מתגעגע Well-known member 4 Nov 2023 #1 אחרי מי רץ אברהם אבינו? שימו לב: [בנוסף למה שכתוב: וַיַּרְא וַיָּרָץ לִקְרָאתָם/וְאֶל הַבָּקָר רָץ אַבְרָהָם]
אחרי מי רץ אברהם אבינו? שימו לב: [בנוסף למה שכתוב: וַיַּרְא וַיָּרָץ לִקְרָאתָם/וְאֶל הַבָּקָר רָץ אַבְרָהָם]
פִּתָרוֹן N N nati 6 Nov 2023 nati אמר: אך משום מה עומד לי בראש שהאיל ברח ורץ אחריו לחץ כדי להרחיב... כן הביאו בשרשור אחר, מצורף.
מתגעגע Well-known member 5 Nov 2023 #4 nati אמר: וירץ אברהם ויקח את האיל.. לחץ כדי להרחיב... מתחמם... אמנם בפסוק כתוב וַיֵּלֶךְ אַבְרָהָם וַיִּקַּח אֶת הָאַיִל הצביעו 0 הצביעו למטה
nati אמר: וירץ אברהם ויקח את האיל.. לחץ כדי להרחיב... מתחמם... אמנם בפסוק כתוב וַיֵּלֶךְ אַבְרָהָם וַיִּקַּח אֶת הָאַיִל
מתגעגע Well-known member 5 Nov 2023 #5 יהודה מ. אמר: מדרש תנחומא פרשת וירא אות ד הצג קובץ מצורף 14006 לחץ כדי להרחיב... וימהר אברהם - אמנם זה ריצה, אבל אינו ריצה אחרי מישהו. ודו"ק. הצביעו 0 הצביעו למטה
יהודה מ. אמר: מדרש תנחומא פרשת וירא אות ד הצג קובץ מצורף 14006 לחץ כדי להרחיב... וימהר אברהם - אמנם זה ריצה, אבל אינו ריצה אחרי מישהו. ודו"ק.
N nati Well-known member 6 Nov 2023 #6 מתגעגע אמר: מתחמם... אמנם בפסוק כתוב וַיֵּלֶךְ אַבְרָהָם וַיִּקַּח אֶת הָאַיִל לחץ כדי להרחיב... באמת מוזר שטעיתי בזה, אך משום מה עומד לי בראש שהאיל ברח ורץ אחריו הצביעו 0 הצביעו למטה
מתגעגע אמר: מתחמם... אמנם בפסוק כתוב וַיֵּלֶךְ אַבְרָהָם וַיִּקַּח אֶת הָאַיִל לחץ כדי להרחיב... באמת מוזר שטעיתי בזה, אך משום מה עומד לי בראש שהאיל ברח ורץ אחריו
N nati Well-known member 6 Nov 2023 #7 nati אמר: אך משום מה עומד לי בראש שהאיל ברח ורץ אחריו לחץ כדי להרחיב... כן הביאו בשרשור אחר, מצורף. קבצים מצורפים אוצר החכמה_ספר קושיות - לא נודע למי_278.pdf אוצר החכמה_ספר קושיות - לא נודע למי_278.pdf 1.2 MB · צפיות: 7 הצביעו 0 הצביעו למטה פִּתָרוֹן
מתגעגע Well-known member 6 Nov 2023 #8 nati אמר: כן הביאו בשרשור אחר, מצורף. לחץ כדי להרחיב... נפלא. יישר כח. היכן להציג את הנקודה? כי את הקובץ לא רואים אלא אם כן מורידים למחשב הצביעו 0 הצביעו למטה
nati אמר: כן הביאו בשרשור אחר, מצורף. לחץ כדי להרחיב... נפלא. יישר כח. היכן להציג את הנקודה? כי את הקובץ לא רואים אלא אם כן מורידים למחשב
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 6 Nov 2023 #9 מתגעגע אמר: את הקובץ לא רואים אלא אם כן מורידים למחשב לחץ כדי להרחיב... הצביעו 0 הצביעו למטה
מתגעגע Well-known member 6 Nov 2023 #10 בנימין לוריא אמר: הצג קובץ מצורף 14038 לחץ כדי להרחיב... יישר כח זה עדיין לא עוזר לי לגבי היכן להציב לפותר את הנקודה נערך לאחרונה: 6 Nov 2023 הצביעו 0 הצביעו למטה
בנימין לוריא אמר: הצג קובץ מצורף 14038 לחץ כדי להרחיב... יישר כח זה עדיין לא עוזר לי לגבי היכן להציב לפותר את הנקודה