• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

מרן בוכה ואתה ישן?! - אבא מה עשו לך? - אריה תתעורר!! - עדיף שניפגש בקליפ' ולא בקלפי!

לפעמים הם גם אומרים את האמת, כשהיו באפוזיזציה היו מקבלים 300 ש"ח, היום 650.
איני יודע באיזה כולל למדת ומה עשית

אך אני מקבל כבר שנים רבות דתות בנפרד

וכשהיו באופוזיצייה קיבלו באיזור 700 מידי חודש

ב. למה רק בכנס של שבוע שעבר של בני יוסף שמרן הראש''ל המגיע בקביעות והנה הרבנים שהיו שם כדלהלן :
בועידת הקהילות השנתית של רשת 'בני יוסף' השתתפו מרנן ורבנן גדולי ישראל חברי מועצת חכמי התורה הגאונים הגדולים: רבי אברהם סלים ר"י מאור התורה, רבי שמואל בצלאל ר"י פורת יוסף, רבי יהודה כהן ר"י יקירי ירושלים שליט"א, אשר דברו על חשיבות השמירה על החינוך הטהור נגד הגזירות בדורנו ונגד הניסיונות להחדיר את הממ"ח לתוככי הציבור החרדי. עוד השתתפו במעמד הגר"ש זעפראני, הגר"י לסרי, הגר"ש ביתן ועוד ראש ישיבות. היכן רבותינו שהיה בשנים עברו נעלמו ????????
היום יצא לי לראות יומן של המורים ברשת בני יוסף וכמובן שמו בתמונה בהתחלה של היומן את הגר''א סלים הגר''ש בצאלל הגר''ש זעפרני הג''י לסרי הגר''ש ביתן הגר''י כהן והגר''א דרעי.... וזהו.. הא וגם הגר''ח ביטון...

היום יצא לי לראות יומן של המורים ברשת בני יוסף וכמובן שמו בתמונה בהתחלה של היומן את הגר''א סלים הגר''ש בצאלל הגר''ש זעפרני הג''י לסרי הגר''ש ביתן הגר''י כהן והגר''א דרעי.... וזהו.. הא וגם הגר''ח ביטון...
התשובה תהיה בבחירות!!
הקול של הציבור הספרדי לא ילך למחיקת מורשת מרן זצוק"ל
וממשיכו מרן שליט"א!!

התשובה תהיה בבחירות!!
וממשיכו מרן שליט"א!!
הלוואי....
הבעיה שאריה ישאג "בואו להציל את הבית של
מ-ר-ן" ויפזרו בכל פינה מכתבים מאולצים של המועצת (בראשות היו"ר שליט"א) וישחקו על המצפון של הש"סניקים שמרן מסתכל מלמעלה וכו'.... וכולם ירוצו לקלפיות להצביע להם והכל (לצערי) יישאר אותו דבר....

נערך לאחרונה:

....אולם כעת, משהסוגייה עולה שוב להצבעה, שלחו נציגי ש"ס את שאלתם למרן הראשון לציון רבי יצחק יוסף שליט"א, האם בעקבות שינוי "הקונספציה" בישראל, והתפיסה של גורמי הבטחון ביחס לטרור ערבי, ישתנה גם היחס לסוגייה מורכבת זו.

ל"אמס" נודע כי גורמי בטחון שנשאלו, על פי המקורות, גם בשב"כ – הציגו חוות דעת שונה מהעבר, וסבורים כיום, שחוק עונש מוות אמנם עלול חלילה לגרום בעולם לגורמים איסלאמיים לרצות לפגוע ביהודים, אבל פה, בישראל, יש לחוק הזה כוח להרתעת מחבלים מלבצע פיגועים ומניעת רציחת יהודים. וכיוון שכך "מאי חזית דדמך סמיק טפי".

התשובה תהיה בבחירות!!
וממשיכו מרן שליט"א!!
נו נו...
אני בהחלט מסכים שצריך לכבד את כל הרבנים החשובים, ובפרט את מרן שליט"א רבים הולכים לאורו, אבל כל מי שקצת מכיר את מרן שליט"א יודע שהוא לא יתן את ידו לזה

מתי זה היה בדיוק?
עד לפני שנתיים וחצי ראשי הממשלה היו בנט / לפיד
מצויין וע"ז דיברתי
שאז הדתות היו כ- 700 שקלים

[עיין את השתלשלות העניינים , ואז תחסוך לעצמך איזה אי הבנה]

הלוואי....
הבעיה שאריה ישאג "בואו להציל את הבית של
מ-ר-ן" ויפזרו בכל פינה מכתבים מאולצים של המועצת (בראשות היו"ר שליט"א) וישחקו על המצפון של הש"סניקים שמרן מסתכל מלמעלה וכו'.... וכולם ירוצו לקלפיות להצביע להם והכל (לצערי) יישאר אותו דבר....
יש צדק בדבריך.
אבל "בתוך עמי אני יושב" והציבור מאוד רותח בצורה שאני לא זוכר! ואני מדבר על הציבור השורשי והאדוק של ש"ס שעד הבחירות האחרונות הבי אנשים לקלפי על הכתפיים.....
ובקשר לחלק הציבור התמים, עלינו מוטל להאיר את עיני הציבור....

אני באמת לא מבין אין מועצת מה המועצת זה רק רה''י מאור התורה עם כל הכבוד ממש לראות את הבית נשרף ולשתוק ואח''כ יספרו סיפורים לא מוצאים את הכביסה המלוכלכת בחוץ ....
גם מול אמת פנימית דוקרת וזעקות אמת על תחושת עוול וכו' א"א לעבור על ההלכה ועל רצון ה' וליצור חילול ה' מול מאות אלפי איש שנחשפו לזה, פשוט זה עניין של ערכים וככל שלמישהו יותר כואב והניסיון הרבה יותר קשה והוא בכל מקרה מתגבר ושותק ולא מעורר מחלוקת או מבזה גדולי ישראל אחרים, שכרו עצום לאין שיעור...

גם מול אמת פנימית דוקרת וזעקות אמת על תחושת עוול וכו' א"א לעבור על ההלכה ועל רצון ה' וליצור חילול ה' מול מאות אלפי איש שנחשפו לזה, פשוט זה עניין של ערכים וככל שלמישהו יותר כואב והניסיון הרבה יותר קשה והוא בכל מקרה מתגבר ושותק ולא מעורר מחלוקת או מבזה גדולי ישראל אחרים, שכרו עצום לאין שיעור...
אף אחד לא מדבר כאן על שום גדול בישראל רה''י הגר''א סלים שליט'א כבודו במקומו וחלילה לא באנו למעט ולו מעט אבל הכאב הוא בעיקר והטענה הגדולה מה לאן נעלמו שאר החברי המועצת מזה שכותבים ב @דרך המלך שהטיוטה מונחת על שולחנו להחלטה הסופית זהו מחקו את שאר החברים מחקו את מרן הראש''ל שליט''א תענה תשובות על זה ולא ישר לצעוק שאנו מעוררים מחלוקת כי להזכיר לכם שעד לפני שלוש שנים לא היה שום מחלוקת החלוקה היתה ברורה 1. חכם שלום 2. הגר''ש בעדני 3. הגר''י יוסף לאן זה נעלם ? שואלים מבקשים תשובות יש לך ? תענה

אני שואל שאלה פשוטה:
היכן מרנן ורבנן ראשי הישיבות חברי הוועדה נציגיו של מרן רבינו שליט"א?
הגאון הגדול רבי עובדיה יוסף שליט"א ראש ישיבת 'אהל יוסף'
והגאון הגדול רבי חנוך כהן שליט"א ראש ישיבות 'באר התלמוד'
האם זרקו את מרנן ורבנן ראשי הישיבות הללו נציגו של מרן שליט"א מוועדת ראשי הישיבות הדנה בחוק הגיוס????

נושאים דומים בפורום

חזור
חלק עליון