• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • "המרכז למורשת מרן" שמח לבשר לציבור היקר על פתיחת קבוצת הצ'אט "מורשת מרן אונליין" בה יובאו חדשות ועדכונים מעולם התורה, וכן תכנים תורניים מעניינים כולל קטעי וידאו, תמונות והנעשה בעולם הישיבות.

>> להתחברות לחצו עכשיו:

https://news.moreshet-maran.com/

לשליחת עדכונים לחצו כאן, או שלחו למייל: news@moreshet-maran.com

נ.ב. צ'אט זה מאושר בנטפרי.

תוצאות בחינות הרבנות חשוון תשפ"ה

עדיין לא קיבלתי ציון של חשון תשפ"ה

כבר שבוע שאני מתקשר ואחרי חצי שעה של המתנה מקבל הודעה אוטומטית שלא ניתן לבצע את הפעולה כעת ומתנתק.

מישהו יודע אם זמינים שם בעיקרון?
הבנתי שעובדים כי שמעתי מאחרים שקיבלו אתמול גיליון ציונים למשל

עדיין לא קיבלתי ציון של חשון תשפ"ה

כבר שבוע שאני מתקשר ואחרי חצי שעה של המתנה מקבל הודעה אוטומטית שלא ניתן לבצע את הפעולה כעת ומתנתק.

מישהו יודע אם זמינים שם בעיקרון?
הבנתי שעובדים כי שמעתי מאחרים שקיבלו אתמול גיליון ציונים למשל
יתכן שעובדים מהבית ולכן לא זמינים בטלפון
אולי תחכה עד יעבור זעם

רפורמה במבחני דיינות
ב"ה
מקווה שבאמת יתחילו להריץ עניינים

האם זה נכון שבגלל שהם הריצו בדיקות הם נתנו ציונים נמוכים מדאי ????
מסתבר מאוד אנחנו 6 נבחנים בכולל דיינות 1 עבר ו5 לא עברו. וכן בעוד כמה כוללים טובים ומפורסמים. עברו אחוזים נמוכים
ויותר מזה בחלק מההערות כתוב לא כתב את פלוני ואלמוני (לא כתב לא דייק אלא לא כתב/הביא) ולפנינו במחברת כתוב את פלוני ואלמוני ואפי' פלמוני ולא היה איכפת לבוחן להמציא אין מילה אחרת.

נערך לאחרונה:
עכשיו הגיעו תוצאות מבחני ניסן. זה מבחן מספר 9 שלי ברבנות. הממוצע שלי תמיד עמד על 85 ובשני המבחנים האחרונים קיבלתי מיונים נמוכים של 77 ו75 למרות שהייתי ממש טוב בהם. נראה לי שהיה באג במערכת הבדיקות. האם יש עוד נבחנים שמרגישים כך והאם יש מי שרוצה להתאגד להגיש יחד תלונה רשמית

זה לא הגיוני שיכול להיות פערים של עשרים נקודות בין שני בודקים. בנוסף ניתן לבדוק בצורה פשוטה את הטענה הבעייתיות במערכת הבודקים, אם הרבנות תשתף פעולה על ידי יצירת ממוצע של כלל הנבחנים בבחינות האחרונות למול שאר הבחינות של השנים האחרונות

עכשיו הגיעו תוצאות מבחני ניסן. זה מבחן מספר 9 שלי ברבנות. הממוצע שלי תמיד עמד על 85 ובשני המבחנים האחרונים קיבלתי מיונים נמוכים של 77 ו75 למרות שהייתי ממש טוב בהם. נראה לי שהיה באג במערכת הבדיקות. האם יש עוד נבחנים שמרגישים כך והאם יש מי שרוצה להתאגד להגיש יחד תלונה רשמית
תבקש את הטופס

שלום רב
לצערי אחד הלומדים אצלי בכולל קיבל 37
בוחן אחד נתן 49 והשני 26
עברתי על התשובות שלו לעומת מי שעבר ב 68 ולדעתי זה אמור להיות הפוך

זה לא הגיוני שיכול להיות פערים של עשרים נקודות בין שני בודקים. בנוסף ניתן לבדוק בצורה פשוטה את הטענה הבעייתיות במערכת הבודקים, אם הרבנות תשתף פעולה על ידי יצירת ממוצע של כלל הנבחנים בבחינות האחרונות למול שאר הבחינות של השנים האחרונות
שמעתי על מישהו שבוחן אחד נתן לו 74, והשני 100.
מדובר על מבחן שבת בניסן תשפ"ה.

אתה מתכוון לניסן תשפה או תשפד?

התוצאות של חשון תשפה הגיעו?
(אני עוד לא קיבלתי)
חשון תשפה הגיעו כבר בחודש סיוון... כדאי שתבדוק את זה.
כמובן אני לא מדבר על דיינות, אלא על מבחני הרבנות השונים

חזור
חלק עליון