דודי קרליץ
Member
אהבת שלום הוציאו שו"ת זרע אמת ג' חלקים.
חדש חדש.
המחיר לבתי מדרשות הבנתי באיזור ה100 ש"ח, מסובסד,
כמובן לא מדוייק, צריך לברר היטב.
חדש חדש.
המחיר לבתי מדרשות הבנתי באיזור ה100 ש"ח, מסובסד,
כמובן לא מדוייק, צריך לברר היטב.

הוציא גם דרש יהודה ו' כרכים, ראה באוצר החכמה (גירסא 20) - כאן.אני מצרף מודעא נוספת על ספר חדש נפלא נפלא ביותר שלא ראיתי כמותו שנים רבות, ספר עוצמתי ומחזק ברמות גבוהות, שממש אני מתפלא על עצמי איך לא זכיתי להכיר את המלאך הקדוש הזה [ידיד שלי מארגנטינה סיפר לי עליו דברים גדולים אבל לא השכלתי לזכות להכירו בעצמי]
מי שלא יקרא לא יבין
כמדומה שראיתיו השבוע באור החיים במאה שערים.ח"ג של זרע אמת יצא,
לפני שבוע וחצי קניתי שם והיה רק ח"א וב'
???
פלא שכבודו לא הכיר את הגאון זצ"ל במיוחד לפי מה שקראתי בדבריו בפורום שגדל באיזור שכונת הבוכריםאני מצרף מודעא נוספת על ספר חדש נפלא נפלא ביותר שלא ראיתי כמותו שנים רבות, ספר עוצמתי ומחזק ברמות גבוהות, שממש אני מתפלא על עצמי איך לא זכיתי להכיר את המלאך הקדוש הזה [ידיד שלי מארגנטינה סיפר לי עליו דברים גדולים אבל לא השכלתי לזכות להכירו בעצמי]
מי שלא יקרא לא יבין
מה לגאון הענוה הנ"ל ולשכונת בוכרים? היה מצוי בישיבת פורת יוסף גאולה ובבית כנסת טוויג שבמקור ברוך והתגורר ברחוב יונה.פלא שכבודו לא הכיר את הגאון זצ"ל במיוחד לפי מה שקראתי בדבריו בפורום שגדל באיזור שכונת הבוכרים
פשוט מאד היה מוסר שיעורים בבית כנסת שמש צדקה סמוך לשכונת הבוכרים כמו כן היה מוסר גם שיעורים בזמנים שונים בבתי כנסיות בשכונת הבוכריםמה לגאון הענוה הנ"ל ולשכונת בוכרים? היה מצוי בישיבת פורת יוסף גאולה ובבית כנסת טוויג שבמקור ברוך והתגורר ברחוב יונה.
היה מתפלל גם בהר צבי, כמדומה שזכיתי לראותו פעם אחת ויחידה, והיתה שם.מה לגאון הענוה הנ"ל ולשכונת בוכרים? היה מצוי בישיבת פורת יוסף גאולה ובבית כנסת טוויג שבמקור ברוך והתגורר ברחוב יונה.
לא ידעתי.פשוט מאד היה מוסר שיעורים בבית כנסת שמש צדקה סמוך לשכונת הבוכרים כמו כן היה מוסר גם שיעורים בזמנים שונים בבתי כנסיות בשכונת הבוכרים
לא ידעתי.
בתקופה שהתגוררתי במקור ברוך זכיתי להתפלל עמו לרוב בטוויג, ובמוצאי שבתות היה לוקח ממני סיגריה, ולא שמר על זמן רבינו תם.
באמת באמת היה גאון הענווה והפשטות, ע"ה וזיע"א.
לפני כמה שנים ?ממני היה לוקח ומעשן!
שאלה יפה שאלתפלא שכבודו לא הכיר את הגאון זצ"ל במיוחד לפי מה שקראתי בדבריו בפורום שגדל באיזור שכונת הבוכרים
|