• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

כולל בירושלים 3000 לחודש

מורשת מרן

Administrator
חבר צוות
יש מספר של מקומות בכולל בירושלים (איזור בר אילן), לומדים הלכות שבת.
שעות: מתשע עד אחת, ומשלוש עד שש וחצי.
משלמים 3000 ש״ח לחודש.
מי שמעוניין לפרטים, שיפנה באישי.

זה המספר למי שרוצה: 0504115311
כמדומה שעיקרו של הכולל הזה הוא לעדת 'הגרוזינים', הוא נמצא בביהכ''נ 'שדלובצא' אם אין לי טועה, חתנו של הרב אריה דרעי שליט''א לומד שם, יש אברכים פצצות חבל על הזמן [בעיקר כשרונות גדולים]. אלא א''כ אני טועה ומדובר פה על כולל אחר [של הרב דרור בביהכ''נ 'תורה וגדולה'] אבל אני מכיר קצת את השכונה ונראה לי שהכולל שנותן 3000 ש''ח זה רק הכולל בשידולובצא.

כמדומה שעיקרו של הכולל הזה הוא לעדת 'הגרוזינים', הוא נמצא בביהכ''נ 'שדלובצא' אם אין לי טועה, חתנו של הרב אריה דרעי שליט''א לומד שם, יש אברכים פצצות חבל על הזמן [בעיקר כשרונות גדולים]. אלא א''כ אני טועה ומדובר פה על כולל אחר [של הרב דרור בביהכ''נ 'תורה וגדולה'] אבל אני מכיר קצת את השכונה ונראה לי שהכולל שנותן 3000 ש''ח זה רק הכולל בשידולובצא.
איך הגיע הבן של ראב"ד ירושלים להיות ראש כולל של גרוזינים ?

כמדומה שעיקרו של הכולל הזה הוא לעדת 'הגרוזינים', הוא נמצא בביהכ''נ 'שדלובצא'
למיטב ידיעתי לא כל האברכים שם הם יוצאי גרוזיה.
הנדיב גרוזיני, ומקורב לגרש"מ שליט"א רבה של ירושלים.

למיטב ידיעתי לא כל האברכים שם הם יוצאי גרוזיה.

הנדיב גרוזיני, ומקורב לגרש"מ שליט"א רבה של ירושלים.
אכן לא כל האברכים שם הם גרוזנים [כדוגמת חתנו של אריה דרעי], אבל חד משמעית יש שם רוב קואלציוני גורף נגד המיעוט הכלל עדתי.

לא מדובר על זה.

אכן לא כל האברכים שם הם גרוזנים [כדוגמת חתנו של אריה דרעי], אבל חד משמעית יש שם רוב קואלציוני גורף נגד המיעוט הכלל עדתי.
מה לי רוב גרוזיני מה לי רוב בוכרי מה לי רוב איראני וכל כיוצ"ב, העיקר שעוסקים בתורה לכבוד קוב"ה.

אני לא מבין יש פה טעות. ראב"ד ירושלים הוא הגר"ב שרגא שליט"א ורבה של ירושלים הוא הגרש"מ עמאר שליט"א.
דרך אגב גם אני מכיר כולל בירושלים באיזור בר אילן שמשלם 3000 וכשיעלו בדתות זה יהיה לטובת האברך.
0534187969

אני לא מבין יש פה טעות. ראב"ד ירושלים הוא הגר"ב שרגא שליט"א ורבה של ירושלים הוא הגרש"מ עמאר שליט"א.
דרך אגב גם אני מכיר כולל בירושלים באיזור בר אילן שמשלם 3000 וכשיעלו בדתות זה יהיה לטובת האברך.
0534187969
נכון, יש פה בלבול, ראש הכולל שלומדים בו מבני עדת גרוזיה הי"ו הוא בנו של הראש"ל הגרש"מ עמאר שליט"א רבה של ירושלים.
ואיך נכנס לפה ראב"ד ירושלים הגר"ב שרגא שליט"א אינני יודע.

נכון, יש פה בלבול, ראש הכולל שלומדים בו מבני עדת גרוזיה הי"ו הוא בנו של הראש"ל הגרש"מ עמאר שליט"א רבה של ירושלים.
ואיך נכנס לפה ראב"ד ירושלים הגר"ב שרגא שליט"א אינני יודע.
ראב"ד י-ם הוא בכלל הרב מרדכי רלב"ג גיס של הרב דוד לאו, וחתן הגרי"מ לאו.
הרב שרגא הוא ראב"ד ביה"ד לממונות שע"י המועצה"ד י-ם.

חזור
חלק עליון