות הם נתנו ציונים נמוכים מדאי ????
מסתבר מאוד אנחנו 6 נבחנים בכולל דיינות 1 עבר ו5 לא עברו. וכן בעוד כמה כוללים טובים ומפורסמים. עברו אחוזים נמוכיםהאם זה נכון שבגלל שהם הריצו בדיקות הם נתנו ציונים נמוכים מדאי ????
תבקש את הטופסעכשיו הגיעו תוצאות מבחני ניסן. זה מבחן מספר 9 שלי ברבנות. הממוצע שלי תמיד עמד על 85 ובשני המבחנים האחרונים קיבלתי מיונים נמוכים של 77 ו75 למרות שהייתי ממש טוב בהם. נראה לי שהיה באג במערכת הבדיקות. האם יש עוד נבחנים שמרגישים כך והאם יש מי שרוצה להתאגד להגיש יחד תלונה רשמית
שלום רבעכשיו הגיעו תוצאות מבחני ניסן. זה מבחן מספר 9 שלי ברבנות. הממוצע שלי תמיד עמד על 85 ובשני המבחנים האחרונים קיבלתי מיונים נמוכים של 77 ו75 למרות שהייתי ממש טוב בהם. נראה לי שהיה באג במערכת הבדיקות. האם יש עוד נבחנים שמרגישים כך והאם יש מי שרוצה להתאגד להגיש יחד תלונה רשמית
אתה מתכוון לניסן תשפה או תשפד?מה?? כבר הגיעו התוצאות של ניסן?
התוצאות של חשון תשפה הגיעו?הזוי אחרי שחיכינו לחשוון ככה הרבה
שמעתי על מישהו שבוחן אחד נתן לו 74, והשני 100.זה לא הגיוני שיכול להיות פערים של עשרים נקודות בין שני בודקים. בנוסף ניתן לבדוק בצורה פשוטה את הטענה הבעייתיות במערכת הבודקים, אם הרבנות תשתף פעולה על ידי יצירת ממוצע של כלל הנבחנים בבחינות האחרונות למול שאר הבחינות של השנים האחרונות
חשון תשפה הגיעו כבר בחודש סיוון... כדאי שתבדוק את זה.אתה מתכוון לניסן תשפה או תשפד?
התוצאות של חשון תשפה הגיעו?
(אני עוד לא קיבלתי)
אם אתה מדבר על חשבון האחרון, חשון תשפה, אני נבחנתי על עירובין וקיבלתי בתחילת חודש סיוןעדיין לא קיבלתי תוצאות עירובין חשון, גם אחרים כך?
מה זה אומר הריצו בדיקות?האם זה נכון שבגלל שהם הריצו בדיקות הם נתנו ציונים נמוכים מדאי ????