תמונות ממרן רבינו עובדיה זיע"א - לקראת יום ההילולה
יצחק משען Well-known member 15 אוקטובר 2023 #2 באוירת המלחמה רציתי להביא כמה תמונות של מרן בשדות המערכה, אבל אופס נתקלנו בבעיות, ולכן נסתפק בזה קבצים מצורפים 22.jpg 80.5 KB · צפיות: 348
ישיבישער של מרן Well-known member 15 אוקטובר 2023 #3 תמונה שלי בתור ילד קטן.... החיבה שמרן נתן לי אז, עד היום מהדהדת בי....!
אמונה ובטחון Well-known member 15 אוקטובר 2023 #4 ישיבישער של מרן אמר: הצג קובץ מצורף 13163 תמונה שלי בתור ילד קטן.... החיבה שמרן נתן לי אז, עד היום מהדהדת בי....! לחץ כדי להרחיב... זה הקטן גדול יהיה. גדול עכשיו.
ישיבישער של מרן אמר: הצג קובץ מצורף 13163 תמונה שלי בתור ילד קטן.... החיבה שמרן נתן לי אז, עד היום מהדהדת בי....! לחץ כדי להרחיב... זה הקטן גדול יהיה. גדול עכשיו.
יצחק כהן הי"ו Well-known member 15 אוקטובר 2023 #5 ישיבישער של מרן אמר: הצג קובץ מצורף 13163 תמונה שלי בתור ילד קטן.... החיבה שמרן נתן לי אז, עד היום מהדהדת בי....! לחץ כדי להרחיב... איך היה הסוכריה?
ישיבישער של מרן אמר: הצג קובץ מצורף 13163 תמונה שלי בתור ילד קטן.... החיבה שמרן נתן לי אז, עד היום מהדהדת בי....! לחץ כדי להרחיב... איך היה הסוכריה?
א אברך מבני ברק Well-known member 15 אוקטובר 2023 #6 ישיבישער של מרן אמר: הצג קובץ מצורף 13163 תמונה שלי בתור ילד קטן.... החיבה שמרן נתן לי אז, עד היום מהדהדת בי....! לחץ כדי להרחיב... לפני כמה שנים?
ישיבישער של מרן אמר: הצג קובץ מצורף 13163 תמונה שלי בתור ילד קטן.... החיבה שמרן נתן לי אז, עד היום מהדהדת בי....! לחץ כדי להרחיב... לפני כמה שנים?
יצחק כהן הי"ו Well-known member 16 אוקטובר 2023 #8 אשרינו קבצים מצורפים 5573-acae03502a9add8100f87f6462b49581.jpg 19.1 KB · צפיות: 45 5575-ddcb27d6e1a2c1adbcdb31c74512e317.png 41.1 KB · צפיות: 36
יצחק כהן הי"ו Well-known member 16 אוקטובר 2023 #11 טוב אמר: הצג קובץ מצורף 13196 לחץ כדי להרחיב... איפה זה? נראה מוכר המקום?
יצחק כהן הי"ו Well-known member 16 אוקטובר 2023 #12 תמונות של הרב-עובדיה-יוסף | מתוך מאגר תמונות,איורים,ציורים של הרב-עובדיה-יוסף לחצו כאן להורדה >> מגוון תמונות של הרב-עובדיה-יוסף – באתר זה תוכלו למצוא עוד מגוון רחב של תמונות יהודיות איכותיות להורדה, במאגר ישנם אלפי צילומים, ציורים, איורים ועוד. www.picjew.com
תמונות של הרב-עובדיה-יוסף | מתוך מאגר תמונות,איורים,ציורים של הרב-עובדיה-יוסף לחצו כאן להורדה >> מגוון תמונות של הרב-עובדיה-יוסף – באתר זה תוכלו למצוא עוד מגוון רחב של תמונות יהודיות איכותיות להורדה, במאגר ישנם אלפי צילומים, ציורים, איורים ועוד. www.picjew.com
יצחק כהן הי"ו Well-known member 16 אוקטובר 2023 #13 תמונות של מרן | מתוך מאגר תמונות,איורים,ציורים של מרן לחצו כאן להורדה >> מגוון תמונות של מרן – באתר זה תוכלו למצוא עוד מגוון רחב של תמונות יהודיות איכותיות להורדה, במאגר ישנם אלפי צילומים, ציורים, איורים ועוד. www.picjew.com
תמונות של מרן | מתוך מאגר תמונות,איורים,ציורים של מרן לחצו כאן להורדה >> מגוון תמונות של מרן – באתר זה תוכלו למצוא עוד מגוון רחב של תמונות יהודיות איכותיות להורדה, במאגר ישנם אלפי צילומים, ציורים, איורים ועוד. www.picjew.com
יצחק כהן הי"ו Well-known member 16 אוקטובר 2023 #14 צפו: גלרית תמונות ממראות חייו של מרן צילום: דוד ארזני - חדשות JDN www.dirshu.co.il
יצחק כהן הי"ו Well-known member 16 אוקטובר 2023 #15 יחוה דעת - גלריית תמונות, הרב עובדיה יוסף תמונות, הרב דוד יוסף תמונות יחוה דעת - גלריית תמונות, הרב עובדיה יוסף תמונות, הרב דוד יוסף תמונות ydaat.co.il
יחוה דעת - גלריית תמונות, הרב עובדיה יוסף תמונות, הרב דוד יוסף תמונות יחוה דעת - גלריית תמונות, הרב עובדיה יוסף תמונות, הרב דוד יוסף תמונות ydaat.co.il
פותח הדיון פותח הדיון ט טוב Active member 16 אוקטובר 2023 #16 יצחק כהן היו אמר: איפה זה? נראה מוכר המקום? לחץ כדי להרחיב... ביהכנ"ס בבית הראש"ל ברח' ז'בוטינסקי רחביה - שם מרן התגורר לפני בואו להר נוף
יצחק כהן היו אמר: איפה זה? נראה מוכר המקום? לחץ כדי להרחיב... ביהכנ"ס בבית הראש"ל ברח' ז'בוטינסקי רחביה - שם מרן התגורר לפני בואו להר נוף