אמונה ובטחון Well-known member אתמול ב 16:35 #3 NKC אמר: ראיתי שכתב על זה במשנת יוסף חלק ג לחץ כדי להרחיב... אתה מתכוון לקובץ משנת יוסף? אשמח מי שיכול להעלות לכאן את הצילום
NKC אמר: ראיתי שכתב על זה במשנת יוסף חלק ג לחץ כדי להרחיב... אתה מתכוון לקובץ משנת יוסף? אשמח מי שיכול להעלות לכאן את הצילום
ס"ט Well-known member אתמול ב 17:01 #5 אמונה ובטחון אמר: האם מרן שליט"א התייחס לזה בתשובתיו? לחץ כדי להרחיב... יש לי תשובה בזה ממרן שליטא שכתב להחמיר כיון שחומרי הטעם לא מבושלים
אמונה ובטחון אמר: האם מרן שליט"א התייחס לזה בתשובתיו? לחץ כדי להרחיב... יש לי תשובה בזה ממרן שליטא שכתב להחמיר כיון שחומרי הטעם לא מבושלים
אמונה ובטחון Well-known member אתמול ב 17:10 #6 סט אמר: יש לי תשובה בזה ממרן שליטא שכתב להחמיר כיון שחומרי הטעם לא מבושלים לחץ כדי להרחיב... כך גם אני זוכר שהחמיר בזה, לכן חיפשתי את מקור הדברים אשמח שתעלה לכאן את התשובה או שתשלח לי בהודעה אישית
סט אמר: יש לי תשובה בזה ממרן שליטא שכתב להחמיר כיון שחומרי הטעם לא מבושלים לחץ כדי להרחיב... כך גם אני זוכר שהחמיר בזה, לכן חיפשתי את מקור הדברים אשמח שתעלה לכאן את התשובה או שתשלח לי בהודעה אישית
A abc123 Well-known member היום בשעה 01:38 #7 כמדומה שאף אחד לא יודע בנס קפה הנזכרים לגבי החומרים. ולכן יש להחמיר.
אמונה ובטחון Well-known member היום בשעה 03:26 #8 abc123 אמר: כמדומה שאף אחד לא יודע בנס קפה הנזכרים לגבי החומרים. ולכן יש להחמיר. לחץ כדי להרחיב... באור ההלכה כתב דבעינן כלי שלישי כך זכורני
abc123 אמר: כמדומה שאף אחד לא יודע בנס קפה הנזכרים לגבי החומרים. ולכן יש להחמיר. לחץ כדי להרחיב... באור ההלכה כתב דבעינן כלי שלישי כך זכורני
ס"ט Well-known member לפני 49 דקות #9 abc123 אמר: כמדומה שאף אחד לא יודע בנס קפה הנזכרים לגבי החומרים. ולכן יש להחמיר. לחץ כדי להרחיב... במכתב שאצלי הרב כתב שבירר זאת! יותר מאוחר אני יעלה את המכתב.
abc123 אמר: כמדומה שאף אחד לא יודע בנס קפה הנזכרים לגבי החומרים. ולכן יש להחמיר. לחץ כדי להרחיב... במכתב שאצלי הרב כתב שבירר זאת! יותר מאוחר אני יעלה את המכתב.