היום מדבר הרב חיים איידלס, רב בצפון תל אביב ודיין ומורה צדק בבית דין של הרב שטרן.שלום וברכה
בעבר שמעתי ברדיו קול חי ת"ח [אשכנזי] שמדבר ביום חמישי [כמדומה לפני השיעור של הרב אופיר מלכא]
אם מישו יודע מה שם החכם וכן היכן ניתן לשמוע שיעורים שלו
תודה רבה
יש לו עמותת בשם 'איש צדיק היה' לצדקה וחסד לנזקקיםהרב חיים איידלס
מביא הרבה את הרב אלישיב. כך אני זוכר ממה ששמעתי מדי פעם בפעם...הוא מדבר יפה מאוד, כולל כל השיטות
סבא רבה של אשתו,מביא הרבה את הרב אלישיב. כך אני זוכר ממה ששמעתי מדי פעם בפעם...
הוא רואה דברים? כי אני עוד מחפש כזה מקובל שרואה דברים !הוא גם מקובל גדול...
מה לכהן בבית הקברות?זכינו להיות איתו עכשיו עם משפחות החטופים.
מעמד של ערב יום כיפור קטן בקברו של ר אריה לוין זיעא
אני רואה דברים! לדוגמא אני רואה מולי שלחן, כוס, קיר ואפילו חלון!הוא רואה דברים? כי אני עוד מחפש כזה מקובל שרואה דברים !
שמעתי שיש חמישים מקובלים שעצורים בידי השב"כ היות וידעו לפני מתקפת החמאס, על המתקפה הצפויה, ולא דיווחו לכוחות הבטחון.הוא רואה דברים? כי אני עוד מחפש כזה מקובל שרואה דברים !
רק חמישים ?!חמישים מקובלים
מסכים עם כבודו, אבל חייב שנשארים כאלו צדיקים נסתרים שרואים דברים, כדוגמת הבבא סאלי וכו', לא?שמעתי שיש חמישים מקובלים שעצורים בידי השב"כ היות וידעו לפני מתקפת החמאס, על המתקפה הצפויה, ולא דיווחו לכוחות הבטחון.
איני יודע.מסכים עם כבודו, אבל חייב שנשארים כאלו צדיקים נסתרים שרואים דברים, כדוגמת הבבא סאלי וכו', לא?
יש את הכלל הידוע, מי שיודע לא אומר ומי שאומר לא יודע ...מסכים עם כבודו, אבל חייב שנשארים כאלו צדיקים נסתרים שרואים דברים, כדוגמת הבבא סאלי וכו', לא?
היה כמה רבנים שדיברו לפנ"ז דברים די ברורים, הגר"מ שטרנבוך שדיבר בכמה מקומות על שמח"ת בתקופת השואה, ואמר שאנחנו לא יודעים מה ילד יום והמצב קשה וכו'.איני יודע.
אבל יש את הגה"צ רבי דוד חי אביחצירה שליט"א