ממרן עד מרן
Well-known member
איני יודע באיזה כולל למדת ומה עשיתלפעמים הם גם אומרים את האמת, כשהיו באפוזיזציה היו מקבלים 300 ש"ח, היום 650.
אך אני מקבל כבר שנים רבות דתות בנפרד
וכשהיו באופוזיצייה קיבלו באיזור 700 מידי חודש
איני יודע באיזה כולל למדת ומה עשיתלפעמים הם גם אומרים את האמת, כשהיו באפוזיזציה היו מקבלים 300 ש"ח, היום 650.
כשלפיד היה באוצר הדתות היה כ400איני יודע באיזה כולל למדת ומה עשית
אך אני מקבל כבר שנים רבות דתות בנפרד
וכשהיו באופוזיצייה קיבלו באיזור 700 מידי חודש
חזרת לימי הבינייםכשלפיד היה באוצר הדתות היה כ400
היום יצא לי לראות יומן של המורים ברשת בני יוסף וכמובן שמו בתמונה בהתחלה של היומן את הגר''א סלים הגר''ש בצאלל הגר''ש זעפרני הג''י לסרי הגר''ש ביתן הגר''י כהן והגר''א דרעי.... וזהו.. הא וגם הגר''ח ביטון...ב. למה רק בכנס של שבוע שעבר של בני יוסף שמרן הראש''ל המגיע בקביעות והנה הרבנים שהיו שם כדלהלן :
בועידת הקהילות השנתית של רשת 'בני יוסף' השתתפו מרנן ורבנן גדולי ישראל חברי מועצת חכמי התורה הגאונים הגדולים: רבי אברהם סלים ר"י מאור התורה, רבי שמואל בצלאל ר"י פורת יוסף, רבי יהודה כהן ר"י יקירי ירושלים שליט"א, אשר דברו על חשיבות השמירה על החינוך הטהור נגד הגזירות בדורנו ונגד הניסיונות להחדיר את הממ"ח לתוככי הציבור החרדי. עוד השתתפו במעמד הגר"ש זעפראני, הגר"י לסרי, הגר"ש ביתן ועוד ראש ישיבות. היכן רבותינו שהיה בשנים עברו נעלמו ????????
התשובה תהיה בבחירות!!היום יצא לי לראות יומן של המורים ברשת בני יוסף וכמובן שמו בתמונה בהתחלה של היומן את הגר''א סלים הגר''ש בצאלל הגר''ש זעפרני הג''י לסרי הגר''ש ביתן הגר''י כהן והגר''א דרעי.... וזהו.. הא וגם הגר''ח ביטון...
הלוואי....התשובה תהיה בבחירות!!
הקול של הציבור הספרדי לא ילך למחיקת מורשת מרן זצוק"ל
וממשיכו מרן שליט"א!!
מתי זה היה בדיוק?חזרת לימי הביניים
דיברו כאן שהיו באופוזיצייה - היינו בממשלה הקודמת
[אגב שכחת לציין מי היה ראש הממשלה אז]
נו נו...התשובה תהיה בבחירות!!
הקול של הציבור הספרדי לא ילך למחיקת מורשת מרן זצוק"ל
וממשיכו מרן שליט"א!!
מצויין וע"ז דיברתימתי זה היה בדיוק?
עד לפני שנתיים וחצי ראשי הממשלה היו בנט / לפיד
יש צדק בדבריך.הלוואי....
הבעיה שאריה ישאג "בואו להציל את הבית של מ-ר-ן" ויפזרו בכל פינה מכתבים מאולצים של המועצת (בראשות היו"ר שליט"א) וישחקו על המצפון של הש"סניקים שמרן מסתכל מלמעלה וכו'.... וכולם ירוצו לקלפיות להצביע להם והכל (לצערי) יישאר אותו דבר....
וגם דרך המלך לא מיצג אתנו עם כל הכבוד ויש לו הרבה כבוד והערכה למרן שליט''א אבל כפי שאתם רואים מנסים להנדס תודעה לציבור ...דיווח "תמים" ב"דרך המלך":
הם מייצגים את דעת יו"ר המועצת שליט"אלכל התמימים שלא מבינים את אשר נעשה.....
ש"ס כבר לא מייצגת אותנו. היא בגדה במרן זצ"ל ובמרן שליט"א!
דיווח "תמים" ב"דרך המלך":
הצג קובץ מצורף 39660
גם מול אמת פנימית דוקרת וזעקות אמת על תחושת עוול וכו' א"א לעבור על ההלכה ועל רצון ה' וליצור חילול ה' מול מאות אלפי איש שנחשפו לזה, פשוט זה עניין של ערכים וככל שלמישהו יותר כואב והניסיון הרבה יותר קשה והוא בכל מקרה מתגבר ושותק ולא מעורר מחלוקת או מבזה גדולי ישראל אחרים, שכרו עצום לאין שיעור...אני באמת לא מבין אין מועצת מה המועצת זה רק רה''י מאור התורה עם כל הכבוד ממש לראות את הבית נשרף ולשתוק ואח''כ יספרו סיפורים לא מוצאים את הכביסה המלוכלכת בחוץ ....
אף אחד לא מדבר כאן על שום גדול בישראל רה''י הגר''א סלים שליט'א כבודו במקומו וחלילה לא באנו למעט ולו מעט אבל הכאב הוא בעיקר והטענה הגדולה מה לאן נעלמו שאר החברי המועצת מזה שכותבים ב @דרך המלך שהטיוטה מונחת על שולחנו להחלטה הסופית זהו מחקו את שאר החברים מחקו את מרן הראש''ל שליט''א תענה תשובות על זה ולא ישר לצעוק שאנו מעוררים מחלוקת כי להזכיר לכם שעד לפני שלוש שנים לא היה שום מחלוקת החלוקה היתה ברורה 1. חכם שלום 2. הגר''ש בעדני 3. הגר''י יוסף לאן זה נעלם ? שואלים מבקשים תשובות יש לך ? תענהגם מול אמת פנימית דוקרת וזעקות אמת על תחושת עוול וכו' א"א לעבור על ההלכה ועל רצון ה' וליצור חילול ה' מול מאות אלפי איש שנחשפו לזה, פשוט זה עניין של ערכים וככל שלמישהו יותר כואב והניסיון הרבה יותר קשה והוא בכל מקרה מתגבר ושותק ולא מעורר מחלוקת או מבזה גדולי ישראל אחרים, שכרו עצום לאין שיעור...