א.א Well-known member 18 פברואר (2) 2024 #1 אמר לי אחד שמבין בכשרות שהיום רוב ככל הבשר של הרבנות הוא חלק והבדצי"ם זה רק חומרות מסוימות ולדוגמא מספר השחיטות בשעה וכדומה. [ובשר לא חלק הרבנות לא מכניסה אף שלדעת הרמ"א זה כשר] האם זה נכון ?
אמר לי אחד שמבין בכשרות שהיום רוב ככל הבשר של הרבנות הוא חלק והבדצי"ם זה רק חומרות מסוימות ולדוגמא מספר השחיטות בשעה וכדומה. [ובשר לא חלק הרבנות לא מכניסה אף שלדעת הרמ"א זה כשר] האם זה נכון ?
צ ציון ש Well-known member 18 פברואר (2) 2024 #2 אני שמעתי כעין זה אבל יש לחלק בין שחיטה בארץ לחו''ל ששם השוחטים הם אותם שוחטים וכמובן רק בחלק. אשמח לדעת אם יש בזה ידיעה ברורה למישהו
אני שמעתי כעין זה אבל יש לחלק בין שחיטה בארץ לחו''ל ששם השוחטים הם אותם שוחטים וכמובן רק בחלק. אשמח לדעת אם יש בזה ידיעה ברורה למישהו
ה הפצת ספרים Member 18 פברואר (2) 2024 #3 ציון ש אמר: אני שמעתי כעין זה אבל יש לחלק בין שחיטה בארץ לחו''ל ששם השוחטים הם אותם שוחטים וכמובן רק בחלק. אשמח לדעת אם יש בזה ידיעה ברורה למישהו לחץ כדי להרחיב... כל שוחט לגופו של ענין הכי טוב ללכת למשחטה ולראות את השחיטה ואם יוצא חלק גלאט שיברר את מספר השחיטה ויקנה
ציון ש אמר: אני שמעתי כעין זה אבל יש לחלק בין שחיטה בארץ לחו''ל ששם השוחטים הם אותם שוחטים וכמובן רק בחלק. אשמח לדעת אם יש בזה ידיעה ברורה למישהו לחץ כדי להרחיב... כל שוחט לגופו של ענין הכי טוב ללכת למשחטה ולראות את השחיטה ואם יוצא חלק גלאט שיברר את מספר השחיטה ויקנה
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 18 פברואר (2) 2024 #4 כמדומני שבחיפוש בפורום תוכל למצוא את כל החומר שכבר הוזכר בעבר.